Az Oscar-díjas Anthony Hopkins következő filmje egy NFT lesz

-

A VUELE NFT-filmes platform szerint a „Zero Contact” lesz a világ első NFT-játékfilmje.
Anthony Hopkins színésznek már két Oscar-díja van. Hamarosan egy másik egyedi tárgyat is kap hozzájuk – a következő filmjéhez kötődő, nem helyettesíthető tokent.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A VUELE, az Enderby Entertainment filmgyártó cég és a CurrencyWorks fintech platformfejlesztő közös projektje tegnap bejelentette, hogy Hopkins következő filmje, a „Zero Contact” lesz az első olyan film, amely a cég NFT-platformján jelenik meg.
A cég állítása szerint ez „a világ első NFT-játékfilmje”.


Maga a VUELE új, júniusban indult el az NFT-őrület útján, amely látszólag minden zenészt (pl. Grimes és Kings of Leon), sportolót (lásd: Rob Gronkowski és Tom Brady) és hírességet (Lindsay Lohan és Paris Hilton) magával ragadott.
Az NFT-k olyan digitális tokenek a blokkláncon, amelyek egy eszköz tulajdonjogát képviselik. Ilyen lehet például a digitális bankkártya, GIF, fizikai műalkotás vagy videoklip.
A legmagasabb értékű NFT-k általában egyediek, de sokukat nagyobb „limitált” kiadásban is árulják. A VUELE lényege, hogy ezeket a filmeket a filmnézők megvásárolhatják, megnézhetik és akár el is adhatják a platformon található NFT-k segítségével.
Arra a kérdésre, hogy milyen blokkláncot fog használni, a VUELE a Decryptnek e-mailben elmondta, hogy „saját, szabadalmaztatott platformot” készítenek.
A non-fungible tokenek 2021 első félévében 2,5 milliárd dolláros forgalmat hoztak, szemben a 2020 januárja és júniusa közötti 13,7 millió dollárral.

A piac azonban átalakulóban van, mivel a korábbi csúcstartó Top Shot – az NBA digitális kártyás NFT-je – és mások is piaci részesedést vesztettek az újabb platformok javára.
Az elsőfilmes rendező, Rick Dugdale által forgatott „Zero Contact” öt embert követ a világ különböző részeiről, akiknek a Hopkins által játszott, kedvelt „tech titán” utolsó találmányát kell megsemmisíteniük.
A VUELE szerint a platformjukon színfalak mögötti felvételek, bónuszfilmek és interjúk is felbukkanhatnak. A megjelenési dátumot még nem jelentették be, de a film plakátja azt állítja, hogy idén nyáron érkezik.

Olvastad már? Mindig lesz valaki, akinek nem tetszik a BTC volatilitása

Forrás: decrypt.co
Kiemelt kép: Thomas Hawk

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Miért volt rövid életű az Ethereum 3000 dollárra való emelkedése?

Az Ethereum (ETH) 3000 dollárt meghaladó árfolyamát követően február 20-án egy 8,6 éve szunnyadó ICO-résztvevő 1.732 ETH-t fizetett be, ami a cikkírás idején 5,15 millió...

Az altcoinok, amelyekkel potenciálisan ezrekből milliókat lehet csinálni

Vendégbejegyzés A Bitcoin jelenleg 50.000 dollár felett mozog, és jelentős befektetői érdeklődést generál, ami kiemeli a kriptopiac ellenálló képességét a nagyobb makrogazdasági bizonytalansággal szemben. Ez az ellenálló...

A Bitcoin fenntartható energiafelhasználása 55%-os új ATH értéket ér el

A Bitcoin (BTC) fenntartható energiafelhasználása februárban minden idők legmagasabb értékét (ATH) érte el, mivel a blokklánc zöld tulajdonságairól alkotott elképzelések drámaian megváltoznak. Daniel Batten, egy ismert...

A kriptovaluták használatának előnyei és hátrányai a rabona online kaszinóban

Vendégbejegyzés Az utóbbi időben az online térben, különösen a szórakozásra, játékokra, kikapcsolódásra vonatkozó szegletében egyre inkább megkerülhetetlenné válik az online kaszinó jelensége. Az olyan platformok, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!