A Binance.US végre zöld jelzést kap a Voyager Digital felvásárlására

-

A Voyager hitelezői bizottsága megegyezett az amerikai szövetségi kormánnyal, hogy a Binance amerikai ága 1 milliárd dollárért megvásárolhatja a csődbe ment kriptohitelező eszközeit.

A legújabb fejleményre azután került sor, hogy az amerikai szabályozó hatóságok és az igazságügyi minisztérium többször is megpróbálta megakadályozni az üzletet.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Voyager védve lehet bizonyos jogi kötelezettségektől

A Voyager Digital hivatalos hitelezői bizottsága április 19-én a Twitteren osztotta meg a legújabb fejleményeket.

A tweet szerint az ügyletben érintett összes fél olyan megállapodásra jutott, amely lehetővé teszi, hogy az üzlet rövidesen előrehaladjon.

A New York-i kerületi bíróságon benyújtott beadvány szerint a Binance folytatja eredeti tervét, hogy 1 milliárd dollárért megvásárolja a csődbe ment kriptohitelező eszközeit.

A beadványban továbbá az is szerepel, hogy a kormányzat tovább dolgozhat a felmentési rendelkezésekre vonatkozó fellebbezésen, amelyek megvédhetik a Voyager Digitalt bizonyos jogi felelősségektől.

A kriptohitelező és annak biztosíték nélküli hitelezői bizottsága a Binance amerikai ágával együtt dolgozik az üzlet mielőbbi lezárásán, amint a New York-i kerületi bíróság jóváhagyja a megállapodást.

A nem fedezett hitelezők bizottsága közölte:

„A megoldás egy közös megállapodásban testesül meg, amely előírja, hogy a fellebbezések folytatódnak a terv mentesítési rendelkezése tekintetében. A kormány beleegyezett abba, hogy a terv e rendelkezés nélkül is továbbléphet, és egyébként nem tartozik a felfüggesztés hatálya alá”.”

A hír pozitívan hatott a Voyager natív tokenjére, a VGX-re. A token az elmúlt 24 órában több mint 21%-ot erősödött, és a cikk megjelenésekor 0,40 dolláron kereskedtek vele.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A Voyager csődeljárásának legújabb fejleménye azután következik be, hogy az amerikai igazságügyi minisztérium és a szabályozó hatóságok, mint például az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet többször is megpróbálták megakadályozni a kriptohitelező Changpeng Zhao Binance általi felvásárlását.

A múlt hónapban egy New York-i bíró felfüggesztette az felvásárlást annak ellenére, hogy azt egy csődbíró jóváhagyta, miután az Igazságügyi Minisztérium fellebbezett.

zeta

Olvastad már? A Satoshi korabeli Bitcoin rejtély

Kiemelt kép: ThaiBitcoin

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Paxos megkapta az engedélyt a stablecoinok kibocsátására Abu-Dzabiban

A Paxos kripto cég két elvi jóváhagyást kapott a Financial Services Regulatory Authority-tól az Abu-Dhabi Global Market-en. A vállalat szerdán közzétett sajtóközleményében közölte, hogy az engedélyek...

A Bitcoin tőzsdei kínálata 2017 decembere óta a legalacsonyabb szintre csökken

A Bitcoin-tulajdonosok egyre inkább az önmegőrzés mellett teszik le a voksukat, miközben a kriptopénz-tőzsdékbe vetett bizalom egyre csökken. A Bitcoin a mai nap folyamán rövid időre...

Beperelték Cristiano Ronaldo-t a Binance népszerűsítéséért

A futball szupersztár Cristiano Ronaldo egy nem tervezett csoportos perrel néz szembe, amiért a Binance kriptotőzsdét népszerűsíti. A november 27-én az Egyesült Államok egyik floridai kerületi...

Binance coin (BNB) technikai elemzés 11.29.

Prémium Binance coin (BNB) BNB ár csökken 250 dollár alatt - Hogyan lehet visszaállítani, ha egyáltalán sikerül. A Binance coin (BNB) árfolyama jelentősen csökkent a múlt héten, ami...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!