Az NFT értékesítési volumene 129 millió dollárra ugrott novemberben

-

A Nansen blokklánc elemző cég arról számolt be, hogy az NFT értékesítési volumene elérte a 68.342 ETH-t a november 6-án lezárult héten.

A Nansen egy tweetben kiemelte, hogy az október 9-én zárult héten az NFT eladások 29.704 ETH-nál jártak, ami a jelenlegi ETH piaci árakon számolva körülbelül 56 millió dollárt ért. Az értékesítési volumen nőtt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ami az NFT kereskedési volumenének arányát illeti, az elmúlt 30 napban az NFT piactér Blur vette át a vezető helyet.

Az NFTGo adatösszesítő szerint a Blur kereskedési volumene 161.433 ETH volt az elmúlt 30 napban, ami körülbelül 305 millió dollárnak felel meg.

Eközben a második helyet versenytársa, az OpenSea szerezte meg, amely 52.307 ETH kereskedési volumennel rendelkezett, mintegy 100 millió dollár értékben.

NFT
Forrás: NFTGo

Az NFT gyűjtemények tekintetében a Bored Ape Yacht Club (BAYC) rendelkezett a legnagyobb kereskedési volumennel az elmúlt 30 napban.

A BAYC gyűjteménye 35 226 ETH volument gyűjtött össze, 66,7 millió dollár értékben.

A gyűjteményt a Mutant Ape Yacht Club (MAYC) követte 14.947 ETH-val, majd a The Captainz 9.948 ETH-val. A piaci kapitalizáció tekintetében a CryptoPunks maradt a vezető gyűjtemény.

A gyűjteménynek azonban az elmúlt 30 napban mindössze 5.773 ETH volt a kereskedési volumene.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Ezek mellett az NFTGo adatai azt is megmutatták, hogy az elmúlt hét napban 12%-kal nőtt az NFT kereskedők száma.

A vevői címek 22 804-en, míg az eladók 27 308-an voltak ugyanebben az időszakban. Eközben az NFT-ket birtokló tárcák száma továbbra is 6 millió körül mozgott.

Az NFT-k kereskedési volumenének növekedése az NFT-piacra vonatkozó, látszólag medvés hírek közepette történt.

November 3-án az OpenSea NFT-piactér elbocsátotta a személyzet felét, miközben a cég a 2. verziójának elindítására készült.

Olvastad már? Charles Hoskinson a globális kripto-szabályozásról beszél

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A MicroStrategy legfrissebb Bitcoin vásárlása

A MicroStrategy legutóbbi Bitcoin (BTC) vásárlásának utóhatásai miatt a medvék azon tűnődnek, vajon megváltoztak-e az idők. A Bitcoin árfolyama ugyanis nem zuhant úgy, ahogy azt...

Optimism (OP) technikai elemzés 12.01.

Prémium Optimism (OP) Az Optimism (OP) az L2 szektor állapota miatt kihívásokkal nézett szembe. Egy nemrégiben készült jelentés mélyebben elmerült ezekben a következményekben, és abban, hogy a DEX...

Elon Musk: „B*szódjanak meg a hirdetők!”

A milliárdos vállalkozó a The New York Times éves konferenciáján fejtette ki a nézeteit a hirdetők hozzáállásáról, élő tévéadásban. A Fehér Ház antiszemita és rasszista...

Történelmi bukáshoz közelíthet az amerikai dollár

Peter Schiff, az ismert közgazdász a közösségi médiában osztotta meg a gondolatait az USA pénzrendszeréről, és a felvázolt kép távol van az idillitől. Hogy mennyire...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!