Bonk (BONK) technikai elemzés 01.01.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bonk (BONK)

A Bonk (BONK) december közepén hatalmas emelkedést produkált. December 13. és 15. között a mém érme vásárlói ámokfutásba kezdtek, és a csúcson 256%-kal pumpálták fel az árakat. Most azonban úgy tűnik, hogy az eladók kerültek fölénybe.

Ennek ellenére a BONK az év egyik legnépszerűbb mém érméje volt. Meglátjuk, hogy a bikák meg tudják-e védeni azt a támaszzónát, amelyen belül van az árfolyam a sajtótájékoztató idején.

A 0,0000168 dolláron túli mozgás lenne az első jele a vevők feléledésének.

A december közepén a 0,0000092 dollárról 0,000035 dollárig tartó rallyt használtuk fel a Fibonacci-retracement szintek megrajzolására.

A 78,6%-os szint 0,0000147 dollárnál várhatóan támaszként fog működni, a közvetlenül alatta lévő bikás letörési blokk pedig további összefolyásként.

Az eladók mégis erősek voltak az elmúlt héten. Az OBV csak egy kis süllyedést látott, de az RSI a semleges 50 alá esett, és újra tesztelte azt ellenállásként. Ez azt jelentette, hogy a lendület határozottan medvés volt.

A 12 órás grafikonon a piac szerkezete szintén medvés volt. Ezért valószínű, hogy a BONK a 0,0000118 és 0,00000925 dolláros szintek felé tart lefelé.

December 24-e óta a Open Interest chart lefelé csúszott. Január 1-jén 248 millió dollárról 155 millió dollárra esett vissza, 33%-os áresés mellett.

Ez erős jele volt annak, hogy a rövid távú piaci hangulat csökkenő.

Mivel a bikák a december 29-i megugrás során nem tudták a 0,0000147 dolláros támaszt átfordítani, feltételezhető, hogy a medvék átvették az irányítást.

Így a Bonk vásárlói megvárhatják, hogy a struktúra bikásan elmozduljon, mielőtt ajánlattételre lépnének.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kombinált bitcoin- és etheralapot bocsátanának ki a Nasdaq-on – hírösszefoglaló

A Hashdex egy kombinált Bitcoin és Ether kriptoalap elindítását tervezi a Wall Streeten, miután az Egyesült Államokban zöld utat kapott a szabályozó hatóságoktól. Ugyanebben az időszakban...

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!