Az NFT értékesítési volumene 129 millió dollárra ugrott novemberben

-

A Nansen blokklánc elemző cég arról számolt be, hogy az NFT értékesítési volumene elérte a 68.342 ETH-t a november 6-án lezárult héten.

A Nansen egy tweetben kiemelte, hogy az október 9-én zárult héten az NFT eladások 29.704 ETH-nál jártak, ami a jelenlegi ETH piaci árakon számolva körülbelül 56 millió dollárt ért. Az értékesítési volumen nőtt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ami az NFT kereskedési volumenének arányát illeti, az elmúlt 30 napban az NFT piactér Blur vette át a vezető helyet.

Az NFTGo adatösszesítő szerint a Blur kereskedési volumene 161.433 ETH volt az elmúlt 30 napban, ami körülbelül 305 millió dollárnak felel meg.

Eközben a második helyet versenytársa, az OpenSea szerezte meg, amely 52.307 ETH kereskedési volumennel rendelkezett, mintegy 100 millió dollár értékben.

NFT
Forrás: NFTGo

Az NFT gyűjtemények tekintetében a Bored Ape Yacht Club (BAYC) rendelkezett a legnagyobb kereskedési volumennel az elmúlt 30 napban.

A BAYC gyűjteménye 35 226 ETH volument gyűjtött össze, 66,7 millió dollár értékben.

A gyűjteményt a Mutant Ape Yacht Club (MAYC) követte 14.947 ETH-val, majd a The Captainz 9.948 ETH-val. A piaci kapitalizáció tekintetében a CryptoPunks maradt a vezető gyűjtemény.

A gyűjteménynek azonban az elmúlt 30 napban mindössze 5.773 ETH volt a kereskedési volumene.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Ezek mellett az NFTGo adatai azt is megmutatták, hogy az elmúlt hét napban 12%-kal nőtt az NFT kereskedők száma.

A vevői címek 22 804-en, míg az eladók 27 308-an voltak ugyanebben az időszakban. Eközben az NFT-ket birtokló tárcák száma továbbra is 6 millió körül mozgott.

Az NFT-k kereskedési volumenének növekedése az NFT-piacra vonatkozó, látszólag medvés hírek közepette történt.

November 3-án az OpenSea NFT-piactér elbocsátotta a személyzet felét, miközben a cég a 2. verziójának elindítására készült.

Olvastad már? Charles Hoskinson a globális kripto-szabályozásról beszél

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Titokzatos 240 millió XRP átutalás: Hová tűnt?

Egy szokatlan fejlemény a kriptopénzpiacon belül, hogy 240 millió XRP token rendhagyó átutalását hajtották végre a Coincheck tőzsdéről egy ismeretlen pénztárcába. A jelentős mozgás érdeklődést és...

2024 nyarának szabadügynökei: A klubok vereségre készülnek

A futballvilág minden nyáron izgatottan várja az átigazolási időszak megnyílását, amikor az ingyenes játékosok kompenzáció fizetése nélkül csatlakozhatnak új klubokhoz. A 2024-es nyara különösen forró...

A Bitcoin (BTC) ára júniusban elérheti a 95.000 dollárt

A változó piaci trendek eltérően alakították a kriptopiacok, konkrétan a sztárkriptó, a Bitcoin árcéljait. Miközben a piaci szereplők arra vártak, hogy a szintek 55.000 dollárra csökkenjenek,...

Ethereum (ETH) árfolyam elemzés 05.23.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) árfolyama 3700 dollár fölé emelkedett, miután elég hosszú ideig kibírta a 3000 dollár körüli konszolidációt. A fellendülés fő oka várhatóan a jóváhagyás...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!