Ritkán jön be: egy elemző megjósolta a múlt heti 20%-os esést

-

Miután múlt héten 12.075 dolláros csúcsig emelkedett értéke a bitcoin jelentős csökken esett át, amely az alábbi grafikonon is látható.
A cikk írásakor már 10.180 dollárnál járt a bitcoin, korábban azonban még az ennél mélyebb szinteket is meglátogatta.

Sokakat meglepett ez a lépés: A Skew kriptoderivátumokat követő oldal megírta, hogy az elmúlt öt nap során több mint 400 millió dollárnyi bitcoinderivátum került likvidálásra.
Egy kereskedő mégis megjósolta a jelenlegi eseményeket. Willy Woo elemző és befektető augusztus 25-én azt írta, hogy „a következő lépés technikai és láncmutatók alapján medve lehet.” Az elemző azt mondta, hogy a 9000 dolláros szint teteje felé alakulhat ki a bitcoin mélypontja.
Woo jóslata eddig igaznak bizonyult. Nemrég elmondta, hogy a bitcoin hamarosan megtalálhatja árfolyama alját.

Willy Woo: már a mélyponthoz közelít a bitcoin

Woo legutóbbi tweetje szerint a bitcoin a közeljövőben megtalálhatja árfolyamának mélypontját.

„A láncadatok kezdnek bikára váltani (az elkövetkezendő hetek alapján), nem mondom, hogy már megtaláltuk az árfolyampadlót, de akár ez is lehetséges. Nem biztos, hogy rossz ötlet ismét bevásárolni.”

Hozzátette, elképzelhető, hogy egyes bitcoinbálnák „elkapják” a 9600 dolláros árfolyamot, amely a CME határidős tőzsdén mutatkozott meg lehetséges irányként. Ez azt jelentené, hogy ez a szint lehet a mélypont és a jelenleginél nem lenne nagyobb esés.

„Azon is tűnődőm, hogy a CME-n keletkezett árfolyamrés is célpont lehet, hogy megfelelő likviditást kapjanak a long szerződések. A bálnáknak elég nagy a befolyása a derivátumpiacokon, hogy ezt megvalósítsák.”

Továbbra is fennáll a hosszú távú makro bika

Bármi is történik rövid távon a bitcoinnal, sokan továbbra is úgy hiszik, hogy hosszú távon bika a helyzet a kriptopénz számára.
Raoul Pal, a Real Vision vezérigazgatója és tapasztalt Wall Street-i veterán nemrég ismét elmondta, hogy a makrogazdasági tényezők miatt a bitcoin az egyetlen valós befektetési lehetőség.
Hozzátette, hogy az elkövetkező két év során a bitcoin lehet a legjobban teljesítő befektetési lehetőség.
Arthur Hayes, a BitMEX vezérigazgatója szintén elmondta, hogy bika a szemlélete.
Havonta megjelenő hírlevelében az alábbi írta:

„A pénzügyi piacok kezdenek megrokkanni és a politikusok csak nyugtatgatják magukat. Az eluralkodó káosz miatt az emberek egyre kevésbé bíznak majd a centralizált hatóságokban és meg akarják védeni fizikai tulajdonukat és tőkéjüket az uralkodók okozta pusztítástól.”

Olvastad már? A márciusi esések óta óvatosabbak a kereskedők

Forrás: cryptoslate.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Mi az a Howey-teszt, és miért fontos a kriptopénzek esetén?

Ha követed az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete, a SEC intézkedéseit, valószínűleg hallottál már a Howey-tesztről, amelyekkel meg lehet határozni, hogy egy befektetési termék, egy...

Bitcoint használt pénzmosásra, hat év börtönt kapott érte

A Bloomberg jelentése szerint Jian Wen, egy korábbi gyorséttermi dolgozó, hat év és nyolc hónap börtönbüntetést kapott, miután bűnösnek találták, hogy jelentős mennyiségű bitcoint próbált...

A kripto gaming cégek nagyot fejlődtek, a következő nagy esélyes a 5thScape projektje

A 5thScape készülő kriptojátékainak köszönhetően napról napra népszerűbb a metaverzum GameFi terében. A GameFi szektor minden kétséget kizáróan feltámadt, és a kriptók újraéledését követve tiszteletét teszi...

A Bitcoin white paper visszatér a Bitcoin.org weboldalra

Jogi korlátozások miatt az Egyesült Királyságban élő felhasználók továbbra is csak korlátozottan férhetnek hozzá a Bitcoin white paper-hez a Bitcoin.org weboldalon. A Bitcoin white paper újra...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!