Bonk (BONK) technikai elemzés 04.16.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bonk (BONK)

A Solana-alapú mémcoin a Bonk (BONK) a CoinMarketCap adatai szerint tovább növelte veszteségeit, és ezzel a második legnagyobb csökkenést mutató eszköz lett az elmúlt héten.

Az utóbbi hét napban a memecoin árfolyama több mint 40%-ot esett, ezzel a vezető mémeszköz lett a legnagyobb eséssel ebben az időszakban.

A cikk írásakor a BONK 0,000014 dolláron kereskedett. Az altcoin árfolyammozgásának értékelése napi grafikonon megerősítette a további csökkenés lehetőségét.

Egyrészt, a Chaikin Money Flow (CMF) trendje lefelé mutat, és a nulla vonal alatt volt megfigyelhető. Ez a mutató a BONK piacára be- és onnan kiáramló pénzáramlást méri.

Amikor negatív értéket ad vissza, azt a piaci gyengeség jeleként értelmezik, mivel a piaci szereplők likviditást vonnak ki a piacról. A BONK CMF értéke -0,05 volt.

Továbbá, a Accumulation/Distribution vonal (ADL) lefelé irányuló meredeksége azt mutatta, hogy a BONK az elmúlt hetekben jelentős keresletcsökkenésnek volt tanúja.

Ez az indikátor azt is méri, hogy egy adott eszközbe egy adott időszak alatt mennyi pénz áramlik be vagy ki. Amikor így csökken, az azt mutatja, hogy kevesebb pénz áramlik az eszközbe, és az eladási nyomás egyre nagyobb lendületet vesz.

A BONK vételi nyomásának csökkenését megerősítve, kulcsfontosságú momentummutatói a szerkesztés időpontjában túladott zónák közelében voltak megfigyelhetőek.

Például a mém érme Relatív Erősség Indexe (RSI) 33,25 volt, míg a Money Flow Indexe (MFI) 34,13 volt.

Ezen értékek mellett ezek a mutatók azt mutatták, hogy a piaci résztvevők a BONK elosztását részesítették előnyben a felhalmozással szemben.

Ezenkívül a token pozitív irányú indexe (zöld) a negatív indexe (piros) alatt pihent, ami jelentős csökkenő hangulatot jelzett.

Ha egy eszköz Directional Movement Index (DMI) leolvasása ezt mutatja, az annak a jele, hogy az eszköz tulajdonosai többet adnak el, mint amennyit vásárolnak.

A BONK Elder-Ray indexe is megerősítette a piac medvés hangulatát. Ez az indikátor a vevők és az eladók piaci erőssége közötti kapcsolatot méri.

Ha negatív értéket ad vissza, akkor az eladási aktivitás növekszik, mivel a medvék ereje jelentősebbé válik.

Tehát képben van a további érték csökkenés a levegőben.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Miért nem emelkedik az altcoinok árfolyama?

Egy ismert kriptoelemző, Miles Deutscher rámutatott egy alapvető problémára, amely miatt az altcoinok lemaradnak a növekedésben a jelenlegi piaci ciklusban. Minden nap ezer új versenyző lép...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!