Bányászcég ellen adott ki figyelmeztetést a Nasdaq New York-i tőzsde

-

A Nasdaq nemrég egy figyelmeztetéssel kereste fel a Golden Bull Limited céget, amely egy online pénzügyi piac és hitelszolgáltató.

A cég bejelentése szerint azért figyelmeztették őket, mivel nem töltötték ki a 6-K pénzügyi formanyomtatványt 2019 júniusa óta.

A pénzügyi nyilatkozat kitöltésének hiánya ütközik a Nasdaq listázási szabályaival, ami ahhoz vezethet, hogy a Golden Bull lekerülhet a Nasdaqról, ha a cég nem pótolja a hiányzó adatokat.

A Nasdaq azonban nem lép azonnal, 60 napnyi türelmi időt adott a Golden Bullnak, hogy kialakítson egy tervet arra, hogy ismét megfeleljen a listázási szabályoknak.

A cég válasza szerint még január vége előtt pótolják a szükséges adatokat.

A Golden Bullról

A Golden Bull Limited pénzügyi piacként és hitelszolgáltatóként kezdte. Rövid lejáratú hiteleket nyújtott magánszemélyeknek és kisebb vállalkozásoknak.

A cég kínai ügyfeleket szolgál ki, nemrég azonban bejelentette, hogy megszüntetni peer-to-peer hitelezési ügyleteit.

Azóta a Golden Bull arra koncentrált, hogy autókölcsönző és bitcoinra szakosodott bányászcég legyen. A vállalkozás 2018 márciusában kezdte meg az átállást, pontosan azután, hogy a kriptopénzek elérték korábbi csúcsokat 2017 végén/2018 elején.

Nem ez az első eset, hogy a cég a Nasdaq intésére szorult. 2019 szeptemberében is figyelmeztetést kaptak, amiért nem feleltek meg a tőzsde árfolyamokat illető feltételeinek.

A cég 6 hónapon belül két figyelmeztetést is kapott

Az akkori hírek szerint azért kaptak értesítést, mivel a Nasdaq előírásai szerint az átlagos részvény árfolyamának legalább 30 napig 1 dollár fölött kell lennie.

A cég nem felelt meg a szabályoknak, így a Nasdaq figyelmeztetést küldött, aminek szintén nem volt azonnali hatása.

A vállalkozás 2020. március 24-ig kapott időt, hogy alakítson ki egy erre irányuló megfelelési tervet. Más szóval a Golden Bullnak fel kell emelnie a részvényárfolyamát 1 dollár fölé, legalább 10 munkanapon keresztül.

A bányászcég tehát most ismét összetűzésbe került a Nasdaq-kal. Egyelőre nem törlik a listáról, azonban jó, ha szem előtt tartják: kemény munka nélkül nem lehet a tőzsdecápák tengere maradni.

Olvastad már? Egy befektetési cég szerint 2020-ban 430%-ot emelkedhet a bitcoin értéke

Forrás: bitcoinist.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

A Solana, és a Cardano állapotának értékelése, a Meme Moguls a figyelem központjában

Vendégbejegyzés Anatoly Yakovenko, a Solana (SOL) alapítója nemrég egy játékos tweet-tel keltett érdeklődést a kriptoközösségben, amelyben Satoshi Nakamoto-ot, a Bitcoin rejtélyes alkotóját említette. Ugyanakkor nyilvánosságra hoztak 120...

Ripple (XRP) technikai elemzés 02.27.

Prémium Ripple (XRP) Az XRP árfolyamát a Ripple fejlődése és a SEC kontra Ripple per aktualitásai befolyásolják. Az altcoin a 0,56 dolláros szint fölé emelkedett, mivel az XRPLedger...

Starknet TVL: Áttörés az Ethereum Layer 2 szektorban

Az elmúlt héten robbanásszerűen növekedett a Starknet Total Value Locked (TVL) értéke, adataink szerint 194%-kal emelkedett, elérve a 1.32 milliárd dollárt. Ezáltal a Starknet az...

Leállította a bíróság az amerikai bitcoin-bányászok kérdőívezését

Az amerikai EIA, azaz az Energiaügyi Hivatal kötelezni akarta a bányászokat, hogy minden információt adjanak át számára az üzleti folyamataikról, egy texasi bíróság viszont kimondta,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!