Cardano (ADA) technikai elemzés 01.09.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Cardano (ADA)

A Cardano (ADA) rallyja véget ért, és a medvék támadásba lendültek.

Kulcsfontosságú támaszszintek: 0,46 dollár, 0,40 dollár.

Kulcsfontosságú ellenállási szintek: 0,60 dollár, 0,65 dollár

Az árfolyam medvésen alakul

Az ADA az elmúlt hét napban 15%-ot veszített az értékéből, és az eladóknak sikerült az árfolyamot a 46 centes kulcsfontosságú támaszig visszavinniük.

Az árfolyam egyszer ott megpattant, de érdekes lesz látni, hogy a vevők képesek lesznek-e újra átcsoportosítani.

A MACD és az RSI is csökken, és ha ez a legutóbbi pattanás egy alacsonyabb csúcsba fordul, akkor ez csak a korrekció kezdete lehet.

A kulcsfontosságú támasznak tartania kell. Ellenkező esetben az ADA alacsonyabb szinteket fog látni. Ahhoz, hogy ez a medvés előítélet megváltozzon, a 60 centes ellenállásnak át kell törnie.

A 3 napos MACD ezen a héten medvés keresztet alkotott. Ez egy jelentős változás az ármozgásban, ami azt jelzi, hogy a jövőben alacsonyabb szintek valószínűsíthetőek.

Az ADA esetében az előítélet medvés.

Figyeljük figyelmesen a 46 centnél lévő kulcsfontosságú támaszt. Ha a vevőknek nem sikerül az ADA-t e felett tartani, akkor a következő kulcsfontosságú szint a 40 centnél található.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Notcoin (NOT) árelemzés: A kriptopiac feltörekvő játékosa

A Notcoin, egy népszerű Telegram-alapú kriptopénz, az elmúlt 24 órában figyelemre méltó árfolyam-emelkedésen ment keresztül. Ez az emelkedés a kereskedési volumen lenyűgöző növekedésével jár együtt, amely...

A Cardano a 20-napos EMA alatt – 10 %-os csökkenés jele lehet a…

A Cardano (ADA) június 7-én a 20 napos exponenciális mozgóátlaga (EMA) alá esett, és azóta közel 10%-kal csökkent az értéke. A CoinMarketCap szerint a cikk írásakor...

Mexikó 3. leggazdagabb embere a bitcoin vásárlását javasolja

Ricardo Salinas Pliego, a Salinas csoport elnöke és Mexikó harmadik leggazdagabb embere határozottan támogatja a Bitcoint. A befektetőket az úttörő kriptovaluta vásárlására buzdítja. A mexikói milliárdos...

A jövedelemadó eltörlését javasolja Donald Trump

Donald Trump amerikai elnökjelölt és korábbi 45. elnök azt az ötletet vetette fel, hogy az országban szüntessék meg a jövedelemadót, és azt vámokkal helyettesítsék. Június 13-án...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!