Bitcoin technikai elemzés 04.24.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin

A mai Bitcoin árelemzés szerint a BTC 0,44%-ot esett a mai napon, így a 27.300 dolláros szint körül van.

A Bitcoin közelmúltbeli csökkenése bizonytalan helyzetbe hozta a kriptopénzt, az árfolyam 27.369 dolláron állapodott meg, és a múlt havi támaszért küzd 26.600 dollár környékén.

A heti gyertya zárása előtti több mint 7%-os veszteség jól mutatja a BTC piacának jelentős csökkenő tendenciáját, és most a pár döntés előtt áll, hogy vagy a jelenlegi támasz közelében marad, vagy kitör.

A kereskedők további csökkenést várnak, hogy a várt kínálati likviditást elvegyék, de a Bitcoin árfolyam-elemzők úgy vélik, hogy talán még nincs minden veszve.

A közelmúltbeli visszaesés ellenére a BTC április 23-án igyekezett visszaszerezni az elvesztett területet, bár a 10 napos mélypontok továbbra is a helyén vannak.

Az elkövetkező napok döntő fontosságúak lesznek a Bitcoin számára, ahogy átnavigál ezen a viharos időszakon, és megpróbálja visszanyerni a helyét a piacon.

A Bitcoin árelemzése azt mutatja, hogy a BTC/USD nem tudott stabilizálódni a 30.000 dolláros szint felett, és továbbra is volatilis marad.

Miután április közepén elérte a 31.000 dollár körüli csúcsot, a BTC azóta lefelé ívelő pályán van.

A pár az elmúlt hetekben 27.600 és 30.000 dollár közötti sávban kereskedett, mielőtt végül e sáv alá tört.

A BTC árfolyama az 50 napos mozgóátlag alá törés határán van, ami azt mutatja, hogy a bikák nehezen tudják kontrollálni a piacot.

A Bitcoin árfolyama az elmúlt 24 órában 27.070 és 27.979 dollár között ingadozott, és a kereskedők figyelni fogják, hogy ki tud-e törni a jelenlegi támaszról, vagy sikerül-e talpra állnia.

A 25.000 dollár alá törés további veszteségeket jelezhet a Bitcoin számára az elkövetkező napokban.

A Bollinger-sávok jelentősen szűkültek, ami azt jelzi, hogy a BTC rövid távú konszolidációs fázisban van.

A technikai elemzés azt mutatja, hogy a Relatív Erősség Index (RSI) jelenleg a 40-es szint körül mozog, ami semleges állapotot jelez.

A mozgóátlag-konvergencia-divergencia (MACD) szintén medvés kilátásokat sugall rövid távon. A pár azonban potenciálisan találhat némi támaszt a 25.000 dolláros szint környékén, mielőtt újra visszatérne.

Összességében a Bitcoin árelemzés azt mutatja, hogy a BTC/USD pár egy szűk sávban kereskedik, mióta 30.000 dollár alá esett, és jelenleg 26.600 és 27.800 dollár között ragadt.

A pár további veszteségeknek van kitéve, ha a 26.000 dolláros szint alá kerül, és tesztelheti a következő támaszszintet 25.500 dollárnál.

A jelenlegi csökkenő trend megfordításához a BTC-nek a 30.000 dolláros ellenállási szint fölé kell áttörnie.

bitcoin

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!