A JPMorgan 1 millió dollárnyi bitcoin miatt Wyomingba kényszerülhet

-

Caitlin Long szerint, ha nagyot ugrik a bitcoin értéke a bankok menekülni kényszerülhetnek jogi problémák miatt.
A JPMorgan Wyoming államba kényszerülhet, ha a bitcoin értéke eléri az egymillió dollárt.
Caitlin Long, a Wyomingi Blokklánc Bizottság egyik kinevezett tagja a Keiser Reportban június 6-án elmondta, hogy az állam messze New York előtt áll a bitcointámogatás tekintetében.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

Long: az egymillió dolláros bitcoin perekkel járhat

Long szerint, ha a bitcoin értéke eléri az 1 millió dollárt, az újfajta jogi problémákat okozhat a pénzügyi intézmények számára.
 „Vannak emberek, akik kezdenek rájönni a bitcoin valódi értékére, és ezt kihasználhatják.”

 „Kezd kiélesedni a helyzet, és ha a bitcoin értéke eléri az egymillió dollárt akkor valaki kitalálhatja, hogy pert indít ellened, és az ügyvédeikkel megpróbálják elvenni tőled azt, mivel olyan bitcoint vásároltál, amely korábban az övé volt.”

Long talán az egyik legismertebb bitcointámogató az Egyesült Államokban. Wyoming 20 törvényt is beiktatott, amely megkönnyíti a kriptopénz kereskedelmi felhasználását és elfogadását, és ez az előny idővel egyre nagyobbá válhat.”
A jövőben a nagy bankok – amelyek belevágnak a bitcoinba – is átköltözhetnek Wyoming államba, hogy megvédjék magukat a kormány hírhedten kifogásolható intézkedésitől.

 „Ahhoz, hogy megvédje a cégét (Jamie Dimon, a JPMorgan vezérigazgatója) át kellene költöztetnie a JPMorgant Wyomingba.” – folytatta Long

Vihar előtti csend?

Dimon ismert bitcoinkritikus, az elmúlt évek során többször is negatívan beszélt a kriptopénzről.
2018-ban felesküdött rá, hogy többé nem fog beszélni a kriptopénzről.
A múlt hónap során a JPMorgan kifizetett egy 2,5 millió dolláros pert, mivel a bank extra költségeket számolt fel azon ügyfeleinek, akik kriptopénzt vásároltak bankkártyájukkal.

Olvastad már? Isaiah Jackson: tüntess azzal, hogy bitcoint vásárolsz

Forrás: cointelegraph.com
Kiemelt kép: pinterest.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Bitcoint használt pénzmosásra, hat év börtönt kapott érte

A Bloomberg jelentése szerint Jian Wen, egy korábbi gyorséttermi dolgozó, hat év és nyolc hónap börtönbüntetést kapott, miután bűnösnek találták, hogy jelentős mennyiségű bitcoint próbált...

A kripto gaming cégek nagyot fejlődtek, a következő nagy esélyes a 5thScape projektje

A 5thScape készülő kriptojátékainak köszönhetően napról napra népszerűbb a metaverzum GameFi terében. A GameFi szektor minden kétséget kizáróan feltámadt, és a kriptók újraéledését követve tiszteletét teszi...

A Bitcoin white paper visszatér a Bitcoin.org weboldalra

Jogi korlátozások miatt az Egyesült Királyságban élő felhasználók továbbra is csak korlátozottan férhetnek hozzá a Bitcoin white paper-hez a Bitcoin.org weboldalon. A Bitcoin white paper újra...

A BlastUP előértékesítése elérte a 7 millió dollárt, utolsó napok a $BLP megvásárlására

Vendégbejegyzés A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, az első IDO-k sikeres elindításával megerősítette robusztus hasznosságát. Miközben az előértékesítése a befejezéshez közeledik, továbbra is jelentős figyelmet kap...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!