Bitcoin technikai elemzés 12.23.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin

A Bitcoin a 16 800 dollár fölé igyekszik kitörni. Szilárd emelkedés kezdődhet, ha a BTC átlépi a 16 800 és 17 000 dolláros ellenállási szintet.

Az árfolyam állandó maradt a 16 500 dolláron. Megkísérelte a 17 000 dolláros ellenállás fölé való áttörést, de ott a macikkal találkozott.

A csúcsot 17 067 dollár közelében érte el, majd az árfolyam csökkenésnek indult.

Az árfolyam 16 800 dollár és a 100 órás mozgóátlag alá esett. Az ár az 50%-os Fib alá esett, ami egy bullish trend a 16 260 dolláros swing mélypont és a 17 067 dolláros csúcs között.

Az árfolyam kihívta a 16 550 dolláros szintet, és ott talált támaszt.

A 16 260 dolláros swing mélypontról a 17 067 dolláros csúcsra történő emelkedés 61,8%-os Fib retracement szintje felett tartotta magát.

bitcoin

Bitcoin (BTC/USD) Technikai kilátások

Az árfolyam visszanyerte veszteségeit és meghaladta a 16 700 dollárt.

Jelenleg a 16 700 dolláros szint és a 100 órás mozgóátlag felett kereskedik. Az emelkedés során egy közvetlen ellenállási szint a 16 800 dollár közelében van.

A BTC/USD pár órás grafikonján egy erős negatív trendvonal alakul ki, amelynek ellenállása a 16 800 dollár közelében van.

Az első jelentős ellenállás a 17 000 dolláros szint közelében található. Egy egyértelmű áttörés a 17 000 dolláros ellenállási szint fölé arra ösztönözheti a bikákat, hogy az árfolyamot a 17 200 dolláros szint fölé tolják.

Ha sikerrel járnak, akkor az ár meghaladhatja a 17 500 dollárt.

A következő jelentős akadály közel 18 000 dollárnál van, és az ár tovább emelkedik a 18 500 dolláros ellenállási zóna felé.

Egy újabb esés akkor lehetséges, ha a bitcoin nem tudja áttörni a 17 000 dolláros küszöböt.

Lefelé a közvetlen támasz a 16 750 dolláros szint és a 100 órás SMA közelében van.

A 16 550 dolláros támaszszint alatti áttörés a 16 350 dolláros szint felé történő elmozdulást jelezheti.

Bármilyen további csökkenés a 16 000 dollárig vagy még lejjebb nyomhatja az árfolyamot.

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba, innentől kezdve egy kis plusz is kaptok az előfizetésetekhez.

Csatlakozzatok a Kriptoword discord csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetőknek.

Ide csatlakozzva tudtok Velünk beszélgetni, gondolataitokat megosztani és kérdéseket feltenni nekünk, amire megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a discordra és irjatok rám, és kaptok engedélyt a szobához!

https://discord.gg/6marCdUsHj

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Bitcoin technikai elemzés 06.02.

Prémium Bitcoin A Bitcoin pénteken megtörte négynapos veszteségsorozatát, miután a hírek szerint az amerikai szenátus elfogadta az adósságplafon emeléséről szóló törvényjavaslatot. Ezzel megelőzték a hétfői határidőt, ami a...

Avalanche technikai elemzés 06.02.

Prémium Avalanche Az AVAX árfolyam nagyrészt a 14 dolláros támasz körül ragadt, mivel a május 8-i 16,48 dolláros árfolyamról, az elmúlt egy hónap legmagasabb árfolyamáról való...

A kenyai elnök szerint az afrikai országoknak nem kellene használniuk a dollárt

William Ruto úgy gondolja, a kontinens országainak saját pénzrendszert kellene kialakítani, és nem az amerikai dollárt használni az egymás közötti üzleteléshez. Ruto szerint egy ilyen...

Csomópontot indít a Polygon hálózatán a Deutsche Telekom

A német óriásvállalat szeretne belépni a web3 területére, és ehhez első lépésként a Polygon hálózatán indítanak el egy saját validátor csomópontot. A telekommunikációs cég egyike...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!