Binance Coin (BNB) technikai elemzés 03.12.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Binance Coin (BNB)

A Binance Coin (BNB) felülmúlta a várakozásokat, mivel átrepült az 500 dolláros lélektani ellenálláson.

Ez az áttörés ellentétben állt a 400-430 dolláros ellenállási zóna átlépésével.

Ehhez néhány napos konszolidációra és egy mély visszalépésre volt szükség, mielőtt a bikák megcsinálták volna.

Ez azt jelenti, hogy bár a bikák eufóriája indokolt, a BNB-re való vakon történő vételi szándék nem biztos, hogy ideális.

A nyereség kivétele és a visszahúzódás kivárása megvalósítható lehet, még akkor is, ha az árak hamarosan könnyen elérhetik a 610 dolláros ellenállási zónát.

„Az árfolyam felfelé vagy lefelé mehet” idegesítően homályos és nulla segítséget nyújt, még akkor is, ha kétségtelenül igaz. A megjelenési időpontban az RSI a BNB 1 napos grafikonján 81 ponton állt.

Az elmúlt hónap nagy részében 70 felett volt, amikor az árfolyam a 340 dolláros ellenállás fölé került.

Az, hogy a bikák nem lassultak le érezhetően ebben az idősávban, érv volt a hatalmas erejük mellett.

Az OBV is folyamatosan emelkedett felfelé, ami megerősítette a vételi nyomás gondolatát.

Az 500 dolláron túl nem sok ellenállás van, kivéve az 555 és 610 dolláros szintet. A piacnak nem kell lehűlnie ahhoz, hogy elérje ezeket a célokat.

Ennek fényében a kockázat-megtérülés szempontjából nincs értelme az új belépőknek itt megvenni a BNB-t, hogy újabb 10%-os emelkedést hajszoljanak. A 415 vagy 450 dolláros támaszszintekre való visszalépés kockázata fennállt.

A felhalmozott likvidációs szintek delta értéke a cikkírás idején 715 millió dollár volt. A long likvidálások messze meghaladják a shortokét, ami arra utal, hogy egy lefelé irányuló mozgás volt a valószínűbb.

A becslések szerint azonban az 547 dollárnál 8,78 millió dolláros short likvidációs szint volt.

Alacsony tőkeáttételűnek is becsülték, 541 dollárral szintén 8,78 millió dolláros short likvidációval.

Így valószínű, hogy az árak elsöpörnék ezeket a viszonylag nagy likviditási zsebeket, mielőtt lejjebb esnének, hogy kivegyék a long pozíciókat.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Újabb jogi eljárással néz szembe a Ripple Labs a CEO „félrevezető kijelentései” miatt

Az Egyesült Államok szövetségi bíróságának bírája zöld utat adott a Ripple Labs ellen indított polgári értékpapír-pernek, elutasítva a vállalat gyorsított eljárásra vonatkozó ajánlatát. A perben...

Nem csak nekünk van melegünk: a DOGE, a SHIB és a PEPE gurul lefelé a kripto domboldalon

Vendégbejegyzés A DOGE, a SHIB és a PEPE érmék bizony verejtékben fürödnek, annyira erősen kínlódnak, hogy megállítsák a zuhanást. Amíg összeszedik magukat, jó, ha körbenézünk olyan...

A blokkláncok macOS-e? 60%-kal növelte DEX-volumenét a Solana májusban

A decentralizált tőzsdék (DEX-ek) májusi növekedési volumenének több mint 60%-át a Solana blokkláncon regisztrálták a Pantera Capital kockázati tőkecég által összeállított adatok szerint. E növekedés mögött...

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!