Az utolsó simítások az Ethereum második rétegű skálázási megoldásán

-

Az Ethereum-társalapító Vitalik Buterin azt mondta, hogy a blokklánc második rétegű skálázásának kezdeti fejlesztése „alapvetően” sikerrel járt.

Egy június 1-én megjelent Twitter-bejegyzésben kijelentette, hogy az Ethereum második szintű skálázási megoldása már majdnem elkészült.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

Állításának megerősítésére Buterin belinkelte az Ethereum-fejlesztő Philippe Castonguay tweetjét, aki egy sor, nemrég elindított releváns fejlesztést és második rétegű skálázási megoldást sorolt fel.
Castonguay megjegyezte, hogy a StarkWare blokkláncfejlesztő cég elindította második rétegű skálázási megoldását, akárcsak a LoopRing blokklánctársaság is.
A StarkWare szerint az ő megoldásuk mind a blokklánc skálázhatóságát, mind pedig a magánélet-védelemmel kapcsolatos korlátozásokat is szándékozott megcélozni. A társaság ezen felül azt reméli, hogy a technológiája szintén segíthet a kriptováltók sérülékenységének csökkentésében.

A kutató rámutatott, hogy az indiai Matic blokklánccég nemrég indította el saját Ethereum-skálázó megoldását.
Buterin azt mondta, hogy az Ethereum második rétegű skálázási megoldása már majdnem készen van, felhasználhatósága azonban még főként a fizetésekre és a decentralizált váltókra korlátozódik.
Mint mondta, az ilyen megoldásokat a tokentovábbítások és a decentralizált váltók esetében érdemes felhasználni – hiszen ezek teszik ki az Ethereum-hálózat tranzakcióinak jelentős hányadát.
Buterin szintén megjegyezte, hogy az Optimism blokklánccég elindított egy olyan demót, amely a társaság hálózatán támogatja az Ethereum okosszerződéseiben rejlő összes lehetőséget.
Az Ethereum társalapítója úgy összegzett, hogy a felhasználók számára a jelenlegi kihívás az, hogy használják az ilyen skálázási megoldásokat támogató tárcákat. Mint mondta „ez egy elfogadási, nem pedig technikai kihívás.”

Olvastad már? Néhány jótanács, hogy ne bukj sokat a tőzsdén

Forrás: cointelegraph.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Captain Tsubasa NFT focijáték debütál az Oasys blokkláncon

A klasszikus japán anime sorozat, a Captain Tsubasa bemutatta NFT focijáték formájában tér vissza az Oasys blokkláncra. A web3-as játékokra specializálódott Oasys május 20-án jelentette be,...

Ez az új kripto előértékesítés közelít a 3 millió dollárhoz

Képzelj el egy kriptovalutát, amelyben egyesül az internet mém kutyák iránti megszállottsága és a mesterséges intelligencia (AI) világa. A WienerAI (WAI) csapata pontosan ezt hozta el...

A Bitcoin ára eléri a 70.000 dollárt, amint BTC ETF vásárlása megugrik

Az elemzők szerint a Bitcoin árfolyama új csúcsok felé tart most, hogy a közelmúltbeli konszolidációs szakasz véget ért. A Bitcoin árfolyam a hőn áhított 70.000 dolláros...

Ez olyan, mintha 10 dollárért SOL-t vásárolnál: A szakértők ezeket az altcoinokat nevezik meg Solana jövőbeli versenytársaiként

A blokkláncplatformok versenyének birodalmában az altcoinok egy válogatott csoportja robusztus teljesítményével kelt hullámot, és a jól ismert Solana hálózat lehetséges riválisaiként pozícionálja őket. Mi teszi ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!