Ripple (XRP) technikai elemzés 04.16.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ripple (XRP)

Az Ripple (XRP) az 0,50 dolláros ellenállással küzd, ahogy a Ripple és az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) a keddi utolsó előzetes tárgyalási konferenciára készül egy New York-i bíróságon.

A tárgyalás lehetővé teszi mindkét fél számára, hogy a hivatalos tárgyalási szakasz megkezdése előtt megvizsgálják a megegyezés lehetőségeit.

A jogi naptárban szerepel a dátum és az időpont, így a konferencia tervezett, és a tervezett időpontban le is zajlik.

Az XRP 0,50 dolláros támaszról szombaton ellenállásba fordult, miután közel hat hónapig tartotta magát e szint felett.

Ha a csökkenés folytatódik, az XRP likviditást söpörhet a 0,4717 dollár alá, ami az altcoin április 9-i 0,6431 dolláros csúcsától az április 13-i 0,4717 dolláros mélypontig tartó zuhanásának 23,6%-os Fibonacci-retracement szintje.

A Moving Average Convergence Divergence (MACD) mutató a napi grafikonon alátámasztja a további korrekció tézisét, mivel a piros hisztogram sávok továbbra is fennállnak.

Az XRP árfolyama az április 13-i 0,4188 dolláros mélypontnál és a 0,4117 dolláros heti támaszszintnél találhat támaszt, ha a csökkenés folytatódik.

Az XRP számára jelentős ellenállási szint, a 0,50 dollár feletti napi gyertyás zárás érvénytelenítheti a medvés tézist.

Az XRP árfolyama a 0,5310 dollárig emelkedhet, ami az április 9. és április 13. közötti, fent említett csökkenés 50%-os Fibonacci-retracement szintje.

Felfelé haladva az altcoin a lélektanilag fontos 0,60 dolláros szintnél ütközik ellenállásba az április 9-i lokális csúcs felé vezető úton, 0,6431 dollárnál.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

A Bitcoin visszapattan, rövid időre 60.000 dollár alá esett: Mi a következő lépés?

A Bitcoin (BTC), a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptopénz június 24-én rövid időre 60.000 dollár alá esett. Május 3. óta ez volt az első alkalom,...

A Chainlink készen áll a nagy kitörésre?

A Chainlink (LINK) hetekig tartó csökkenés után erős fellendülést produkált. A közelmúltban bekövetkezett fordulat során a 12,96 dollár körüli támaszszintet is átlépte. Az ebből a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!