Cardano (ADA) technikai elemzés 03.24.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Cardano (ADA)

A Cardano (ADA) jelentős mennyiségű piaci kapitalizációt veszített, ami a kriptók top 10-es listáján a 9. helyre szorította a tokent. Bár ez medvésnek tűnik, az ADA-nak lehet egy trükk a tarsolyában, ami trendfordulót eredményezhet.

A CoinMarketCap adatainak elemzéséből kiderült, hogy míg több kriptó is figyelemre méltó növekedést regisztrált az elmúlt hónapban, az ADA némileg lemaradt.

Ez azért volt így, mert az elmúlt 30 napban mindössze 6%-kal emelkedett az árfolyama.

A cikkírás idején a Cardano 0,6369 dolláron kereskedett több mint 22 milliárd dolláros piaci kapitalizációval, amivel a 9. legnagyobb kriptó volt.

A lassú árfolyammozgás megviselte a korábban magas piaci tőkeértékét, ami arra utal, hogy akár le is csúszhat a piaci tőkeérték szerinti top 10 kriptó listájáról. Ahhoz, hogy jobban megértsük, mit várhatunk a tokentől, akkor megnéztük az ADA mérőszámait.

Bár az ADA árfolyammozgása nem volt volatilis, a Cryptollica, egy népszerű kriptoelemző nemrég közzétett egy tweetet, amely egy érdekes eseményt emelt ki.

A tweet szerint a Cardano árfolyama némileg konszolidációs fázisban volt, és egy kulcsfontosságú ellenállási zóna fölé készült áttörni.

Egy hasonló tendenciát még 2020-ban észleltek, ami után a token árfolyama történelmi csúcsot ért el.

Ezt követően vetettünk egy pillantást a láncon belüli mérőszámaira, hogy jobban megértsük, vajon megismétlődik-e a történelem.

A Santiment adatainak elemzése során kiderült, hogy a Cardano körüli hálózati aktivitás magas volt, mivel a napi aktív címek száma magas volt.

Egy másik bikás jel volt az MVRV-aránya, amely az elmúlt hét napban kissé javult.

Azonban óvatosan kell eljárni, mivel a legtöbb piaci mutató medvésnek tűnt a tokenre nézve. A MACD például egyértelműen medvés felsőbbrendűséget mutatott a piacon.

A Cardano Relative Strength Index (RSI) szintén a semleges jel alatt pihent, ami azt jelzi, hogy a token értéke az elkövetkező napokban csökkenhet.

Ennek ellenére az ADA árfolyama visszapattant, miután megérintette a Bollinger-szalagok alsó határát, ami egy lehetséges bikarallyra utal az elkövetkező napokban.

A Bollinger-szalagok bikarallyra utaló értéke ellenére a piaci hangulat a toke körül továbbra is medvés maradt. Ezt jól mutatja, hogy a Cardano súlyozott hangulat a negatív zónába került.

A közösségi volumene azonban továbbra is magas maradt, ami tükrözi népszerűségét a kriptoterületen.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A blokkláncok macOS-e? 60%-kal növelte DEX-volumenét a Solana májusban

A decentralizált tőzsdék (DEX-ek) májusi növekedési volumenének több mint 60%-át a Solana blokkláncon regisztrálták a Pantera Capital kockázati tőkecég által összeállított adatok szerint. E növekedés mögött...

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!