Book of Meme (BOME) technikai elemzés 03.22.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Book of Meme (BOME)

A Book of Meme (BOME) 70%-os nyereséget könyvelhetett el a március 19-i 0,087 dolláros mélypont elérése óta.

Arra lehetett számítani, hogy az alacsonyabb időkereteken csökkenő tendencia kezdődhet, mivel a 0,0116 dolláros szint nem tudott támaszként kitartani.

A cikkírás idején a BOME árfolyama ismét e szint felett volt, és a medvés várakozások nem váltak valóra. Miután a vártnál mélyebbre visszalépett, úgy tűnt, hogy a BOME folytatja a rallyt.

A kereskedési volumen március 17-e óta viszonylag stabil volt. Nem volt éles emelkedés, ami általában erős árfolyam-emelkedéseket szokott kísérni.

Ez azt sugallta, hogy a bikás lelkesedés még nem ragadta meg a piacot.

Az egyórás grafikonon az RSI azonban március 21-én visszamászott a semleges 50 fölé. A BOME a 0,0134 dollárnál lévő rövid távú ellenállás fölé is emelkedett.

Ez kedvező fejlemény volt. A piaci struktúra megtartotta bikás előjelét, mivel az árfolyam nem esett 0,007249 dollár, a legutóbbi swing mélypont alá.

Az OBV március 19. óta lassan felfelé tendál. A legutóbbi lendületváltással kombinálva ez egy korai jele volt annak, hogy a BOME bikák erősödnek.

A mémcoinban még mindig megvan a potenciál, hogy három számjegyű százalékos nyereséget produkáljon az elkövetkező napokban és hetekben.

A BOME mögötti Open Interest e hónap 21-én magasabbra pattant, amikor az RSI is magasabbra szökött. Ez a beáramló tőke bikás hangulatot jelzett, és a spekulánsok longba mentek.

A spot CVD szintén emelkedni kezdett, és megfordította korábbi csökkenő tendenciáját. Ez egy újabb biztató jel volt a vevők számára.

A spot-piaci kereslet és az erős bikás hangulat a származtatott piacokon a BOME-t újabb emelkedésre készítheti elő.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Raboo árak emelkednek, mivel a Shiba Inu és a NEAR továbbra is lefelé ívelő spirálban maradnak

A Bitcoin és más altcoinok számára a kriptopiacon a Bitcoin feleződése utáni rali kezdetének tűnő időszak után az utóbbi időben más-más szerencse érte a kriptopiacot. Az...

Ausztráliában jóváhagyták az első spot Bitcoin ETF-et

Az ausztrál értékpapír-tőzsde, az ASX jóváhagyta az első spot Bitcoin ETF-et, a kereskedés pedig június 20-án kezdődik. Új piacokat hódít meg a VanEck Ausztrália legnagyobb értéktőzsdéje, az...

A 99Bitcoins és a ZKsync szuper airdropot tart

Sokak örömére két hamarosan bevezetésre kerülő kriptovaluta, a ZKsync és a 99Bitcoins még az árfolyam-emelkedéssel tarkított CEX-jegyzésük előtt tart egy nagyszabású airdropot. A kriptovaluták kedvelői folyton...

Notcoin (NOT) árelemzés: A kriptopiac feltörekvő játékosa

A Notcoin, egy népszerű Telegram-alapú kriptopénz, az elmúlt 24 órában figyelemre méltó árfolyam-emelkedésen ment keresztül. Ez az emelkedés a kereskedési volumen lenyűgöző növekedésével jár együtt, amely...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!