Az XRP megpróbál áttörni, de itt a probléma

-

Miközben az XRP az áttörés szélén táncol, a csökkenő kereskedési volumen és a múltbeli jogi árnyékok fenyegetik a felemelkedését

A kriptovaluták világa az elmúlt évben hatalmas fellendülésnek volt tanúja, számos digitális érme jelentős nyereséget ért el.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az XRP, a kripto világ egyik prominens tagja nemrégiben megpróbált áttörést elérni, ami a napi grafikonjain is jól látható. Ezt a potenciális áttörést azonban néhány tartós probléma akadályozhatja.

Az XRP-vel kapcsolatos első és legfontosabb aggodalom a kereskedési volumen és a likviditás nyilvánvaló hiánya.

Az egészséges kereskedési volumen gyakran az erős befektetői érdeklődés és a stabil piaci aktivitás mutatója.

Ahhoz, hogy bármely kriptopénz felszökhessen, jelentős kereskedési volumenre van szüksége az árfolyammozgások mögött.

Az alacsony kereskedési volumen a befektetői érdeklődés vagy bizalom hiányát jelezheti, ami az árfolyam stagnálásához vagy akár csökkenéséhez vezethet.

Az XRP napi grafikonját vizsgálva egy meglehetősen horizontális mozgást figyelhetünk meg, enyhe emelkedésekkel. Bár érzékelhető a felfelé irányuló kísérlet, a mozgásból hiányzik a lendület.

xrp
Forrás: tradingview.com

Ez az oldalazó tendencia az alacsony kereskedési volumennek tulajdonítható, ami tükrözi a kereskedők és a befektetők tétovázását az XRP-vel kapcsolatos bikás hozzáállással kapcsolatban.

Továbbá a SEC által a Ripple és vezérigazgatója, Brad Garlinghouse ellen indított per utóhatásai még mindig nagyon súlyosak. Bár a SEC ejtette a vádakat, az eset kitörölhetetlen nyomot hagyhatott az XRP hírnevén.

A kriptopénzpiac nagyrészt a befektetői hangulat alapján működik, és a múltbeli események gyakran befolyásolhatják a jövőbeli piaci viselkedést.

Az, hogy az XRP a jogi megpróbáltatás után nem tudott teret nyerni, a potenciális befektetők fejében még mindig meglévő kételyekről tanúskodik.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Ráadásul a kriptopénzek piaca általánosságban véve virágzik. Az olyan nagy coinok, mint a Bitcoin, az Ethereum és a többi, növekedést tapasztalnak.

Egy ilyen bikás környezetben az XRP alkalmatlansága arra, hogy lépést tartson társaival, szemet szúr.

Ha az általános piaci hangulat optimista, és egy adott eszköz nem tud ebből tőkét kovácsolni, az okok gyakran túlmutatnak a puszta piaci dinamikán.


Olvastad már? Közeledik a Bitcoin rallyja?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin (BTC) ára júniusban elérheti a 95.000 dollárt

A változó piaci trendek eltérően alakították a kriptopiacok, konkrétan a sztárkriptó, a Bitcoin árcéljait. Miközben a piaci szereplők arra vártak, hogy a szintek 55.000 dollárra csökkenjenek,...

Ethereum (ETH) árfolyam elemzés 05.23.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) árfolyama 3700 dollár fölé emelkedett, miután elég hosszú ideig kibírta a 3000 dollár körüli konszolidációt. A fellendülés fő oka várhatóan a jóváhagyás...

Sam Bankman-Fried új börtönbe költözik

A szövetségi ügyészek azt javasolták, hogy Sam Bankman- Fried-et a családjához közelebbi kaliforniai Palo Alto-ba, egy kaliforniai börtönbe helyezzék át. Sam Bankman- Fried-et, az összeomlott FTX...

Az XRP rallyja komoly akadályba ütközik?

A Ripple (XRP) legutóbbi árfolyam-emelkedése akadályba ütközött, így a befektetők megkérdőjelezik, hogy mi fékezi a lendületét. A kriptopénz tegnap ígéretes 6%-os emelkedést produkált, de ma...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!