Binance Coin (BNB) technikai elemzés 07.04.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Binance (BNB)

Mivel a szabályozói reflektorfény továbbra is a Binance-re van íránytíva, a BNB küzdött, és az árfolyam egy hónapos időszak alatt egy szűk tartományban ragadt.

Míg a magasabb időkereteken az árfolyam továbbra is medvés maradt, az alacsonyabb időkereteken a közelmúltbeli mozgás új irányt jelezhet a BNB számára.

A BNB gyors süllyedése június 12-én a 2022. decemberi 222 dolláros mélypontra juttatta, és a magasabb időkereteken a medvés szerkezet korlátozta a bikás rallyt.

A bikák június 29-én a 225 dolláros támaszszintről emelkedtek, 12,6%-os nyereséget regisztrálva.

A vevők azonban nem tudták átlépni a 254 dolláros akadályt, ami július 3-án 4,2%-os áreséshez vezetett.

Ez rávilágított az ellenállási szintnél még mindig fennálló eladási nyomásra.

Összességében a bikák júniusban háromszor tesztelték a 254 dolláros ellenállási szintet a négyórás időkeretben, a vevőknek azonban még nem sikerült sikeresen áttörniük a szintet.

A legutóbbi bikás rally során a Chaikin Money Flow (CMF) pozitívba fordult, és +0,10 és +0,25 között mozgott.

Ez azt mutatta, hogy a kereskedők rövid távon aktívan a BNB-t akarták támogatni, miközben a szabályozási kérdésekkel kapcsolatos új fejleményekre vártak.

A Relatív Erősség Mutató (RSI) szintén a semleges 50-es szint felett maradt, bár a közelmúltbeli elutasítás után az ellenállás szintjénél csökkent.

Mivel az ellenállási szintek minden egyes újrateszteléssel gyengülnek, a bikák remélhetőleg kihasználják az előnyöket, amikor az árfolyam legközelebb megközelíti a 254 dollárt.

A bikák rövid távú célpontja a 265 és 283 dollárnál van. Másrészt a medvés szerkezet miatt az árfolyam még mindig a 222 és 205 dollár közötti árszintre süllyedhet.

binance

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Polkadot NFT-k veszítenek népszerűségükből

A Polkadot (DOT) NFT-aktivitásának csökkenését tapasztalta az elmúlt héten, ami aggodalomra adott okot. A Polkadotnak azonban van pár projektje, vajon a hálózat meg tudja-e fordítani a...

Nagyot ment a Wall Street Memes, már 120 millió dollár a piaci kapitalizáció

Vendégbejegyzés A csak nemrégiben jegyzett Wall Street Memes ($WSM) mém érme kirobbanó formában van.  A WSM token árfolyamértékeire ránézve pénteken azt láthattuk, hogy 40% körüli emelkedésnél jár:...

A Bitcoin augusztusa óta először emelkedik 28.000 dollár fölé

A Bitcoin (BTC) több mint hat hét óta először törte át a 28.000 dolláros határt, és a befektetők azt remélik, hogy a kitörés megnyitja az...

Ethereum Classic (ETC) technikai elemzés 10.02.

Prémium Ethereum Classic (ETC) Az Ethereum Classic (ETC) örömmel terjesztette ki a szeptemberi fellendülést októberre. Szeptember 26-tól +10%-kal emelkedett, és a szerkesztés idején 16,80 dolláron kereskedtek vele. A rally...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!