Az XRP valós értéke alulértékelt, mégis egy emelkedő előértékesített érme 2024-ben meg fogja előzni

-


Vendégbejegyzés


Az elemzők úgy vélik, hogy az XRP a jelenlegi árfolyamán alulértékelt, valószínűleg a SEC-el folytatott jelentős jogi csatározás vagy más okok miatt, ami konszenzushoz vezet abban, hogy a valódi értéke sokkal magasabb, mint amit a piaci ára sugall.

Mindezek ellenére az XRP árfolyamának növekedésére vonatkozó várakozások továbbra is visszafogottak az idei évre vonatkozóan.

Az innovatív Blast lánctechnológiát kihasználó, újonnan bevezetett BlastUP token ezzel szemben gyorsan felkeltette a befektetők érdeklődését.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az ígéretes kilátásoknak köszönhetően a BlastUP az előrejelzések szerint megelőzi az XRP növekedését, és akár már idén nyáron túlszárnyalhatja annak árfolyamát, ami izgalmas változást jelent a következő nagy lehetőséget kereső kripto befektetők számára.

A BlastUP előértékesítése megdöntötte a várakozásokat, rekordidő alatt több mint 2,5 millió dollárt gyűjtött össze.

A BlastUP a Blast blokklánc dinamikus launchpad központjaként vezeti a rohamot, amely a lenyűgöző Layer 2 képességeiről híres, amelyek egyedülálló natív hozamokat tartalmaznak – 4% az ETH esetében és szilárd 5% a stablecoinok esetében.

Ennek az innovatív előnynek köszönhetően a Blast gyorsan hozzájárult ahhoz, hogy mindössze egy hónap alatt lenyűgöző, 1 milliárd dolláros teljes zárolt értéket (TLV) halmozzon fel.

Az izgalmak nem álltak meg itt, a Blast Mainnet elindítása a TLV alapján a top 10 projekt közé katapultálta.

A Blast rohamos felemelkedéséhez hasonlóan a BlastUP is megragadta a piac fantáziáját, az előértékesítés során átlépte a 2,5 millió dolláros mérföldkövet, és jelentős érdeklődést váltott ki a befektetők körében.

xrp

A BlastUP a „gyorsabban növekedj és többet keress” mantráját követve egyszerű és átlátható megközelítéssel tűnik ki, és a zökkenőmentes piacra lépést kereső blokklánc-startupok platformjaként pozícionálja magát.

A platform egyre növekvő vonzereje a befektetők körében rávilágít arra, hogy bíznak abban, hogy a platform több millió felhasználót vonzhat és jelentős sikereket érhet el.

A tőzsdei bevezetés előtt álló fázis meggyőző befektetési lehetőséget kínál a BlastUP tokenekbe (BLP), mivel azok értéke a tőzsdei bevezetés után emelkedni fog. Így a BLP tokenek vásárlása ebben a szakaszban bölcs lépés lenne.

Ne hagyd ki! Vásárolj BlastUP tokeneket MOST, hogy biztosítsd a legnagyobb profitot!

A BlastUP megerősíti pozícióját a Blast ökoszisztémán belül

A Blast ökoszisztéma integráns részeként a BlastUP kulcsszerepet játszik a kollektív fejlődés és jólét előmozdításában.

A BlastUP egy jelentős lépés keretében kulcsfontosságú partnerségeket hozott létre a Blast hálózaton belüli más entitásokkal, mint például a Blast Alpha és a Blastopedia, a Blast Mainnet várva várt elindításával összefüggésben.

E stratégiai szövetségek kiemelik a BlastUP hozzájárulását a közösség növekedéséhez, és aláhúzzák elkötelezettségét a felhasználói élmények izgalmas versenyek és együttműködések révén történő gazdagítása iránt.

Ezekkel a partnerekkel való összefogással a BlastUP nemcsak az ökoszisztéma fejlődése iránti elkötelezettségét erősíti meg, hanem saját láthatóságát is növeli a közösségen belül.

Továbbfejlesztett előnyök a korai BlastUP token (BLP) vásárlók számára

Az előértékesítési fázisban BlastUP tokeneket vásárló befektetők exkluzív korai hozzáférést kapnak olyan előnyökhöz, mint például az Airdrop eseményre való jogosultság, amely ingyenes $BLP tokeneket ad.

A BlastUP token hasznossági köre széleskörű, a birtokosok számára a következőket biztosítja:

– Hozzáférés a többszintű Initial DEX Offerings (IDO-khoz).
– Vonzó staking jutalmak
– Visszavásárlási rendszer, amely a projektindításokból származó bevételből táplálkozik.

Ezen előnyökön túlmenően a $BLP tulajdonosok Booster Points-t kapnak, a BlastUP innovatív token kezdeményezését, amelyet a közösség megerősítésére terveztek.

Ezek a Booster Points a Community Incentives Program (CIP) szerves részét képezik, amelynek célja, hogy szilárd alapot teremtsen a projektindításokhoz és biztosítsa azok sikerét a piacon.

A startupok megerősítése: A BlastUP törekvésének lényege

A BlastUP elkötelezetten támogatja a blokklánc startupok sikerét. A platform kialakította a Launchpad Accelerator-t, amely átfogó dokumentációval és kifinomult tokenomikával látja el a feltörekvő projekteket, így egyengetve útjukat a sikeres tőkebevonáshoz.

A BlastUP kiemelt hangsúlyt fektet a biztonságra, és szigorú projekt-átvilágítást alkalmaz annak érdekében, hogy csak a leghitelesebb projektek kerüljenek be a rendszerbe.

A kellő körültekintés iránti szilárd elkötelezettség biztosítja az ökoszisztéma integritását, és megerősíti a BlastUP hírnevét, mint a biztonságos és fenntartható projektnövekedés megbízható központja.

A BlastUP a jövőt szem előtt tartva, a legmodernebb AI és Web3 technológiákat kihasználva forradalmasítja a startupok indítását a Blast-hálózaton belül.

A 2026-os stratégiai jövőkép olyan úttörő fejlesztéseket tartalmaz, mint az AI-vel feljavított IDO-szűrő, az AI-vel támogatott startup-csapatokra szabott egyedi eszközök, valamint az interaktív Community Marketplace bevezetése.

Ezek az előremutató kezdeményezések kiemelik a BlastUP fáradhatatlan innovációs törekvéseit és a blokklánc-határvonal előrevitelére irányuló ambícióit.

Záró gondolatok

A BlastUP bemutatkozása nagy előrelépést jelent a DApp-fejlesztés számára a Blast ökoszisztémában.

A projekt célja egy erős közösség kiépítése és annak biztosítása, hogy a tokenjük hosszú távon megőrizze az értékét.

Nevezetesen, a BlastUP remekül indult, hiszen alig egy hónap alatt több mint 2 500 000 dollárnyi összeget gyűjtött össze!

A BlastUP körül nagy az izgalom, ami miatt most úgy érezzük, mintha egy rejtett gyöngyszem lenne az altcoinok világában.

Webhely: BlastUP 
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legnagyobb növekedési potenciállal rendelkező kriptovaluták 2024-ben

Vendégbejegyzés Bármikor kezdődhet egy új bikafutás. A kriptopiac jelenleg nyugodt, sok altcoin még mindig a mélyponton van, és potenciálisan robbanásszerű növekedésre van kilátásban. A befektetők lelkesen figyelik...

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

A Bitcoin visszapattan, rövid időre 60.000 dollár alá esett: Mi a következő lépés?

A Bitcoin (BTC), a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptopénz június 24-én rövid időre 60.000 dollár alá esett. Május 3. óta ez volt az első alkalom,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!