Bitcoin (BTC) technikai elemzés 02.20.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin (BTC)

A Bitcoin (BTC) árfolyama egy hét konszolidáció után valószínűleg csökkenni fog, mivel a piacok általában nem várnak olyan sokáig.

A 75-ös Relative Strength Index (RSI) is azt mutatja, hogy a BTC már túlvásárolt. Ez a státusz gyakran előidézi a visszahúzódást.

Ezenkívül a Bitcoin árfolyam jelenlegi Spent Output Profit Ratio (SOPR) egy lehetséges korrekciót jelez.

Ez azért van, mert 30 napos egyszerű mozgóátlagként (SMA) 1 fölé emelkedett.

A laikusok számára ez az arány azt sugallja, hogy azok a BTC-tulajdonosok, akik a jelenlegi Bitcoin-árak mellett nem realizált nyereségen ülnek, hamarosan beválthatják a nyereségüket.

Az RSI és az SOPR indikátorok által sugallt korrekció lehetősége miatt a befektetőknek nem szabadna a Bitcoin árfolyamának feltűnő megugrása után a kimaradástól való félelemnek (FOMO) engedniük.

Helyette fontolóra kellene venniük, hogy megvárják, amíg az SOPR ráta 1 alá esik, mielőtt belépnek a piacra.

Amennyiben az eladók meghúzzák a ravaszt, a Bitcoin árfolyama 5%-os esést hajthat végre a 78,6%-os Fibonacci-szintig, vagy szörnyű esetben visszaléphet a 47.445 dolláros 61,8%-os Fibonacci-szintig, amely január 8. és 12. között elzárta a BTC felfelé irányuló potenciálját.

A Moving Average Convergence Divergence (MACD) is halványuló hisztogram sávokat mutat, ami egy csökkenő bikaciklusra utal.

Másrészről, ha a bikák megerősítik a BTC-t, a Bitcoin árfolyama felfelé terjeszkedhet, áttörve az 52.768 dolláros útzárat, hogy új lokális csúcsot rögzítsen.

Egy ennél magasabb csúcs e szint felett érvénytelenítené a medvés tézist, és 55.000 dollárt hozna a fókuszba.

Erősen bikás esetben a nyereség a 60.000 dolláros pszichológiai szintig extrapolálódhat, ami 15%-kal a jelenlegi szintek felett van.

 

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!