Cardano (ADA) árfolyam elemzés 02.04.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Cardano (ADA)

A Cardano (ADA) olyan árszintet ért el, amely jelentős kihívást jelent a bikák számára, és látszólag megszilárdult a 0,50 és 0,53 dollár közötti tartományban.

Ez a terület az ellenállás erődjévé vált, nem csupán a történelmi árminták miatt, hanem azért, mert jelentős számú tulajdonos konvergál ezen az árpont körül, akik eladni és kitörni szeretnének, ahogy azt az aktív címek összesítése is jelzi ezen az átlagos költségterületen belül.

A legutóbbi adatok a „nyereségességi szintnél” lévő címek jelentős csoportosulását mutatják, ami azt sugallja, hogy bármilyen felfelé irányuló ármozgás e tartomány felé az eladási nyomás falába ütközhet.

E jelenség jellemzően akkor jelentkezik, amikor a korábban ezeken a szinteken vásárolt kereskedők arra törekednek, hogy veszteség nélkül kiszálljanak pozícióikból, amint az árfolyam a belépési pontjukhoz emelkedik vissza.

E forgatókönyv alapján az ellenállás a 0,50 és 0,53 dollár közötti szinten közvetettnek, de hihetetlenül félelmetesnek tűnik.

Nem a rendelésállomány vagy a történelmi ellenállás, hanem számos olyan tulajdonos kollektív szándéka erősíti meg, akik megpróbálnak kiszállni az árfolyamból a nullszaldós pontokon.

Ahhoz, hogy áttörésre kerüljön sor, a vételi nyomásnak elég erősnek kell lennie ahhoz, hogy elnyelje az eladási megbízásokat és fenntartsa a felfelé irányuló lendületet.

Azonban ehhez jelentős katalizátorra vagy a piaci hangulat változására lesz szükség, amely új tőkét csábít, és meggyőzi a meglévő tulajdonosokat, hogy a további potenciális nyereség érdekében maradjanak befektetve.

A chart azt jelzi, hogy ha az ADA-nak sikerül áttörnie ezt az ellenállási zónát, akkor a következő jelentős szint, amit figyelni kell, a 0,55 dolláros ellenállás lesz, amelyet a korábbi árreakciók jelölnek.

Amennyiben az eladási nyomás felülkerekedik a vevőkön, a lefelé mutató oldalon a 0,47 dollár körül találhatunk támaszt, további támaszokat pedig a 0,42 dollárnál, ahol a piac korábban erős vételi érdeklődést mutatott.

Bár a jelenlegi árszint jelentős árszintet jelent a Cardano számára, a számos tulajdonos töréspontjai által képzett közvetett ellenállás miatt ez a szint kemény dió lesz.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

A Bitcoin visszapattan, rövid időre 60.000 dollár alá esett: Mi a következő lépés?

A Bitcoin (BTC), a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptopénz június 24-én rövid időre 60.000 dollár alá esett. Május 3. óta ez volt az első alkalom,...

A Chainlink készen áll a nagy kitörésre?

A Chainlink (LINK) hetekig tartó csökkenés után erős fellendülést produkált. A közelmúltban bekövetkezett fordulat során a 12,96 dollár körüli támaszszintet is átlépte. Az ebből a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!