Bitcoin és Dogecoin ATM-ek érkeznek egy texasi áruházba

-

A Coin Cloud 2000 Bitcoin ATM-je érkezik egy H-E-B áruházba. A texasi szupermarketlánc üzleteiben sorra fognak megjelenni az újdonságok.
Bitcoin ATM-ek érkeznek a texasi szupermarketekbe. A helyi média szerint összesen huszonkilenc Coin Cloud kripto-ATM-et állítanak fel a H-E-B áruházakban.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A kripto-ATM-ek, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy több mint 30 különböző kriptovalutát, köztük bitcoint és dogecoint vásároljanak és adjanak el, először a houstoni H-E-B áruházakban lesznek elérhetőek – jelentette be pénteken a The Laredo Morning Times.
A H-E-B egy szupermarketlánc, amelynek üzletei Texas-szerte, illetve elvétve Észak-Mexikóban is megtalálhatók Az év elején országos figyelmet kaptak, amikor februárban segítséget nyújtottak a halálos áldozatokat is szedő téli vihar által érintett texasiaknak.
A Coin Cloud egy Las Vegas-i kripto-ATM cég. Az Egyesült Államok 47 államában és Brazíliában vannak automatái. A héten érkezett meg a 2000. gépe egy H-E-B áruházba, jelentette be a cég szerdán.
A kripto-ATM olyan, mint egy hagyományos ATM, de bankkártyás tranzakciók helyett lehetővé teszi a felhasználók számára a Bitcoin és más digitális eszközök vásárlását és eladását.
A Coin Cloud ATM-jeivel a cég szerint Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Litecoin, számos amerikai dollárral fedezett stabilcoin, illetve több defi-token kereskedésére is lehetőség van.
De miért akarna bárki kriptót vásárolni bevásárlás közben? Nos, a kripto-ATM-ek lehetővé teszik a leendő kereskedők számára, hogy gyorsan vásároljanak és adjanak el anélkül, hogy egy tőzsdénél számlát kellene létrehozniuk.
A Bitcoin ATM-ek akkor is segítségünkre lehetnek, ha a bankok blokkolják a kriptopénz tranzakciókat. A kriptotőzsdék egykor szintén teljesen névtelenek voltak, de mostanra az Egyesült Államokban a Pénzügyi Bűnüldözési Hálózat (FinCEN) szabályozza őket.
Egyes kripto-ATM-ek még mindig nagyobb magánéletet biztosítanak a felhasználóiknak, mint a tőzsdék, és gyakran nem gyűjtenek személyazonosításra alkalmas adatokat, amikor viszonylag kis összegű (500 dollár alatti) vásárlásokat hajtanak végre.

A CoinCloud azonban a weboldalán azt állítja, hogy valóban megköveteli az ATM-felhasználóitól a szokásos ügyfél-azonosítási (KYC) eljárásokat.
Chris McAlary, a Coin Cloud alapítója és vezérigazgatója szerint az automaták emlékeztetni fogják az embereket arra, hogy a kriptovaluta milyen nagy szerepet játszik a mindennapi életünkben.

„Ahogy tovább terjeszkedünk, a kiskereskedők egyre inkább tudatában lesznek annak, hogy a digitális valuta milyen fontos szerepet játszik a jövőben, és hogy a Coin Cloud DCM-ek kiterjedt bevezetése hogyan segít nekik abban, hogy technológiai és pénzügyi szempontból is megfeleljenek vásárlóik előremutató igényeinek” – mondta.

Olvastad már? Hogyan alakítsd ki kriptovaluta portfóliódat kezdőként 2021-ben? – A BitPadre tippjei

Forrás: decrypt.co
Kiemelt kép: Holcombe of Hidalgo

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Ripple technikai elemzés 06.04.

Prémium Ripple Az elmúlt hetekben a Ripple árfolyama emelkedő tendenciát mutatott, és egy figyelemre méltó támaszszintről állt talpra. Azonban még mindig van egy döntő ellenállási szint, amelynek...

2000 dollár lehet a tényleges Ethereum cél?

Az Ethereum, a második legnagyobb piaci tőkeértékű kriptopénz, a közelmúltban egy mérsékelt, 5%-os árfolyam-ugrást produkált az elmúlt héten. Ez az ármozgás azonban egybeesik a kereskedők jelentős...

A dollár katasztrofális helyzetbe kerülhet

Peter Schiff, az ismert aranyrajongó és közgazdász szerint az USA államadóssága, az ország gazdasága, és a dollárra leselkedő veszély nem múlt el. A politikusok nemrégiben...

Ismét emelkedni kezdett a bitcoin ATM-ek száma

Végre megtört a közel egy éve tartó eső trend, és ismét növekedett az újonnan üzembe helyezett ATM-ek száma, nagyjából 1400-zal. Az idei év első négy hónapjában...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!