Bitcoin – technikai elemzés 11.28.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

A Bitcoin árfolyama nehezen tudta áttörni a 16 800 dolláros határt. A BTC esik, és további veszteségek lehetségesek a 16 000 dolláros támaszszint alatt.

Megpróbálta áttörni a 16 800 dolláros küszöbszint fölé.

Nem sikerült húzóerőt generálnia a 16.800 dolláros ellenállási szint feletti elmozduláshoz, kettős csúcs alakzatot alkotva.

A 16 791 dolláros csúcsról lassú és folyamatos esés következett be. Az árfolyam a 16 500 és a 16 400 dolláros küszöb alá esett.

Az árat a medvék a 15 470 dolláros ingadozó mélyponttól a 16 790 dolláros csúcsig tartó emelkedés 23,6%-os Fib retracement vonala alá szorították.

Az árfolyam jelenleg a 16 500 dolláros és a 100 órás egyszerű mozgóátlag alatt kereskedik.

A BTC/USD pár óránkénti grafikonján egy nagy negatív trendvonal alakul ki, amelynek ellenállása 16 550 dollár közelében van.

bitcoin

Bitcoin (BTC/USD) technikai kilátások

Az árfolyam jelenleg a 15 470 dolláros swing mélypontról a 16 790 dolláros csúcsra történő emelkedés 50%-os Fib retracement szintje közelében tartja magát.

Felfelé a közvetlen ellenállási szint a 16 300 dollár közelében van.

Az első nagy akadály a 16 500 dolláros szint, a 100 órás egyszerű mozgóátlag és a kiemelt medvés trendvonal közelében található.

Egy sikeres áttörés közvetlenül a 16 500 dolláros ellenállási szint felett még magasabbra lendítheti az árfolyamot.

A következő nagy akadály a 16.800 $ közelében található, amelynél az árfolyam a 17 500 dolláros zóna felé gyorsulhat.

Ha a bitcoin nem tudja áttörni a 16 500 dolláros korlátot, akkor folytatódhat a zuhanás.

Lefelé a 16 100 dolláros szint közelében van azonnali támasz.

A következő kulcsfontosságú támasz a 16 000 dollár közelében található, amelyen túl az árfolyam esni kezdhet.

A fent említett forgatókönyv szerint az árfolyam a 15 500 dolláros támasz zóna felé eshet.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin robbanásszerű emelkedése jöhet

Henrik Zeberg prominens kereskedő bikás kilátásait fejezte ki a Bitcoinról, több kulcsfontosságú tényezőre hivatkozva, amelyek alátámasztják álláspontját. Egy nemrégiben közzétett tweetjében Zeberg kiemelte a Bitcoin és...

Ethereum technikai elemzés 06.01.

Prémium Ethereum Az Ethereum árelemzése azt tükrözi, hogy a medvék átvették az irányítást a piac felett, miközben a bikák küzdenek a lendület visszaszerzéséért. Az eladási nyomás hatására...

Az amerikai befektetési bank TD Cowen bezárja kripto üzletágát

Az amerikai befektetési bank, a TD Cowen bejelentette, hogy egy évvel az indulás után bezárja kriptopénzekkel foglalkozó egységét, a Cowen Digitalt. A bank 2022 márciusában indította...

A Bitcoin újra túlszárnyalja magát, 2023 a BTC éve?

A Bitcoin meredek növekedése az amerikai bankválság közepette megerősítette a régóta támogatott narratíváját, miszerint biztonságos eszköz. Az elmúlt hónapokban a világ legnagyobb piaci tőkeértékű kriptoeszközének számító...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!