Az Oscar-díjas Anthony Hopkins következő filmje egy NFT lesz

-

A VUELE NFT-filmes platform szerint a „Zero Contact” lesz a világ első NFT-játékfilmje.
Anthony Hopkins színésznek már két Oscar-díja van. Hamarosan egy másik egyedi tárgyat is kap hozzájuk – a következő filmjéhez kötődő, nem helyettesíthető tokent.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A VUELE, az Enderby Entertainment filmgyártó cég és a CurrencyWorks fintech platformfejlesztő közös projektje tegnap bejelentette, hogy Hopkins következő filmje, a „Zero Contact” lesz az első olyan film, amely a cég NFT-platformján jelenik meg.
A cég állítása szerint ez „a világ első NFT-játékfilmje”.


Maga a VUELE új, júniusban indult el az NFT-őrület útján, amely látszólag minden zenészt (pl. Grimes és Kings of Leon), sportolót (lásd: Rob Gronkowski és Tom Brady) és hírességet (Lindsay Lohan és Paris Hilton) magával ragadott.
Az NFT-k olyan digitális tokenek a blokkláncon, amelyek egy eszköz tulajdonjogát képviselik. Ilyen lehet például a digitális bankkártya, GIF, fizikai műalkotás vagy videoklip.
A legmagasabb értékű NFT-k általában egyediek, de sokukat nagyobb „limitált” kiadásban is árulják. A VUELE lényege, hogy ezeket a filmeket a filmnézők megvásárolhatják, megnézhetik és akár el is adhatják a platformon található NFT-k segítségével.
Arra a kérdésre, hogy milyen blokkláncot fog használni, a VUELE a Decryptnek e-mailben elmondta, hogy „saját, szabadalmaztatott platformot” készítenek.
A non-fungible tokenek 2021 első félévében 2,5 milliárd dolláros forgalmat hoztak, szemben a 2020 januárja és júniusa közötti 13,7 millió dollárral.

A piac azonban átalakulóban van, mivel a korábbi csúcstartó Top Shot – az NBA digitális kártyás NFT-je – és mások is piaci részesedést vesztettek az újabb platformok javára.
Az elsőfilmes rendező, Rick Dugdale által forgatott „Zero Contact” öt embert követ a világ különböző részeiről, akiknek a Hopkins által játszott, kedvelt „tech titán” utolsó találmányát kell megsemmisíteniük.
A VUELE szerint a platformjukon színfalak mögötti felvételek, bónuszfilmek és interjúk is felbukkanhatnak. A megjelenési dátumot még nem jelentették be, de a film plakátja azt állítja, hogy idén nyáron érkezik.

Olvastad már? Mindig lesz valaki, akinek nem tetszik a BTC volatilitása

Forrás: decrypt.co
Kiemelt kép: Thomas Hawk

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Avalanche technikai elemzés 06.02.

Prémium Avalanche Az AVAX árfolyam nagyrészt a 14 dolláros támasz körül ragadt, mivel a május 8-i 16,48 dolláros árfolyamról, az elmúlt egy hónap legmagasabb árfolyamáról való...

A kenyai elnök szerint az afrikai országoknak nem kellene használniuk a dollárt

William Ruto úgy gondolja, a kontinens országainak saját pénzrendszert kellene kialakítani, és nem az amerikai dollárt használni az egymás közötti üzleteléshez. Ruto szerint egy ilyen...

Csomópontot indít a Polygon hálózatán a Deutsche Telekom

A német óriásvállalat szeretne belépni a web3 területére, és ehhez első lépésként a Polygon hálózatán indítanak el egy saját validátor csomópontot. A telekommunikációs cég egyike...

Elindult az ország első megújuló energiából táplálkozó kripto bányász farmja

A Green Watt Project a Felpéci biogáz üzemet elindította és már megújuló bio forrásból származó energiából bányásszák a Bitcoin. Az országban úttörőnek számító fenntartható zöld energiából...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!