Bitcoin technikai elemzés 12.20.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin

A Bitcoin ára tovább zuhant, és 16 500 dollár alatt kereskedett. Visszaszerezte a veszteségeket, de nehezen tud áttörni a 16 700 és 17 000 dolláros szinteken.

A Bitcoin a 17 200 dolláros támaszvonal alá esett, és ezzel egy medvés zónába lépett.

A 17 000 és 16 800 dolláros támaszszintek alatt erősödik. Az árfolyam a 16 500 dolláros támaszszint alá csökkent, és a 100 órás mozgóátlag alatt zárt.

A kereskedés 16 200 dollár körül zajlott. Az árfolyam közel 16 260 dollárig csökkent, és most korrigálja a veszteségeket.

Közvetlenül a 16 500 dolláros ellenállási szint felett enyhe emelkedés volt tapasztalható. Az árfolyam a legutóbbi, a 16 865 dolláros swingmagasról a 16 260 dolláros mélypontra való visszaesés 50%-os Fib retracement vonala fölé emelkedett.

Az árfolyam jelenleg a 16 800 dolláros szint és a 100 órás mozgóátlag alatt kereskedik.

Az emelkedés során egy kezdeti ellenállási szint 16 650 dollár közelében található. A BTC/USD pár órás grafikonján egy összekötő negatív trendvonal is kialakult, amelynek ellenállása körülbelül 16 650 dollárnál van.

bitcoin

Bitcoin (BTC/USD) Technikai kilátások

A trendvonal közel van a jelenlegi összeomlás 61,8%-os Fib retracement szintjéhez, a 16,865 dolláros swing csúcsról a 16 260 dolláros mélypontra történő visszaesésről.

Az első jelentős akadály a 16 800 dolláros szint és a 100 órás mozgóátlag közelében van.

A 16 800 dolláros ellenállási szint fölé történő egyértelmű áttörés a 17 000 dolláros szint felé történő elmozdulást jelezheti.

A következő nagy akadály a 17 240 dolláros szint közelében található, és az árfolyam lendületet kaphat, és a 18 000 dolláros szint felé roboghat.

Ha a bitcoin nem tudja áttörni a 16 800 dolláros küszöbszintet, akkor további következményekkel járhat.

Lefelé a 16 400 dolláros szint közelében van a közvetlen támasz.

A következő jelentős támaszszint 16 250 dollár körül található. A 16 250 dolláros támaszszint alá történő letörés a 16 000 dolláros szint felé történő csúszást jelezhet.

További veszteségek esetén az árfolyam a 15 500 dollár felé indulhat.

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: András


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.


Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance vezérigazgatója nyilatkozott a Ethereum ETF-ek jóváhagyásáról

Az Egyesült Államok Értékpapír és Tőzsdefelügyelete (SEC) 2024. május 23-án hagyta jóvá a spot Ethereum (ETH) tőzsdén kereskedett pénzügyi alapok (ETF)- bejegyzését. Az Ethereum árfolyama...

Az altcoinok értéke háromszorosára nő? Elemzők kitörést jósolnak!

Vendégbejegyzés Az altcoinok piaca, egy olyan szegmens, amelyet gyakran beárnyékol nagyobb rokona, a Bitcoin (BTC), jelenleg lenyűgöző emelkedő pályájával kerül a címlapokra. Az elmúlt két hétben ezen...

🚀 Top 5 altcoin milliomos potenciállal: A szakértők választása a mai piacra

Vendégbejegyzés A 2024-es bikafutás új izgalmakat lobbantott fel a kriptopénzek világában. A szakértők öt olyan altcoint emeltek ki, amelyek kiemelkednek a potenciáljukkal, hogy a szerény befektetéseket...

Íme, amiért a Bitcoin ára tovább eshet, állítja a top elemző

A Bitcoin (BTC) árfolyama csökkent, ahogy a kereskedők figyelik a megszűnt Mt. Gox tőzsdéhez kapcsolódó tárcák tevékenységét. Az Mt. Gox adminisztrátorai intenzívebbé teszik az erőfeszítéseket, hogy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!