Az OKEx a LATAM hálózattal társul annak érdekében, hogy három helyi valutát használva tegyenek lehetővé kriptoügyleteket.

A nagyon jelentős OKEx globális kriptotőzsde egy fiat gateway indításával támogatja a latin-amerikai kriptopiacot, amely immár három helyi valuta segítségével érhető el.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

Egy július 3-i bejelentés szerint az OKEx felhasználói közvetlen banki átutalással jelenleg bitcoint és ethereumot vásárolhatnak argentin pesóért, brazil reálért és mexikói pesóért cserébe.

Az OKEx bevezeti a Settle Network Latamex szolgáltatását

Az említett funkciók engedélyezését az OKEx és a Settle Network közötti partnerség tette lehetővé. A Settle Network állítólag Latin-Amerika legnagyobb digitális elszámolási hálózatának számít.

Az új szolgáltatást a Latamex biztosítja, amely a Settle Network saját terméke.

Jay Hao, az OKEx vezérigazgatója hangsúlyozta, miszerint az együttműködés lehetővé teszi az OKEx számára, hogy megfelelő módon vehessen részt a LATAM-piacon. A vezetőség azt ígérte, az OKEx újabb kriptovalutákat fog hozzáadni a programhoz „annak érdekében, hogy több felhasználó is nehézségek nélkül tudjon kriptovalutákat vásárolni”.

A Binance 2019 végén mutatott be hasonló funkciót

Az OKEx nem a legelső olyan nagy tőzsde, amely a Settle Network által biztosított Latamex szolgáltatását vezette be.

A Binance, azaz a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a 2019-es év végén szintén társult a Settle Networkkel egy hasonló funkció bevezetésének céljából.

A jelentések szerint a Binance LATAM kínálatában szerepelt a bitcoin, az Ethereum, a Binance natív tokenje (BNB), illetve saját stabilkoinja, a BUSD is. A gateway eredetileg argentin peso és brazil reál ellenében volt elérhető.

Olvastad már? Szerezz 25 dollárt – ajándék a Kriptoworld és az OKEx csapatától

Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.

Legyen szép napotok! 🙂