Bitcoin (BTC) technikai elemzés 01.07.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin (BTC)

A folyamatosan fejlődő kriptopénzpiacon a Bitcoin (BTC) ezen a héten figyelemre méltó aktivitást mutatott, 2,11%-os csökkenést regisztrált, és 42.125 dollár körül tartózkodott.

A mozgás a folyamatos volatilitást és a változó befektetői hangulatot tükrözi a digitális valuták területén.

Az e heti csökkenő tendencia ellenére a Bitcoin továbbra is erős piaci pozícióban van, amit a jelentős piaci kapitalizációja és széles körű elterjedtsége is alátámaszt.

A Bitcoin napi chartjának alapos vizsgálata rávilágít a Bitcoin jelenlegi útját befolyásoló létfontosságú technikai szintekre.

A 44.204 dollárnál meghatározott sarkalatos pozíció kulcsfontosságú szerepet játszik a Bitcoin rövid távú irányának meghatározásában.

A 45.937 dollárnál lévő ellenállással, majd az 48.170 és 50.799 dollárnál lévő korlátokkal szembesülve a Bitcoin olyan jelentős szintek előtt áll, amelyek meghatározhatják a potenciális emelkedését.

Ezzel szemben a 39.962, 37.117 és 34.147 dollárnál lévő támaszszintek döntő védelmet jelentenek a további áreséssel szemben.

A Relatív Erősség Index (RSI) 56 ponton áll, ami igaz 50-es szint felett van, de nem egészen tudja eldönteni merre tovább.

Ezt a kilátást azonban megcáfolja, hogy a Bitcoin árfolyama a 41.528 dolláros 50 napos exponenciális mozgóátlag (EMA) felett helyezkedik el, ami egy lehetséges emelkedő tendenciára utal.

Mindazonáltal a 44.200 dollár közelében lévő ellenállást kínáló lefelé mutató trendvonal azt jelzi, hogy ennek a korlátnak a áttörése a Bitcoint a bikás lendület felé fordíthatja.

Alapvetően, bár a Bitcoin jelenleg egy óvatosan bikás trendet mutat 44.200 dollár felett, a piaci pályája továbbra is gyors változásoknak van kitéve, ami a kriptopénz szektorban rejlő volatilitást tükrözi.

Plusz várjuk meg a szerdai napot, mert a BlackRock arra napra öszpontosít, hogy elfogadja a SEC a bitcoin ETF kérelmét.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Egyre meghatározóbbak az intézményi befektetők a bitcoin piacán

Az intézményi befektetők kulcsfontosságú szerepet játszanak a bitcoin piacán. A Glassnode legújabb elemzése szerint a nagy szervezetek, mint az ETF-ek, bányászok, kormányok és tőzsdék, összesen...

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 éve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma már inkább „digitális aranynak” tekintik, mint elektronikus készpénznek. Az aktuális on-chain adatok...

A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

Vendégbejegyzés Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Dogecoin (DOGE) A bikák és a medvék gyakori időközönként megmutatják dominanciájukat, és ennek eredményeként a legtöbb token értéke egy előre meghatározott tartományon belül mozog. Mindeközben némi pozitív...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!