Bitcoin technikai kilátások 12.12.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin

A Bitcoin árfolyama csökkent, miután nem sikerült átlépnie a 17 300 dolláros szintet.

Az elkövetkező időszakban a BTC jelentős vételi érdeklődést tapasztalhat a 16 900 és 16 700 dollár közötti tartományban.

Az árfolyama képes volt áttörni a 17 000 dolláros ellenállási szintet.

Azonban nagyobb lendületre lenne szüksége ahhoz, hogy a 17 300 és 17 450 dollár fölé emelkedjen.

A csúcsot 17 292 dollár közelében érte el, majd az árfolyam ismét esni kezdett.

A 17 100 és 17 000 dollár között érezhető csökkenés következett be. Az árfolyam a 16 700 dolláros mélypont és a 17 292 dolláros csúcs közötti emelkedés 50%-os Fib retracement szintje alá esett. A Bitcoin árfolyama jelenleg 17 000 dollár és a 100 órás mozgóátlag alatt tartózkodik.

A BTC/USD pár órás grafikonján egy kulcsfontosságú negatív trendvonal alakul ki, amelynek ellenállása 17 150 dollár közelében van.

A pár most éri el a 16 700 dolláros mélypontról a 17 292 dolláros csúcsra történő emelkedés 61,8%-os Fib retracement szintjét.

bitcoin

Bitcoin (BTC/USD) Technikai kilátások

Felfelé egy kezdeti ellenállási szint 17 050 dollár közelében van.

Az első nagyobb akadály a 17 150 dolláros terület és a trendvonal között található, amely felett az árfolyam újra emelkedni kezdhet.

A fent említett forgatókönyv szerint az árfolyam a 17 300 dolláros ellenállás felé mozdulhat el.

A következő nagy akadály a 17 450 dollár közelében található, amely felett az árfolyam rövid távon a 18 000 dolláros zóna felé indulhat el.

Ha a Bitcoin nem tudja áttörni a 17 150 dolláros küszöbszintet, akkor további veszteségeket szenvedhet el.

Lefelé a 16 900 dollár közelében közvetlen támasz található. A következő kulcsfontosságú támaszszint a 16 700 dollárnál, a legutóbbi mélypontnál található.

A 16 700 dolláros támaszszint alá történő letörés a 16 500 dolláros szint felé történő lecsúszást jelezhet.

További csökkenés esetén az árfolyam rövid távon 16 200 dollár felé indulhat.

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba, innentől kezdve egy kis plusz is kaptok az előfizetésetekhez.

Csatlakozzatok a Kriptoword discord csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetőknek.

Ide csatlakozzva tudtok Velünk beszélgetni, gondolataitokat megosztani és kérdéseket feltenni nekünk, amire megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a discordra és irjatok rám, és kaptok engedélyt a szobához!

https://discord.gg/6marCdUsHj

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Az amerikai befektetési bank TD Cowen bezárja kripto üzletágát

Az amerikai befektetési bank, a TD Cowen bejelentette, hogy egy évvel az indulás után bezárja kriptopénzekkel foglalkozó egységét, a Cowen Digitalt. A bank 2022 márciusában indította...

A Bitcoin újra túlszárnyalja magát, 2023 a BTC éve?

A Bitcoin meredek növekedése az amerikai bankválság közepette megerősítette a régóta támogatott narratíváját, miszerint biztonságos eszköz. Az elmúlt hónapokban a világ legnagyobb piaci tőkeértékű kriptoeszközének számító...

A június lehet az Ethereum hónapja?

A júniusban induló hongkongi zöld út a kriptók számára megnyitja az utat a likviditás beáramlása előtt, de ez nem feltétlenül lesz azonnal. A kriptovaluták, különösen az...

Polygon technikai elemzés 06.01.

Prémium Polygon Május közepétől kezdve a Polygon egy erőteljes fellendülést mutatott, 0,8177 dollárról 0,95 dollár fölé emelkedett. A 0,95 dolláros árszint azonban január végétől áprilisig egy makacs...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!