Bitcoin (BTC) technikai elemzés 09.15.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin (BTC)

A Bitcoin (BTC) szeptember 13-án és 14-én zöldben zárt, miután az Egyesült Államok fogyasztói árindexe (CPI) augusztusra vonatkozó adatai mérsékelt fogyasztói áremelkedést jeleztek.

Az adatok bebetonozták a Fed valószínűsíthető kamatszünetét a szeptember 20-i FOMC-ülésen, mivel a kamatkereskedők 97%-a hajlott a jelenlegi 5,25% – 5,50%-os céltartomány fenntartására.

A valószínű szeptemberi Fed kamatszünetre vonatkozó várakozás a BTC-t a 4 órás grafikonon a korábbi 26.400 dolláros csúcs fölé emelte, ami gyakorlatilag bikássá változtatta a piaci struktúrát.

Ezenkívül az árfolyam a cikkírás idején a 4 órás 50-EMA (exponenciális mozgóátlag) felett volt a 26,480 dollár felett.

A cikk írásának időpontjában bekövetkezett visszalépés ellenére a BTC megcélozhatja a 27.000 dollár közeli középszintet vagy a range-high-ot.

Az eladók azonban kihasználhatják az ár visszautasítását a középtartományban, vagy a 26,480 dollár és a 4 órás 50-EMA alá eshetnek.

Ha ez így van, a gyengülés kiterjeszthetné a visszafordulást a tartományi mélypontra, ismét a 25,800 közelében.

Eközben az RSI elutasítással szembesült a túlvásárolt területen, de még mindig a felső tartományban volt, ami azt jelzi, hogy a vételi nyomás enyhén enyhült.

Másrészt a CMF átlépte a nullát, ami aláhúzta a javuló tőkebeáramlást a sajtóidő előtt néhány órával.

bitcoinFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Polkadot NFT-k veszítenek népszerűségükből

A Polkadot (DOT) NFT-aktivitásának csökkenését tapasztalta az elmúlt héten, ami aggodalomra adott okot. A Polkadotnak azonban van pár projektje, vajon a hálózat meg tudja-e fordítani a...

Nagyot ment a Wall Street Memes, már 120 millió dollár a piaci kapitalizáció

Vendégbejegyzés A csak nemrégiben jegyzett Wall Street Memes ($WSM) mém érme kirobbanó formában van.  A WSM token árfolyamértékeire ránézve pénteken azt láthattuk, hogy 40% körüli emelkedésnél jár:...

A Bitcoin augusztusa óta először emelkedik 28.000 dollár fölé

A Bitcoin (BTC) több mint hat hét óta először törte át a 28.000 dolláros határt, és a befektetők azt remélik, hogy a kitörés megnyitja az...

Ethereum Classic (ETC) technikai elemzés 10.02.

Prémium Ethereum Classic (ETC) Az Ethereum Classic (ETC) örömmel terjesztette ki a szeptemberi fellendülést októberre. Szeptember 26-tól +10%-kal emelkedett, és a szerkesztés idején 16,80 dolláron kereskedtek vele. A rally...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!