Bitcoin (BTC) technikai elemzés 01.08.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin (BTC)

A Bitcoin (BTC) árfolyama néhány hetes konszolidációt követően folytatja fokozatos emelkedését a 48.000 dolláros ellenállási szint felé.

Noha a trendnek már van lendülete, az árfolyam talán hamarosan agresszív rallyt kezdhet feljebb.

A napi grafikon

A napi időkereten az árfolyam az elmúlt hetekben a 40.000 dolláros szint felett konszolidálódott.

Azonban egyre feljebb emelkedik, megközelítve a 48.000 dolláros ellenállási zónát.

Mindeközben a Relatív Erősség Index is 60 feletti értékeket mutat, ami arra utal, hogy a lendület a vevők mellett szól.

Ennek eredményeképpen a következő időszakban valószínűnek tűnik egy rally a 48.000 dolláros szint felé, ha ez meg van akár jöhet a 60.000 dollár is.

A 4 órás grafikon

A 4 órás grafikonra pillantva látható, hogy az árfolyam az elmúlt hetekben nagyon hullámzó volt.

A BTC egy ideje már 40.000 és 45.000 dollár között kereskedik.

Az árfolyam azonban jelenleg a 45.000 dolláros ellenállási szint fölé tör. Egy érvényes kitörés megnyitná az utat a bikás folytatáshoz a kulcsfontosságú 48.000 ellenállási szint felé.

Az erre a szintre adott reakció valószínűleg meghatározná a BTC és az egész kriptopiac középtávú ármozgását.

A Bitcoin támogatási rátái

Miközben a Bitcoin árfolyama a 45.000 dolláros szint fölé törés küszöbén áll, a piaci szereplők azon tűnődnek, hogy a jelenlegi emelkedő trend fenntartható-e.

Ahhoz, hogy választ kapjunk erre a kérdésre, hasznos lehet a futures piac hangulatának elemzése.

Ez a grafikon a Bitcoin finanszírozási ráták metrikáját mutatja be, amely az egyik legfontosabb metrika, amikor a jövőbeli hangulatelemzésről van szó.

Azt jelzi, hogy a vevők vagy az eladók agresszívebben hajtják-e végre megbízásaikat.

A pozitív értékek pozitív hangulathoz kapcsolódnak, míg a nulla alatti értékek negatív hangulatot jeleznek.

Nyilvánvaló, hogy a közelmúltbeli rövid távú korrekcióval a finanszírozási ráták jelentősen csökkentek. Ennek ellenére a mérőszám még mindig pozitív értékeket mutat.

Ez jó jelként értelmezhető, mivel azt jelzi, hogy bár a futures piac már nem túlfűtött, a hangulat még mindig bikás, és a trend fenntartható lehet.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Az amerikai részvények most még a bitcoinnál is jobb választásnak számítanak?

A bitcoin a második negyedévben alulteljesítette az amerikai részvényeket, és ez a tendencia a harmadik negyedévben is folytatódhat. Quinn Thompson, a Lekker Capital kripto fedezeti alap...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!