Binance (BNB) technikai elemzés 11.22.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Binance (BNB)

Miután a tegnapi DOJ bejelentés nyilvánosságra került, a Binanace (BNB) több mint 15%-kal zuhant.

Erre akkor került sor, amikor az árfolyam megpróbált áttörni a 265 dolláros ellenállás fölé. Ezt követően ennek a kriptopénznek sikerült jó támaszt találnia 230 dollárnál.

A grafikon medvésen fordul

A lendületes indikátorok medvésen állnak a legutóbbi esés után. A napi MACD továbbra is csökken, az RSI pedig alacsonyabb mélypontokat produkál.

Ez oda vezethet, hogy a BNB ismét tesztelheti a 230 dolláros támaszt, vagy akár a 200 dolláros támaszt is.

Az eladási volumen felrobbant

A tegnap megjelent hírek miatt a BNB-tulajdonosok a kilépés felé siettek, ahogy a piac a friss fejleményeket feldolgozta.

Ez extrém eladási volumenben nyilvánult meg, amire a medvepiac 2022-es csúcspontja óta nem volt példa.

A BNB árfolyam rövid távú előrejelzése

A BNB esetében az előítélet medvés. A volatilitás ellenére a BNB továbbra is erősen tartja magát 200 dollár felett.

Mindaddig, amíg ez a kulcsfontosságú támasz nem vész el, ez a kriptopénz visszafordíthatja az elmúlt napok okozta károkat.

Ezenkívül a Binance új vezérigazgató alatt folytatja működését, és fizetőképesnek tűnik, ami megnyugtathatja a piacot, miután ez a hír elhalványul.

Kulcsfontosságú támaszszintek: 230 dollár, 200 dollár

Legfontosabb ellenállási szintek: 265 dollár

binanceFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Mik azok az oszcillátorok a technikai elemzésekben?

A bitcoin kereskedésben a technikai elemzés fontos szerepet játszik, és az oszcillátorok kulcsfontosságú eszközök ebben a folyamatban.  Az évtizedek során kifejlesztett oszcillátorok segítenek az ármozgások és...

A legnagyobb növekedési potenciállal rendelkező kriptovaluták 2024-ben

Vendégbejegyzés Bármikor kezdődhet egy új bikafutás. A kriptopiac jelenleg nyugodt, sok altcoin még mindig a mélyponton van, és potenciálisan robbanásszerű növekedésre van kilátásban. A befektetők lelkesen figyelik...

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!