A Binance.US végre zöld jelzést kap a Voyager Digital felvásárlására

-

A Voyager hitelezői bizottsága megegyezett az amerikai szövetségi kormánnyal, hogy a Binance amerikai ága 1 milliárd dollárért megvásárolhatja a csődbe ment kriptohitelező eszközeit.

A legújabb fejleményre azután került sor, hogy az amerikai szabályozó hatóságok és az igazságügyi minisztérium többször is megpróbálta megakadályozni az üzletet.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Voyager védve lehet bizonyos jogi kötelezettségektől

A Voyager Digital hivatalos hitelezői bizottsága április 19-én a Twitteren osztotta meg a legújabb fejleményeket.

A tweet szerint az ügyletben érintett összes fél olyan megállapodásra jutott, amely lehetővé teszi, hogy az üzlet rövidesen előrehaladjon.

A New York-i kerületi bíróságon benyújtott beadvány szerint a Binance folytatja eredeti tervét, hogy 1 milliárd dollárért megvásárolja a csődbe ment kriptohitelező eszközeit.

A beadványban továbbá az is szerepel, hogy a kormányzat tovább dolgozhat a felmentési rendelkezésekre vonatkozó fellebbezésen, amelyek megvédhetik a Voyager Digitalt bizonyos jogi felelősségektől.

A kriptohitelező és annak biztosíték nélküli hitelezői bizottsága a Binance amerikai ágával együtt dolgozik az üzlet mielőbbi lezárásán, amint a New York-i kerületi bíróság jóváhagyja a megállapodást.

A nem fedezett hitelezők bizottsága közölte:

„A megoldás egy közös megállapodásban testesül meg, amely előírja, hogy a fellebbezések folytatódnak a terv mentesítési rendelkezése tekintetében. A kormány beleegyezett abba, hogy a terv e rendelkezés nélkül is továbbléphet, és egyébként nem tartozik a felfüggesztés hatálya alá”.”

A hír pozitívan hatott a Voyager natív tokenjére, a VGX-re. A token az elmúlt 24 órában több mint 21%-ot erősödött, és a cikk megjelenésekor 0,40 dolláron kereskedtek vele.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A Voyager csődeljárásának legújabb fejleménye azután következik be, hogy az amerikai igazságügyi minisztérium és a szabályozó hatóságok, mint például az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet többször is megpróbálták megakadályozni a kriptohitelező Changpeng Zhao Binance általi felvásárlását.

A múlt hónapban egy New York-i bíró felfüggesztette az felvásárlást annak ellenére, hogy azt egy csődbíró jóváhagyta, miután az Igazságügyi Minisztérium fellebbezett.

zeta

Olvastad már? A Satoshi korabeli Bitcoin rejtély

Kiemelt kép: ThaiBitcoin

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

200 dolláros havi stratégia, hogy 2024-ben vagyonra tegyen szert a kriptobizniszben

Vendégbejegyzés A kriptopiac jelenleg nyugodt, sokan egy közelgő bikafutást várnak. Az altcoinok különösen mélyponton vannak, és felkészültek a jelentős emelkedésre. Ezen radar alatti lehetőségek gondos kiválasztásával egy...

Egyre kisebb az USDT részesedése a tőzsdéken

Az USDT piaci részesedése a központosított kriptotőzsdéken 2024-ben 82%-ról 74%-ra csökkent. Bár az elmúlt években számos nagy horderejű összeomlás és árfolyam-ingadozás történt, a stablecoinok iránt...

A Bitcoin visszaszerzi a 60.000 dolláros szintet: Itt egy lista fontosabb altcoinokról

A Bitcoin jelenleg 60.000 dolláron áll, és megpróbálja visszaszerezni a jelenlegi szintek feletti kritikus tartományi mélypontokat. Miközben vannak pozitív jelek, még mindig van mit tenni ahhoz,...

A Shiba Inu ETF beindítja a pletykákat és 4.000%-os égési rátát vált ki, de ez a másik token gyorsabban fog égetni

Vendégbejegyzés A Shiba Inu (SHIB) közösség izgalomtól és spekulációktól pezseg egy lehetséges Shiba Inu ETF-ről szóló pletykák miatt. A pletyka nagy érdeklődést váltott ki, és a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!