Bitcoin-célok: a 36.000 dolláron található a kulcsfontosságú Wyckoff-szint

-

Egy kereskedő előrejelzése szerint összeesküdtek a körülmények annak érdekében, hogy új erőre kapjanak az altcoinok, amelyek indokolatlanul szenvedtek, amikor a Bitcoin rövid időre 30.000 dollár alá került.
A Bitcoin (BTC) július 6-án a kulcsfontosságú Wyckoff-szint felé vette az irányt, mivel a vezető kriptopénz árfolyama izgatottá tette a kereskedőket az altcoinok emelkedése miatt.

Forrás: TradingView

Wyckoff a fókuszban 36.000 dollár alatt

A Cointelegraph Markets Pro és a TradingView adatai szerint a BTC/USD árfolyam kedden 4,6%-os emelkedést mutatott az előző napi mélypontokhoz képest.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Miután a 33.000 dolláros támasz tesztelése megtörtént, a bikák győztek az éjszaka folyamán, és magasabbra küldték a bitcoint. Most a 36.000 dollár az a kulcsfontosságú terület, amit figyelni kell a Rekt Capital népszerű elemzője szerint.
A Wyckoff-elemzés szerint, amely egy népszerű módszer a BTC árfolyamának grafikonozására, a 36.000 dollár a BTC/USD esetében a „C fázis” valószínű végét és a „D fázis” kezdetét jelzi – a pálya tehát felfelé ível.
„A BTC a ~33.000 dolláros területre merül, és tökéletesen tartja a narancssárga Higher Low-t” – kommentálta a Rekt Capital egy grafikon mellett a napot.

„A Wyckoff felhalmozódási séma szerint a $BTC most a C fázis legvégső szakaszában van. A $BTC-nek át kell törnie a 36.000 dollárt, hogy belépjen a D fázisba.”

Forrás: Rekt Capital

Ahogy a Cointelegraph is beszámolt róla, a potenciális magasabb célpontok közé jelenleg a 46.500 dollár fölötti, kitöltetlen CME határidős rés tartozik. Ez jelentős lépés lenne, ha bekövetkezne, mivel a Bitcoin ténylegesen kilépne egy olyan kereskedési tartományból, amelyben több hete tartózkodik.
Filbfilb kereskedő egy kijózanítóbb nézettel szolgált. Figyelmeztetett, hogy a medvék még mindig a legnagyobb volumeneket vonzó szintek, az úgynevezett  „ellenőrzési pontok” vagy POC-k irányítása alatt állnak.
„A trend továbbra is lefelé mutat” – foglalta össze hétfőn, a magasabbra pattanás előtt.

„A medvék uralják a POC-ot / a tartomány közepét. Ez lesz, amíg a POC nem válik támasszá”.

Bitcoin vs. altcoinok a darálós játékban

A feltételek eközben megfelelőek lehetnek ahhoz, hogy az altcoinok közép távon jobban profitáljanak, mint a Bitcoin.
Egy olyan légkörben, amelyben a kriptovaluták széles körben inkább „őrölnek”, mintsem feljebb lőnek, a BTC/USD-nél többre vágyhatnak a befektetők – érvelt Michaël van de Poppe kereskedő.
„A legvalószínűbb várakozás az, hogy az altcoinok sokkal nehezebben fognak felfelé őrölni, mint a Bitcoin az elkövetkező időszakban” – mondta Twitter-követőinek kedden.

„Remekül néztek ki, és elpusztultak a Bitcoin utolsó 30K dollárra történő zuhanása során. Ezért arra számítok, hogy az elkövetkező hónapokban továbbra is felülmúlják a #Bitcoint”.

A piaci tőkeérték alapján a top 50 kriptovaluta közül néhány felébredt egyik napról a másikra, és 10%-ot meghaladó nyereséget produkáltak.
A legnagyobb altcoint, az ethert (ETH) 3%-os emelkedéssel, 2340 dolláron kereskedték. Eközben számos defi-token volt a kiemelkedő az elmúlt 24 órában, nevezetesen a SUSHI és az AAVE, amelyek nagyjából 20%-kal emelkedtek.

Olvastad már? Kéthetes csúcsot ért el az Ethereum, közeledik a London hard fork

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

2 HOZZÁSZÓLÁS

Hozzászólások lezárva.

Legfrissebb bejegyzéseink

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

A TON coin riasztása: Itt a top 5 kriptovaluta, amibe azonnal be kell fektetni!

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca az aktivitás és az izgalom megugrásának tanúja, mivel jelentős fellendülés látszik a láthatáron. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a befektetők lelkesen keresik az ígéretes...

Kriptogyémántok csiszolatlanul: Az altcoinok amelyek 500%-os hozamot ígérnek

Vendégbejegyzés A kriptopénzek növekedésének ugrásszerű növekedése az utóbbi időben számos alternatív coint hozott reflektorfénybe. Mivel a figyelem most már a bevált óriásokon túlra tolódik, a kevésbé...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!