Bitcoin (BTC) árfolyam elemzés 05.05.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin (BTC)

A Bitcoin (BTC) újabb bikarallyra spekuláltak a befektetők, mivel az árfolyam május 3-án felfelé ívelő lendületet vett.

A növekedés azonban visszaesett, mivel a kriptók királyának árfolyama az elmúlt 24 órában csak minimálisan mozdult el. Vajon ez újabb árkorrekcióra utal?

Moustache, egy népszerű kriptoelemző nemrég egy tweetet tett közzé, amelyben kiemelt néhány olyan fejleményt, amely egy bikarallyra utal.

A beavatatlanok számára a BTC árfolyama április 30-án 61.000 dollár alá zuhant. Azonban sikerült visszajönnie e fölé a határ fölé, ami támaszpontot jelentett, és további árfolyam-emelkedésre utal.

A tweet kiemelte, hogy a BTC egy kulcsfontosságú trendvonal érintése után felfelé indult.

Történelmileg valahányszor a BTC árfolyama a trendvonal érintése után visszapattant, az árfolyama meredeken emelkedett.

Ráadásul a Relative Strength Index (RSI) egy csökkenő ék alakzat fölé tört. Ez azt jelezte, hogy az RSI emelkedni fog, ami alátámasztotta a BTC bikafutásának lehetőségét.

A Glassnode adatainak megnézése újabb bikás jelzést mutatott. Megállapítottuk, hogy a Bitcoin tartalékkockázata a zöld zónán belül emelkedő lendületet kapott.

A BTC árfolyama minden alkalommal, amikor ez a múltban megtörtént, bikás lendületet vett.

Noha ezek a fent említett mérőszámok bikának tűntek, a BTC árfolyammozgása nem felelt meg ennek.

A CoinMarketCap szerint a BTC árfolyama az elmúlt 24 órában csak minimálisan mozdult el.

A cikk írásakor az érme 63.982 dolláron kereskedett, több mint 1,25 billió dolláros piaci kapitalizációval.

A befektetőknek azonban nem szabad még elveszíteniük a reményt, mivel néhány mérőszám a BTC volatilitásának növekedésére utal.

A CryptoQuant adatainak elemzése azt mutatta, hogy a BTC nettó befizetése a tőzsdéken alacsony volt az elmúlt hét nap átlagához képest, ami alacsony eladási nyomásra utal.

A coin Coinbase prémiuma is zöld volt, ami azt jelenti, hogy az amerikai befektetők körében a vételi hangulat dominált.

A piaci mutatók közül néhány azt is sugallta, hogy a BTC a következő hét napban felfelé irányban változhat.

Figyelemre méltó, hogy a coin Chaikin Money Flow (CMF) mutatója meredek emelkedést regisztrált. A MACD-je egy bikás kereszteződés lehetőségét mutatta.

Ha a jövő héten a BTC-nek sikerül volatilissá válnia, akkor kulcsfontosságú lesz, hogy a coin a 66.900 dolláros ellenállási szint fölé emelkedjen.

Egy sikeres kitörés e szint fölé lehetővé tenné a BTC számára, hogy elérje a 71.000 dollárt.

Ha minden marad bikás, akkor a BTC az elkövetkező napokban akár az eddigi történelmi csúcsát is átlépheti.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Az amerikai részvények most még a bitcoinnál is jobb választásnak számítanak?

A bitcoin a második negyedévben alulteljesítette az amerikai részvényeket, és ez a tendencia a harmadik negyedévben is folytatódhat. Quinn Thompson, a Lekker Capital kripto fedezeti alap...

118 millió dollárnyi kriptó likvidálódott a bitcoin volatilitása miatt

Csütörtökön a bitcoin reggel 7 óra körül coinonként 66.455 dolláron tetőzött, de délre 64.516 dollár körüli szintre esett.  A volatilis mozgások hatására 118,82 millió dollárnyi pozíció...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!