Bitcoin (BTC) technikai elemzés 12.28.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin (BTC)

A Bitcoin (BTC) a stabilizálódás jeleit mutatja, 42.955 dollár körül kereskedik. Kritikus ponton van, jelentős technikai szintekkel van dolga, amelyek befolyásolják a közvetlen piaci irányát.

A digitális eszköz a 43,990 dollárnál közvetlen ellenállással néz szembe, további akadályok pedig a 44,679 és a 45,962 dollárnál találhatóak.

A támaszszintek 41,683, 40,649 és 39,378 dollárnál vannak kialakítva, amelyek kritikus csomópontokként működnek az esetleges lefelé irányuló trendek szempontjából.

A technikai mutatók óvatosan pozitív képet festenek. A Relatív Erősség Index (RSI) 47 áll, ami lehetséges bullish momentumra utal.

A MACD (Moving Average Convergence Divergence), éppen a jelzővonala felett van, alátámasztja a felfelé irányuló mozgás lehetőségét.

A Bitcoin éppen az 50 napos exponenciális mozgóátlag (EMA) 43,078 dolláros értéke fölötti pozíciója tovább hangsúlyozza a rövid távú potenciális bikás tendenciát.

E dinamikát figyelembe véve úgy tűnik, hogy a Bitcoin készen áll egy emelkedő trendre, amelynek feltétele a 43,033 dolláros szint fölött való megmaradás.

A kriptopénz pályája valószínűleg a felső ellenállási szintek tesztelését fogja eredményezni az elkövetkező napokban.

Az előrejelzés december 28-ra óvatosan optimista kilátásokat sugall a Bitcoin számára.

A kulcsfontosságú ellenállási szinteket szorosan figyelemmel kísérjük, hogy megértsük a piac hangulatát és a lendület esetleges változásait.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Távozik a SEC-től a kriptocégek réme

Az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdebizottsága (SEC) végrehajtási osztályának kriptoeszközökkel és kibernetikai eszközökkel foglalkozó részlege vezetője kilenc évnyi szolgálat után távozott az ügynökségtől. Az ő...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!