Az olcsó bitcoin vonzó lehet az intézményi befektetők számára

-

A BTC/USD-árfolyam május óta nem volt ilyen alacsony, így az intézményi befektetők rávetették magukat az olcsó bitcoinra.
A Bakkt határidős szerződéseinek kereskedelmi forgalma szerdán 47 millió dollárra rúgott.

A Bakkt megnövekedett forgalma azt mutatja, hogy a befektetőket érdekli az olcsó bitcoin

A kriptoelemzők különféle közepes és hosszú távú becsléseket közöltek, de általános egyetértés van arról, hogy a bitcoin sokkal többet érhet a feleződése után. Ha ezt figyelembe vesszük, akkor természetes, hogy a befektetők a lehető legalacsonyabb árfolyamon szeretnének belépni a piacra.
A kriptopénzek királya 6540 dolláros értékével hét hónapja nem volt ilyen alacsony árfolyamon, a Coinmarketcap adatai szerint, így az intézményi befektetők sorra nyithatják a longokat.
Az Intercontinental Exchange (ICE) által üzemeltetett Bakkt határidős kereskedelmi platform kereskedelmi forgalma már négy napja folyamatosan növekszik.
A Bakkt forgalmát követő Twitter-botok szerint szerdán 47,3 millió dollárnyi forgalom volt a bitcoin határidős piacokon.
https://twitter.com/BakktBot/status/1207573465018056704
Ez valóban kiváló lehetőség lehet, hogy olcsón bevásároljunk a bitcoinba, a legközelebbi nagyobb ármozgás előtt, ami akár új magaslatokba emelheti a vezető kriptopénzt.

A bitcoin visszapattanása megállította a hullámot

Érdekes, hogy a jelenlegi 7100 dolláros árfolyamon óvatosabbak az intézményi befektetők. A Bakkt jelenlegi havi forgalma 621 bitcoin, ami azt sugallja, hogy nem fog megdőlni a tegnapelőtti rekord.
Az összérték szerinti legnagyobb kriptopénz továbbra is egy medve csatornában mozog, ha nagyobb időtávot nézünk; helyet hagyott azonban további mélypontoknak.
Jacob Canfield kriptoelemző szerint a bitcoin akár 5500 dollárig zuhanhat.

Olvastad már? A bitcoin vérfürdője az altokat sem kíméli

Forrás: bitcoinist.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin 150.000 dollárig 2024-ben? Miért mondja a vezető ezt az árjóslatot?

A Bitcoin küzd a visszautasítás után, amely azt követően következett be, hogy az árfolyam 53.000 dollárt tesztelt az árfolyamgrafikonon. Az árfolyam február 20-án 51.774 dollárról néhány...

Digitális aranyláz: Hogyan alakítja át a kriptovaluta a sportfogadási piacot?

Vendégbejegyzés A kriptovaluta, amely egykor még csak egyszerű érdeklődést kapott a technológia rajongóitól, ma már rengeteg különböző iparágban, köztük a sportfogadásban is előszeretettel alkalmazzák. Ez a...

Az Ethereum Alapítvány fontos bejelentést tesz közzé

Az Ethereum Alapítvány kulcsfontosságú bejelentést tett, amely inspirálni fogja a kutatást és fejlesztést a Zero-Knowledge proof-ok és a ZK L2 szabványok területén. A ZK finanszírozás első...

Miért lesz beleszólása az intézményeknek a BTC jövőjébe?

A CryptoQuant adatai szerint február eleje óta megugrott az 1000 és 10.000 Bitcoint (BTC) tartalmazó Unspent Transaction Outputs (UTXOs) száma. A BTC UTXO egy olyan mérőszám,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!