A BTC/USD-árfolyam május óta nem volt ilyen alacsony, így az intézményi befektetők rávetették magukat az olcsó bitcoinra.

A Bakkt határidős szerződéseinek kereskedelmi forgalma szerdán 47 millió dollárra rúgott.

A Bakkt megnövekedett forgalma azt mutatja, hogy a befektetőket érdekli az olcsó bitcoin

A kriptoelemzők különféle közepes és hosszú távú becsléseket közöltek, de általános egyetértés van arról, hogy a bitcoin sokkal többet érhet a feleződése után. Ha ezt figyelembe vesszük, akkor természetes, hogy a befektetők a lehető legalacsonyabb árfolyamon szeretnének belépni a piacra.

A kriptopénzek királya 6540 dolláros értékével hét hónapja nem volt ilyen alacsony árfolyamon, a Coinmarketcap adatai szerint, így az intézményi befektetők sorra nyithatják a longokat.

Az Intercontinental Exchange (ICE) által üzemeltetett Bakkt határidős kereskedelmi platform kereskedelmi forgalma már négy napja folyamatosan növekszik.

A Bakkt forgalmát követő Twitter-botok szerint szerdán 47,3 millió dollárnyi forgalom volt a bitcoin határidős piacokon.

Ez valóban kiváló lehetőség lehet, hogy olcsón bevásároljunk a bitcoinba, a legközelebbi nagyobb ármozgás előtt, ami akár új magaslatokba emelheti a vezető kriptopénzt.

A bitcoin visszapattanása megállította a hullámot

Érdekes, hogy a jelenlegi 7100 dolláros árfolyamon óvatosabbak az intézményi befektetők. A Bakkt jelenlegi havi forgalma 621 bitcoin, ami azt sugallja, hogy nem fog megdőlni a tegnapelőtti rekord.

Az összérték szerinti legnagyobb kriptopénz továbbra is egy medve csatornában mozog, ha nagyobb időtávot nézünk; helyet hagyott azonban további mélypontoknak.

Jacob Canfield kriptoelemző szerint a bitcoin akár 5500 dollárig zuhanhat.

Olvastad már? A bitcoin vérfürdője az altokat sem kíméli

Forrás: bitcoinist.com


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .

Legyen szép napotok! 🙂