Avalanche (AVAX) technikai elemzés 04.21.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Avalanche (AVAX)

Az Avalanche (AVAX) árfolyama, mint a legtöbb altcoin, a negyedik Bitcoin (BTC) feleződését követően erőt mutat.

A mérföldkőnek számító esemény, amely pozitív piaci hangulatot keltett, a tőkét más kriptovalutákba, köztük az AVAX-ba is átáramoltatta.

Az Avalanche árfolyama leszögezte a 37%-os mért célját, miután február közepe és április 10. között kialakítottak egy Head-and-Should (H&S) chartmintát.

A bikák védik a 33,30 dolláros támaszt, miután 29,24 dolláron alulra kerültek, az AVAX árfolyama 6% -ról 10% -ra emelkedhet egy teljes körű átlagos fordulat részeként.

Úgy tűnik, hogy több technikai mutató összehangolódik, kezdve a Relative Strength Index-el (RSI), amely emelkedik, hogy növekvő lendületet mutasson.

A jelzővonalának sárga sávja feletti átlépése önmagában vételi jelzést jelent, amelyet a Moving Average Convergence Divergence (MACD) hamarosan bekövetkező jelzése is megerősít.

Az AVAX vételére vonatkozó felhívást figyelembe vevő kereskedők láthatják, hogy a vételi nyomás az Avalanche árfolyamát a 40,03 dolláros 50%-os Fibonacci-helyőrző fölé küldi, amely az 50,81 dollár és 29,24 dollár között mért piaci tartomány középvonalát jelöli, amikor a vételi nyomás és az eladási nyomás tetőzött.

A nyereségek egy 10%-os futás után tetőzhetnek 42,74 dollár körüli szintre, amelyet egy rövid konszolidáció és a 40,03 dolláros középszint újbóli tesztelése követ.

Ha az 50%-os Fibonacci-helyettes tartja magát támaszként, akkor ez jelentheti az ugrási pontot az Avalanche árfolyam számára, hogy visszaszerezze a tartomány csúcsát 50,81 dollárnál. Ez 30%-os emelkedést jelentene a jelenlegi szintek fölé.

Az Awesome Oscillator is növekvő vételi nyomást mutat, mivel hisztogramjai az átlagvonal felé közeledve egymás után zöld sávok sorozatát tartják fenn.

Ellenben, ha a nap folyamán elért 10%-os nyereség után korai nyereségelfogadás kezdődik, az AVAX árfolyama visszahúzódhat.

A 20,34 dollár alatti áttörés és zárás alacsonyabb mélypontot eredményezne, ami érvénytelenítené a bikás tézist.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!