3.fázis aktiválva: Mely kriptók következnek a sorban?

-


Vendégbejegyzés


A Bitcoin ára 200%-kal is emelkedhet a legújabb feleződési esemény után, vélik az elemzők.

A jelentős potenciális emelkedés izgalmas fázist jelez a kriptopénz számára, ami gyakran szélesebb bikapiacot indít el.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A „3. fázisnak” nevezett periódus rávilágíthat más kriptovalutákra, amelyek saját rallyjukra készülnek.

Cikkünk azt vizsgálja, hogy mely digitális érmék követhetik a Bitcoin példáját, és feltárja a kriptoterületen belül kialakuló lendületet.

A BlastUP előértékesítése: A kiszámíthatóság zászlóshajója az ingatag kriptoterületen

Az előértékesített tokenek vásárlása jó ötlet lehet, mivel ezek immunisak a piac vad kilengéseire, mivel az árfolyamuk egy bizonyos szinthez van rögzítve.

A kiszámíthatóság az egyik legfontosabb előnye az olyan előértékesítési projekteknek, mint a BlastUP.

kripto

A BlastUP az első launchpad a Blast-on, az egyetlen Layer 2 megoldás, amely natív hozammal rendelkezik az ETH és a stabilcoinok számára.

Az előértékesítés mindössze néhány hónapja alatt ez a platform már több mint 2,5 millió dollárt gyűjtött össze, ami sokat elmond arról, hogy széles körben elismert a hozzáértő befektetők körében.

A BlastUP token előértékesítésének ötödik szakasza folyamatban van, ami tisztességes esélyt kínál arra, hogy alacsony áron fektessünk be egy ígéretes eszközbe.

A token ára jelenleg 45%-kal alacsonyabb, mint a jövőbeli tőzsdei jegyzési ára, így most van a legmegfelelőbb pillanat az előértékesítéshez való csatlakozásra.

>> Ne hagyd ki! Vásároljon BlastUP tokent 45,% kedvezménnyel, mielőtt túl késő lenne <<

Akik ebben a szakaszban vásárolnak BlastUP tokeneket, exkluzív hozzáférést kapnak egy Airdrophoz, amely ingyenes tokenek egy részét osztja szét.

Ezenkívül extra jutalmakat kaphatnak a staking révén, és részt vehetnek a lépcsőzetes IDO-indításokban.

A BlastUP elkötelezetten támogatja a Blast ökoszisztémával egy erős közösséget, ahol mindenki profitál a kölcsönös növekedésből.

Az AI és a Web3 eszközök kombinálására irányuló ambiciózus tervekkel a BlastUP célja, hogy egy igazán jutalmazó és biztonságos környezetet hozzon létre a DApps zökkenőmentes indításaihoz.

A BlastUP egyre feljövőben van, és a kripto startupokat táplálja a közösséget előtérbe helyező hangulattal és az innovációval a középpontjában.

Hamarosan a Blast-ökoszisztéma központjává válik, amely nagy tervekkel rendelkezik 2026-ig. A BlastUP hamarosan felrázza a kripto-színteret, szóval szállj be, mielőtt ez a rakétahajó nélküled száll fel!

>> Gyorsan cselekedj! A BlastUP tokenek készlete korlátozott – biztosítsd a helyed a BlastUP indulásán! <<

A Jupiter árfolyamának megugrása: A bika trend és jövőbeli kilátások

A Jupiter legutóbbi gyors emelkedése 1,23 dollárra, miután az elmúlt hónapban lenyűgöző 141,77%-os emelkedést és hat hónap alatt még lenyűgözőbb, 3973%-os emelkedést ért el, egy rendkívül bikás trendre utal.

Előre nézve, ezek a robusztus nyereségek folytatódhatnak, ha a lendület kitart.

Az eszköz rövid távon az 1,68 és az 1,81 dolláros ellenállással szembesül, ami potenciálisan korlátozza a felfelé irányuló mozgásokat. Ha a pozitív hangulat fennmarad, megkísérelhetjük áttörni ezeket a szinteket.

Ugyanakkor minden emelkedéssel együtt jár a visszalépés esélye is. Rövidtávon a 0,42 és 0,30 dolláros támaszszintek döntő szerepet játszhatnak, ha visszaesés következik be.

A 10 napos mozgóátlag, amely közel tartja a jelenlegi árfolyamot, stabil trendre utal, de az árak ugyanolyan gyorsan eshetnek, mint ahogyan emelkednek.

Hosszútávon a kiterjedt nyereségek nyereségfelvételhez és korrekciókhoz vezethetnek, ezért ajánlatos az óvatos megfigyelés.

A Solana árfolyam-emelkedését jelzik a kulcsfontosságú mutatók

A Solana közelmúltbeli teljesítménye – egyhavi 64,28%-os árfolyam-ugrás és elképesztő, 813,40%-os hathavi emelkedés – erős felfelé irányuló lendületre utal.

A jelenlegi 177,87 dolláros ár közel van a 182,32 dolláros 10 napos Moving Average (mozgóátlag) értékéhez, ami a befektetők folyamatos bizalmára utal.

Amennyiben ez a tendencia folytatódik, a legközelebbi 182,72 dolláros ellenállási szint, sőt a 199,73 dolláros második ellenállási szint is elérhetővé válhat.

Mindazonáltal szem előtt kell tartanunk, hogy a 267,52 dolláros történelmi csúcs elérése profitfelvételt vonzhat, ami rövid távú visszahúzódást okozhat.

Fordítva, a visszaesés lehetőségével is számolnunk kell. A legközelebbi támaszszint 100,87 dollárnál van, jóval a 112,40 dolláros 100 napos mozgóátlag alatt.

Ez a szakadék azt jelzi, hogy ha a negatív hangulat eluralkodna, akkor láthatunk egy csökkenést ezen alsó tartomány felé.

A 76,03 dolláros második támaszszintet tekintve, egy ilyen mértékű lecsúszás jelentős korrekciót jelentene.

Hosszabb távon a piaci ciklusok és a külső tényezők megkérdőjelezhetik a Solana növekedési pályáját, így megerősítve az éberség fontosságát a teljesítmény figyelemmel kísérésében.

Az Avalanche növekedése a mélypontok ellenére is bikás kilátásokat sejtet

Az Avalanche az elmúlt hat hónapban komoly növekedést mutatott, 527,62%-os növekedést ért el, ami meglehetősen lenyűgöző.

Tekintettel arra, hogy az eddigi csúcs 151,22 dollár volt, úgy tűnik, hogy a jelenlegi 55,83 dolláros árfolyamnak még van helye a növekedésnek.

Tekintettel arra, hogy a jelenlegi árfolyam a 40,47 dolláros 100 napos egyszerű mozgóátlag felett van, ami vételi akcióra utal, a piaci hangulat hosszabb távon a bikás kilátások felé hajlik.

Az árak a 33,98 dolláros első támaszszint felett látszanak konszolidálódni, ami potenciális stabilitást biztosít a folyamatos emelkedéshez.

A rövid távú mutatók azonban vegyes jeleket küldenek. Míg a MACD vételre utal, addig az 56,01 dolláros 10 napos mozgóátlag eladásra utal, ami rövid távú volatilitásra utal.

Tekintve, hogy kissé ezen átlag felett vagyunk, van esély arra, hogy visszahúzódunk rá vagy alá, esetleg tesztelve a legközelebbi támaszszinteket, a 33,98 és a 26,97 dolláros szintet.

Ez rövid távú eséseket jelenthet, és a kereskedőknek fel kell készülniük az esetleges ingadozásokra.

A legközelebbi (66,32 dollár) és a második ellenállás (71,66 dollár) szintek által felállított pszichológiai korlát szintén szerepet játszhat a rövid távú ármozgások korlátozásában.

A Polkadot 6 hónap alatt 128,71%-kal növekedett; áttörést tervez

A Polkadot az elmúlt hónapban figyelemre méltó emelkedést mutatott, 19,53%-kal emelkedett, és még lenyűgözőbb növekedést mutatott az elmúlt hat hónapban, 128,71%-os növekedéssel.

Jelenleg 9,24 dolláron áll, és éppen a legközelebbi ellenállási szint alatt, 9,26 dolláron, ami arra utal, hogy áttörésre készülhet.

Amennyiben az elmúlt hónapban tapasztalt pozitív lendület fennmarad, valamint az erős hosszú távú teljesítmény, az árfolyam potenciálisan tesztelheti a 10,25 dolláros második ellenállási szintet.

A felfelé irányuló tendenciát támogatja, hogy a 10 napos mozgatóátlag a jelenlegi árfolyam felett van, ami bikás hangulatot jelez.

A Polkadot utazása azonban nem mentes a kihívásoktól. A 100 napos mozgóátlag 8,04 dolláron áll, ami óvatosságot jelezhet, ami azt mutatja, hogy az árfolyam meglehetősen gyorsan gyorsult, és korrigálhat ezen átlag felé.

Továbbá, ha az eladási nyomás fokozódik, a jelenlegi árfolyam a legközelebbi, 6,91 dolláros támaszszint, vagy akár a második, 5,55 dolláros támaszszint felé is csökkenhet.

A befektetőknek érdemes tisztában lenniük ezekkel a szintekkel, amelyek potenciális padlót jelenthetnek az árfolyam számára, különösen a rövid távú volatilitást figyelembe véve.

Az 56,22 dolláros történelmi csúcs azonban emlékeztet minket arra, hogy jelentős növekedési lehetőség van, ha a piaci körülmények kedveznek ennek az eszköznek.

Következtetés

Ahogy a kriptopiac alkalmazkodik a Bitcoin virágzó pályájához, számtalan versenyző ralizik a pozícióért.

Miközben az olyan projektek, mint a Jupiter, a Solana, az Avalanche és a Polkadot egyéni felfutásaikkal és ajánlataikkal potenciált mutatnak, a BlastUp rendkívüli ígéretekkel tűnik fel.

A BlastUP-ot nem csupán a gyorsan összegyűjtött tőke különbözteti meg, hanem a Blast-ökoszisztémán belüli stratégiai pozíciója, valamint a DAappok számára átfogó Web3- és AI-integrációt kínáló, előremutató koncepciója.

Ezáltal a BlastUP kiemelkedik, és egy nagy potenciállal rendelkező zászlóshajót visz az egyre bővülő kriptopiacok határán.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Top 5 altcoin, hogy egy kis befektetésből vagyont termeljünk

A kriptopiac 2024-ben is pezseg. Elérkezett lehet a pillanat, hogy felfedezzük az altcoinokat, amelyek hatalmas potenciális nyereséget kínálhatnak. Ez az útmutató öt olyan ígéretes lehetőségbe...

Tranzakciós adót vezetne be Törökország a kriptokereskedésre

Törökország új adók bevezetésére készül, beleértve a kriptopénz-kereskedelemre kivetett 0,03%-os tranzakciós adót, egy jelentős adóügyi reform részeként. A lépés célja az ország 2023-as földrengések okozta...

Mark Cuban szerint a „Gensler” miatt Biden elveszítheti az elnökséget, a DTX Exchange túlszárnyalhatja az olyan DeFi titánokat, mint a Chainlink és az Avalanche

Vendégbejegyzés Mark Cuban szerint a SEC elnöke, Gary Gensler nagyban befolyásolhatja a következő elnökválasztást. Cuban úgy véli, hogy szigorú politikája Joe Biden elnöki székébe kerülhet az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.16.

Prémium Dogecoin (DOGE) A Dogecoin (DOGE) befektetők az utóbbi időben nehéz időszakot éltek át, különösen a mémcoin többszöri árfolyamkorrekciója miatt a grafikonokon. A helyzet azonban még rosszabb is...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!