Az XRP ár 5%-kal csökkent, itt van miért van bikás fordulat a horizonton

-

A digitális valuta ökoszisztéma az elmúlt 24 órában kiterjesztette általános veszteségeit, és az XRP, az egyik legnagyobb áldozat a körben.

A cikk írásakor az XRP 5,30%-ot esett, az árfolyama a kritikus támaszzóna alá csúszott 0,4962 dollárra.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A mostani zuhanással a CoinMarketCap adatai szerint az XRP a héten 1,99%-ot esett.

xrp

A jelenlegi árkilátások kisiklatják az XRP által a hónap elején felvett bikás teljesítményt, mivel a pozitív hangulat mind a perrel kapcsolatban, amelybe belekeveredett, mind a körülötte növekvő felhasználhatósággal illetően folyamatosan növekszik.

Az XRP esetében a jelenlegi árkilátások több okból sem elegendőek ahhoz, hogy figyelembe vegyük a jövőbeli lehetőségeinek profilozásakor.

Először is, a digitális valuta nagyon erős korrelációt tart fenn a Bitcoinnal (BTC), és mint ilyen, a BTC árfolyamának bármilyen megfigyelhető visszaesése rövid és középtávon az XRP megfelelő növekedését fogja gerjeszteni.

Mivel a kripto ökoszisztémában most nagyon kifinomult a volatilitás, az XRP a számlák szerint ezekre a tendenciákra fog támaszkodni, hogy lendületet vegyen, mivel valószínűleg a Ripple győzelmének gondolata az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete (SEC) felett.

XRP hatás

Az XRP történetének fordulópontjához érkezett, mivel a következő hetek és hónapok egy nagyon különleges korszakot jeleznek, amely jelentősen alakíthatja a jövőjét.

A Ripple Labs Inc. és a SEC közötti per alapján a Ripple győzelme a befektetők tőkebeáramlását eredményezheti világszerte, mivel az XRP körüli bizonytalanság végre megszűnik.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Bár az ellenkezője is igaz, az XRP hatása a közösségre jelenleg az optimizmus és a bizalom, hogy a szabályozó állításainak ellentmondásossága alapján Torres bíró semmiképpen sem fog a SEC-nek kedvezni.

zeta

Olvastad már? A Bitcoin (BTC) felkészül egy nagyobb lépésre?

Kiemelt kép: Jernej Furman

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana – Long vagy short? A SOL kereskedők álláspontja

A Solana alapítvány legutóbbi frissítése szerint a Solana devnet sikeresen újraindult és újraindította a normál működést. A fejlesztői környezet április 19-én a hajnali órákban ment tönkre....

72 embert tartóztatnak le a JPEX-botrány kapcsán

A hongkongi rendőrség 29,37 millió dollár értékű, a JPEX-hez kapcsolódó pénzeszközöket fagyasztott be a városállam állítólagos legnagyobb csalásában. A hongkongi hatóságok több mint 70 személyt tartóztattak...

A Bitcoin negyedik feleződése immár befejeződött

Ime, mit jelenthet a most befejezett felezés a bányászok és a befektetők számára. A Bitcoin negyedik feleződése, a kriptopénzek világában négyévente bekövetkező, nagy várakozással kísért esemény...

A szakértők szerint ezek a rejtett kripto drágakővek hamarosan berobbannak

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, mivel 2024-ben új szakaszba lép. A szakértők néhány kiválasztott kriptovalutára összpontosítottak, amelyek jelentős növekedésre vannak kilátásban. Ebben a cikkben mélyrehatóan elemezzük ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!