Bitcoin és Dogecoin ATM-ek érkeznek egy texasi áruházba

-

A Coin Cloud 2000 Bitcoin ATM-je érkezik egy H-E-B áruházba. A texasi szupermarketlánc üzleteiben sorra fognak megjelenni az újdonságok.
Bitcoin ATM-ek érkeznek a texasi szupermarketekbe. A helyi média szerint összesen huszonkilenc Coin Cloud kripto-ATM-et állítanak fel a H-E-B áruházakban.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A kripto-ATM-ek, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy több mint 30 különböző kriptovalutát, köztük bitcoint és dogecoint vásároljanak és adjanak el, először a houstoni H-E-B áruházakban lesznek elérhetőek – jelentette be pénteken a The Laredo Morning Times.
A H-E-B egy szupermarketlánc, amelynek üzletei Texas-szerte, illetve elvétve Észak-Mexikóban is megtalálhatók Az év elején országos figyelmet kaptak, amikor februárban segítséget nyújtottak a halálos áldozatokat is szedő téli vihar által érintett texasiaknak.
A Coin Cloud egy Las Vegas-i kripto-ATM cég. Az Egyesült Államok 47 államában és Brazíliában vannak automatái. A héten érkezett meg a 2000. gépe egy H-E-B áruházba, jelentette be a cég szerdán.
A kripto-ATM olyan, mint egy hagyományos ATM, de bankkártyás tranzakciók helyett lehetővé teszi a felhasználók számára a Bitcoin és más digitális eszközök vásárlását és eladását.
A Coin Cloud ATM-jeivel a cég szerint Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Litecoin, számos amerikai dollárral fedezett stabilcoin, illetve több defi-token kereskedésére is lehetőség van.
De miért akarna bárki kriptót vásárolni bevásárlás közben? Nos, a kripto-ATM-ek lehetővé teszik a leendő kereskedők számára, hogy gyorsan vásároljanak és adjanak el anélkül, hogy egy tőzsdénél számlát kellene létrehozniuk.
A Bitcoin ATM-ek akkor is segítségünkre lehetnek, ha a bankok blokkolják a kriptopénz tranzakciókat. A kriptotőzsdék egykor szintén teljesen névtelenek voltak, de mostanra az Egyesült Államokban a Pénzügyi Bűnüldözési Hálózat (FinCEN) szabályozza őket.
Egyes kripto-ATM-ek még mindig nagyobb magánéletet biztosítanak a felhasználóiknak, mint a tőzsdék, és gyakran nem gyűjtenek személyazonosításra alkalmas adatokat, amikor viszonylag kis összegű (500 dollár alatti) vásárlásokat hajtanak végre.

A CoinCloud azonban a weboldalán azt állítja, hogy valóban megköveteli az ATM-felhasználóitól a szokásos ügyfél-azonosítási (KYC) eljárásokat.
Chris McAlary, a Coin Cloud alapítója és vezérigazgatója szerint az automaták emlékeztetni fogják az embereket arra, hogy a kriptovaluta milyen nagy szerepet játszik a mindennapi életünkben.

„Ahogy tovább terjeszkedünk, a kiskereskedők egyre inkább tudatában lesznek annak, hogy a digitális valuta milyen fontos szerepet játszik a jövőben, és hogy a Coin Cloud DCM-ek kiterjedt bevezetése hogyan segít nekik abban, hogy technológiai és pénzügyi szempontból is megfeleljenek vásárlóik előremutató igényeinek” – mondta.

Olvastad már? Hogyan alakítsd ki kriptovaluta portfóliódat kezdőként 2021-ben? – A BitPadre tippjei

Forrás: decrypt.co
Kiemelt kép: Holcombe of Hidalgo

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

3 kriptó 1 dollár alatti áron 100-szoros megtérülésért: (ADA), Notcoin (NOT), és az ETFSwap (ETFS)

Vendégbejegyzés A bikafutás mindig lehetőséget kínál a kripto befektetők számára, hogy életre szóló nyereséget érjenek el. A forgatagban az ETFSwap (ETFS), a Cardano (ADA) és a Notcoin...

Mikor kezdődik az altcoin szezon? Michaël Van de Poppe elemző jóslata

Az elemzők az altcoinszezon lehetséges kezdetéről szóló spekulációktól pezsegnek, amit az altcoinok teljes piaci kapitalizációjának közelmúltbeli megugrása táplál. Ebben a rohamban az Ethereum áll az élen,...

Decentralizált álmok: Hogyan építi a kripto az online szerencsejáték jövőjét?

Vendégbejegyzés Az egyetlen út előre vezet - az iGaming iparágba belépve a kriptovaluták végérvényesen megváltoztatták azt. A szerencsejáték-szervezők még mindig „felfedezik a terepet"; azonban a kriptót integráló...

Arbitrum (ARB) technikai elemzés 05.27

Prémium Arbitrum (ARB) Az Arbitrum (ARB) 28,7%-os heti emelkedést tapasztalt az Ethereum ETF jóváhagyását követően, az 1,00,000 új felhasználóval, aki birtokolja az eszközt, az ARB hajlamos folytatni...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!