A Shiba Inu (SHIB), a Dogecoin (DOGE) és a Meme Moguls (MGLS) előértékesítése: Új játékos a kriptoszektorban

-


Vendégbejegyzés


A mém érmék az elmúlt években a szerencsés tulajdonosokat komolyan gazdaggá tették. Megvizsgáljuk, hogy a vezető mém érmék, a Shiba Inu (SHIB) és a Dogecoin (DOGE) mire képesek mostanában.

Emellett megvizsgálunk egy izgalmas új jövevényt, a Meme Moguls (MGLS) nevű érmét is, amely végül lehagyhatja elődjeit, ha az előértékesítési hype tényleges sikerre változik.

A Shiba Inu (SHIB) bővíti ökoszisztémáját

A Shiba Inu, mint az önjelölt „Dogecoin gyilkos”, 2021-ben robbant be a kriptopénzek világába.

A SHIB a tavalyi 0,00001374 dolláros csúcsot követően több mint 30%-kal visszaesett a jelenlegi 0,000009791 dolláros árfolyamra.

Shiba Inu

A még mindig masszív, majdnem 5,8 milliárd dolláros piaci tőkeértékkel azonban a népszerűség és a folyamatos felhasználási lehetőségek miatt továbbra is jelentős potenciális felfelé ívelő potenciál áll fenn.

A Shiba Inu csapata folytatja az új használati lehetőségek fejlesztését, mint például a Shibarium Layer-2 hálózat építését a további növekedési hullám beindításához.

A Shibarium mintegy 130 millió tranzakciót dolgozott fel több mint 1,5 millió pénztárcán keresztül. Az elfogadás további bővülésével a SHIB a közelmúltbeli mélypontjairól drámai rallyt produkálhat.

A különféle égetési mechanizmusok idővel a SHIB-et is deflálttá teszik.

A Shibburn szerint csak az elmúlt napon több mint 21 millió tokent égettek el igazolhatóan, ami csökkenti a forgalomba kerülést.

A növekvő hasznosság és a csökkenő token-kínálat között a Shiba Inu több katalizátorral rendelkezik ahhoz, hogy potenciálisan visszatérjen a történelmi csúcsokra.

A Dogecoin (DOGE) innováció megmentheti a mém érmét?

A Dogecoin 2013-as év eredeti mém érméjeként megőrizte ikonikus státuszát.

Az értékelése még mindig 12,5 milliárd dollár körül mozog, ami bebetonozza a DOGE-t a top 10 kriptoeszköz közé, ha a Tether-t nem számítjuk bele.

Azonban a fejlesztők csak lassan tették lehetővé a fizetéseket, a DeFi-t és a valós felhasználást a Dogecoin segítségével. Tulajdonképpen a GitHub-on már 2 éve nem történt fejlesztés a Doge-on.

A Dogecoin nemrégiben lendületet kapott, amikor Elon Musk megújította az érdeklődést az eredeti mém érme iránt.

Egy régi posztját kedvelte Musk, amelyben a tandíjfizetést javasolta DOGE-ban, ami újabb spekulációkat váltott ki az újonnan felvásárolt X közösségi platformjával való integrációról.

Ahogy az X idén a peer-to-peer kifizetéseket szem előtt tartja, hogy fellendítse a kereskedelmi funkciókat, a pletykák szerint a Dogecoin is bekerülhet, miután Musk az oldal logóját az ikonikus Doge mémre frissítette.

Azonban később eltávolította a logót, miután átnevezte az X-et, így a Dogecoin jövőbeli részvétele nem világos.

Így a hamarosan életbe lépő nagyobb felhasználási esetek nélkül a Dogecoin azt kockáztatja, hogy jelentéktelenné válik.

Hacsak Musk nem integrálja hivatalosan a DOGE-t a vállalati fizetési rendszerekbe, az érme továbbra is 0,10 dollár alatt vergődhet.

Meme Moguls (MGLS) előértékesítése folyamatosan vonzza az új befektetőket

Ellentétben más mém érmékkel, a Meme Moguls zseniálisan ötvözi az internetes mémkultúrát a fantasy kereskedelmi játékokkal a jövedelemszerzés, a tanulás és a szórakoztató közösségi szerepvállalás érdekében.

Tulajdonképpen a neve ellenére az MGLS a token egy olyan play-to-earn játék hátterében, amely a mémeket élteti, de önmagában több, mint egy mém.

Meme MogulsDe először is – miről szól a játék?

A fantasy kereskedelmi játékokkal milliókat keresni mémekkel és kriptovalutákkal – hogy utána segítsünk nekik ugyanezt megtenni, de a való életben!

A játékosok szimulált tőkét kapnak, hogy kriptoeszközökből és részvényekből álló változatos portfóliókat építsenek.

Versenyeznek a ranglistán, feloldanak gyűjtőeszközöket (amelyeket a játékban előnyhöz használhatnak, vagy nyereséggel eladhatnak), valamint mester mémkereskedőként szaktudásra tesznek szert.

A legjobbak elnyerik a híres „Mogul” címet, és még a győztes módszereiket is eladhatják a feltörekvő kereskedőknek.

Az MGLS token elősegíti a játékmechanizmusokat és az ökoszisztéma olyan igényeit, mint a staking, a governance, a jutalmazás, a piaci kereskedés és a karakterfrissítés.

A mémek világszerte több milliárd dolláros iparágat képviselnek, a Meme Moguls játékmenete hosszú távú hasznosságot hoz, ellentétben az olyan mémérmékkel, mint a Dogecoin.

A jelenleg 0,0036 dollár körüli előértékesítési áron lévő MGLS az elemzők előrejelzései szerint könnyen 80x-100x-os növekedést érhet el, ahogy az innovatív játék iránti kereslet növekszik.

Az MGLS az elkötelezettséget, az oktatást és a mogul-kultúrát a jövedelmező mémiparba vegyítve hatalmas felfelé ívelő lehetőséget kínál, amely hosszú távon messze felülmúlhatja az alapvető mém érmék teljesítményét.

További információk a Meme Moguls (MGLS) előértékesítésről:

Webhelyhttps://mememoguls.com/

Twitter: https://twitter.com/meme_moguls

Telegramhttps://t.me/Mememogulsofficial

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Raboo árak emelkednek, mivel a Shiba Inu és a NEAR továbbra is lefelé ívelő spirálban maradnak

A Bitcoin és más altcoinok számára a kriptopiacon a Bitcoin feleződése utáni rali kezdetének tűnő időszak után az utóbbi időben más-más szerencse érte a kriptopiacot. Az...

Ausztráliában jóváhagyták az első spot Bitcoin ETF-et

Az ausztrál értékpapír-tőzsde, az ASX jóváhagyta az első spot Bitcoin ETF-et, a kereskedés pedig június 20-án kezdődik. Új piacokat hódít meg a VanEck Ausztrália legnagyobb értéktőzsdéje, az...

A 99Bitcoins és a ZKsync szuper airdropot tart

Sokak örömére két hamarosan bevezetésre kerülő kriptovaluta, a ZKsync és a 99Bitcoins még az árfolyam-emelkedéssel tarkított CEX-jegyzésük előtt tart egy nagyszabású airdropot. A kriptovaluták kedvelői folyton...

Notcoin (NOT) árelemzés: A kriptopiac feltörekvő játékosa

A Notcoin, egy népszerű Telegram-alapú kriptopénz, az elmúlt 24 órában figyelemre méltó árfolyam-emelkedésen ment keresztül. Ez az emelkedés a kereskedési volumen lenyűgöző növekedésével jár együtt, amely...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!