A Bloomberg Terminál listázza a Cryptomarket indexet a világ harmadik legnagyobb tőzsdéjéről a Huobiról.

A Bloomberg Terminal, egy fizetős pénzügyi adatmegfigyelő szolgáltatás. Aki nem fogja jegyezni a Huobi Cryptocurrency indexét, a Cointelegraph-nak ma június 21-én közösen kiadott sajtóközleménye szerint.

A Bloomberg Terminál a kilenc crypto pár árai is szerepelnek, a Tether (USDT), köztük a Bitcoin (BTC), a Litecoin (LTC), a Bitcoin Cash (BCH), az Ethereum Classic (ETC), a Ripple (XRP), a Dash, az EOS , és a ZCash.

A Huobi Csoport által tervezett Huobi 10 Index értékét eszköz-besorolással és súlyozott átlag módszerrel számolják,annak érdekében hogy a top 10 kereskedett digitális valutának a  teljesítményét nyomon kövessék.

A sajtóközlemény megjegyzi, hogy a Bloomberg Terminal egy crypto index hozzáadásával jelzi, hogy a az adott valuta  mainstream pénzügyi piacra került. Cheng Huixin, a Huobi Group vezérigazgatója, a sajtóközleményben kijelentette, hogy “az indexek a piacok általános tendenciáját tükrözik, és az index befektetések diverzifikálhatják a befektetési kockázatokat, és egy érett és racionális befektetési módszernek tekinthetjük azt.

A Huobi jelenleg a harmadik legnagyobb tőzsdei kereskedő cég a CoinMarketCap napi kereskedési volumenje alapján, mivel az elmúlt 24 órában körülbelül 517 millió dollár értékű kereskedést mutatnak a számok

A Bloomberg májusban partnerré vált  Mike Novogratz Galaxy Digital Management crypto bankjával azzal a céllal, hogy kiadja a Bloomberg Galaxy Crypto Indexet (BGCI), amelyet a legjobb és “legnagyobb, legfolyékonyabb része a crypto piacról” követi.

Június elején Huobi bejelentette, hogy  crypto kereskedési platformot hoz létre az Egyesült Államokban egy újonnan létrehozott San Francisco-i székhelyű HBUS-n keresztül. A hónap elején a csere arról számolt be, hogy elindítja a saját nyilvános blokkját, a Huobi Chain Project (HCP) projektet, amelyet 100 millió dolláros fejlesztési alapból finanszíroznak.

Forrás: Cointelegraph.com