Book of Meme (BOME) technikai elemzés 04.21.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

BOOK OF MEME (BOME)

Bár a korábbi időszakban a mémecoin-szektor jelentősen nőtt, az olyan tokenek, mint a BOOK OF MEME (BOME) figyelmen kívül maradtak, mivel a Dogwifhat (WIF) és a BODEN továbbra is figyelmet keltett.

Az elmúlt 24 órában a BOME jelentős növekedést tapasztalt. A token azonban ennek az emelkedő lendületnek ellenére is nehezen tudott kitörni a medvés trendből.

A március 17-i 0,0252 dolláros szint tesztelése óta a BOME többszörös alacsonyabb mélypontok és alacsonyabb csúcsok mintázatát mutatja, ami a mémcoin számára kihívást jelentő piaci környezetet jelez.

Ha a BOME-nak sikerül tesztelnie a 0,0128 dolláros árszinteket, akkor a jövőben esély lehet a fordulatra, és a token legközelebb a 0,0183 dolláros árszintet célozhatja meg.

Ezen időszak alatt a Relative Strength Index (RSI) 69-re emelkedett, ami növekvő vásárlási nyomást jelez, miközben nem túlvásárolt állapotban van.

Emellett a Chaikin Money Flow (CMF) 0,15-re emelkedett, ami a mémcoinba áramló nagyobb mennyiségű pénzmennyiségre utal.

A Social Volume az elmúlt napokban megugrott, ami a közösségen belüli fokozott érdeklődést és elkötelezettséget tükrözi.

Ez a beáramlás aláhúzta a BOME iránti növekvő érdeklődést és a további növekedési potenciált.

A fokozott aktivitás ellenére azonban a súlyozott hangulat csökkent ebben az időszakban, a negatív kommentek túlsúlyban voltak a pozitívakkal szemben.

A hangulatban bekövetkezett változás potenciálisan hatással lehet a befektetői bizalomra és a piaci dinamikára, és a jövőben akadályt jelenthet a BOME árfolyamának mozgása ellen.

Az elmúlt 24 órában a BOME-nál összesen 575.000 dollárnyi long pozíciót likvidáltak, ami a piaci volatilitást és a potenciális kockázati kitettséget jelzi.

A kereskedők viselkedése érdekes módon változást mutatott, a long pozíciók jelentős növekedést mutattak, míg a short pozíciók csökkentek.

Ez azt jelezte, hogy a piaci hangulat és a befektetői hangulat a bikásabb kilátások irányába változott – a likvidálások elszenvedése ellenére a bikák továbbra is bíztak a mémcoinban.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

A Bitcoin visszapattan, rövid időre 60.000 dollár alá esett: Mi a következő lépés?

A Bitcoin (BTC), a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptopénz június 24-én rövid időre 60.000 dollár alá esett. Május 3. óta ez volt az első alkalom,...

A Chainlink készen áll a nagy kitörésre?

A Chainlink (LINK) hetekig tartó csökkenés után erős fellendülést produkált. A közelmúltban bekövetkezett fordulat során a 12,96 dollár körüli támaszszintet is átlépte. Az ebből a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!