A bitcoin pénteken konszolidálódott, mivel az árak kevéssel a 40.000 dolláros szint alatt mozogtak.

Ez egy volatilis kereskedési napot követően következett be, amikor a BTC a szerda óta legalacsonyabb szintre esett vissza. Az Ethereum szintén kissé a közelmúltbeli támasza felett maradt.

A jövő sportfogadóinak és tipstereinek kriptovalutája.

Bitcoin

A bitcoinnal pénteken továbbra is nagyfokú bizonytalanságban kereskedtek, a világ legnagyobb kriptopénzének néhány volatilis időszakát követően.

A BTC/USD a napot a 39.300 dolláros régió körül kezdte, majd 38.347,43 dolláros napközbeni mélypontra esett, amit aztán 40.081,68 dolláros csúcs követett.

A cikk írásakor a bitcoin most valamivel a nap eleji árfolyam felett van, és 39.447,64 dolláron található.

BTC/USD – Napi grafikon

Az árfolyam volatilitása az elmúlt napokban Joe Biden amerikai elnök kriptopénzekkel kapcsolatos rendeletének hírére megnövekedett, de az ukrajnai orosz invázió nyugtalanító piaci körülményeket teremtett a kereskedők számára.

A mozgóátlagokat tekintve mind a 10 napos, mind a 25 napos mozgóátlagok továbbra is egymásba fonódtak, anélkül, hogy egyértelmű irányt mutattak volna.

Mivel azonban az árak közel vannak a 37.600 dolláros támaszhoz, a medvék továbbra is ezt a pontot célozhatják meg.

Próbáld ki a BitPadrét, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Ethereum

Bár az ETH ára pénteken csökkent, árfolyama továbbra is a 2.550 dolláros támaszpont közelében maradt a hétvége felé tartva.

Az ETH rövid időre e támasz alá esett, és $2.534,69-es napközbeni mélypontra csúszott a nap elején, azonban ahogy az elmúlt napokban is, ez a padló szilárdan tartotta magát, és a $2.664,56-os csúcsra pattant.

ETH/USD – Napi grafikon

A medvés hangulat kitartónak tűnik az ETH-val kapcsolatban, mivel az árak nem hajlandók elmozdulni a támasz régiójából, ami végül kitöréshez vezethet.

Új magyar kriptovaluta a piacon.

Amennyiben ez megtörténik, a 2350 dolláros szint potenciális célpont lehet a medvék számára, akik shortolni szeretnék a világ második legnagyobb piaci kapitalizációjú kriptopénzét.

Olvastad már? Ethereumot ajánl az ügyfeleinek a Goldman Sachs

Forrás: news.bitcoin.com

Kiemelt kép: Jorge Franganillo

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.