Binance Coin (BNB) technikai elemzés 05.09.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Binance Coin (BNB)

A Binance Coin (BNB) az elmúlt napokban a 20 napos exponenciális mozgóátlag (EMA) és az 50 napos egyszerű mozgóátlag (SMA) közelében kereskedett, ami a piaci konszolidáció időszakát jelzi.

Az eszköz 20 napos EMA egy rövid távú mozgóátlag, amely gyorsan reagál az árváltozásokra. Az eszköz elmúlt 20 napjának átlagos záróárát tükrözi.

Az 50 napos SMA viszont egy hosszabb távú mozgóátlag, amely egy eszköz elmúlt 50 napjának átlagos záróárát tükrözi.

Ha egy eszköz ára ezen átlagok közelében kereskedik, az arra utal, hogy sem a vevők, sem az eladók nem dominálnak a piacon.

Azt jelzi, hogy az eszköz árfolyama egyik irányba sem mozog meggyőzően, hanem egy szűk tartományban ingadozik.

Más technikai mutatók, köztük a BNB Bollinger-sávok értékelése megerősítette a BNB szűk ármozgását.

E mutató a piaci volatilitást és a konszolidációs időszakokat követi nyomon. Ha e mutató felső és alsó sávja közötti rés összehúzódik, és egy eszköz ára középen van, a piac a konszolidációs fázisban van.

A BNB 1 napos grafikonon megfigyelt ármozgásai azt mutatták, hogy az altcoin április 4. óta így állt be.

Ugyanígy az érme Average True Range (ATR) értéke is folyamatosan csökkent május eleje óta. E mutató egy eszköz átlagos volatilitását méri egy adott időszak alatt.

Amikor ilyen módon csökken, akkor egy eszköz árfolyamáról azt mondják, hogy konszolidációban van.

A megjelenés időpontjában a BNB ATR értéke 25,3 volt. Május 1. óta 14%-kal csökkent.

Továbbá a BNB Relatív Erősség Indexe (RSI) a hónap eleje óta oldalazott. Az ehhez hasonló „lapos” RSI gyakran azt jelenti, hogy nincs erős vételi vagy eladási nyomás a piacon.

 

Ha a bika lendülete megemelkedik, és a BNB kitör a szűk tartományból egy emelkedő trendben, az érme rallyzhat, hogy 618 dolláron cseréljen gazdát.

Azonban ha a pozitív hangulat visszaesik és a medvei aktivitás jelentőssé válik, az altcoin megtörheti a támaszt, és 556 dollár alatt kereskedhet.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Mik azok az oszcillátorok a technikai elemzésekben?

A bitcoin kereskedésben a technikai elemzés fontos szerepet játszik, és az oszcillátorok kulcsfontosságú eszközök ebben a folyamatban.  Az évtizedek során kifejlesztett oszcillátorok segítenek az ármozgások és...

A legnagyobb növekedési potenciállal rendelkező kriptovaluták 2024-ben

Vendégbejegyzés Bármikor kezdődhet egy új bikafutás. A kriptopiac jelenleg nyugodt, sok altcoin még mindig a mélyponton van, és potenciálisan robbanásszerű növekedésre van kilátásban. A befektetők lelkesen figyelik...

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!