Bitcoin (BTC) technikai elemzés 06.29.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin (BTC)

A Bitcoin (BTC) árfolyama a június 15. óta tartó 26%-os emelkedés után is változatlanul tartja magát.

A legutóbbi emelkedés után a BTC új csúcsot állított fel 31.430 dollárnál, miután a korábbi helyi csúcsot 30.968 dollárnál megszerezte.

A Relatív Erősség Index (RSI) az 50-es középvonal fölé fordult, az Awesome Oscillator (AO) pedig zöld hisztogram sávot produkált a nulla vonal fölött. Ez a fejlemény egyértelmű jele annak, hogy a bikás lendület erősödik.

Ezért a Momentum Reversal Indicator (MRI) 30,711 dollárnál lévő állapotbeli trendellenállási szintje fölötti döntő háromnapos gyertyás zárás vételi jelzést fog jelenteni.

Az ezt követő elmozdulás lehetővé teszi, hogy a Bitcoin árfolyama megcélozza a heti medvés letörés középpontját 35,260 dollárnál.

Bár valószínűtlen, de ha a bikás lendület továbbra is domináns marad, a Bitcoin árfolyam megkísérelheti a medvés törés felső határának újratesztelését 41,273 dollárnál.

Emellett az alacsonyabb időkeretű grafikon, ahogy az alább látható, sokkal árnyaltabb kilátásokat mutat a Bitcoin árfolyamára.

A BTC június 28-án elsöpörte a hétfői mélypontot 29,890 dollárnál. Ennek a lépésnek a célja az volt, hogy begyűjtse az eladási oldali likviditást, ami gyakran jelzi az ellenkező irányú mozgást.

Ezért a Bitcoin árfolyam következő rövid távú célpontja a 31.050 dollárnál lévő egyenlő csúcsok lehetnek, amelyet a június 23-i swing high követ 31.500 dollárnál.

A Bitcoin árfolyamának bikás kilátásai a momentummutatókat figyelembe véve ésszerűek, de a befektetőknek közelebbről meg kell vizsgálniuk az RSI-t.

Míg a BTC január óta három magasabb csúcsot produkált, addig az RSI három alacsonyabb csúcsot.

Ezt a felállást „medvés divergenciának” nevezik, és gyakran a mögöttes eszköz korrekcióját eredményezi.

bitcoin

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

A PEPE 4.negyedéve ígéretesen indul, folytatódik-e a növekedés?

Aligha volt unalmas fejezet a Pepe (PEPE) békás témájú termék rövid történetében. A mémcoint szeszélyes árfolyam-ingadozásai, amelyek egy portfóliót megalapozhatnak vagy megtörhetnek, sok kriptopénz megfigyelő érdeklődését...

Jövő héten kezdődik az FTX tőzsde alapítóinak a büntetőpere

Sam Bankman-Fried, a becsődölt FTX tőzsde alapítója és ügyvezetője a jövő héten áll a bíróság elé. A vádak között csalás, összeesküvés, értékpapír-csalás, és pénzmosás is...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!