Az Mt. Gox kriptopánikot vált ki, a Bitcoin befektetők az RCO Finance-t használják az eladási nyomás elleni fedezetként

-


Vendégbejegyzés


Az Mt. Gox visszafizetések elindulása őrületet váltott ki a kriptopiacon, ami a Bitcoin és más nagy kriptók iránti kereslet növekedéséhez vezetett, ami jelentős eladásokhoz vezetett, és sok befektetőt alternatív cégek felé terelt.

A hamarosan bedőlni készülő állományokkal szemben védelmet kereső, vagy a zavarokat kihasználni kívánó befektetők az olyan innovatív, mesterséges intelligencia által vezérelt kereskedési platformokhoz is fordulhatnak, mint az RCO Finance.

A Mt. Gox visszafizetések kriptovérfürdőt idéznek elő

A hír, hogy az Mt. Gox, az egykor meghatározó Bitcoin-tőzsde végre elkezdte visszafizetni hitelezőit Bitcoin és Bitcoin Cash formájában, sokkoló hullámokat küldött a kriptopiacra.

Azok a hitelezők, akik évek óta tartottak bitcoinokat, és arra vártak, hogy visszakapják a pénzüket, készek voltak csökkenteni a veszteségeiket, ami nagyszámú eladáshoz vezetett, ami újabb esést okozott a kiemelkedő kriptók, például a Bitcoin árfolyamában.

A Bitcoin így a szélesebb kriptopiacot sújtó vérfürdőre való tekintettel 54 000 dollár alatt maradt, utoljára február végén regisztrálták. A második legnagyobb kriptó, az Ethereum közel 5%-ot esett az elmúlt 24 óra alatt.

A befektetők az RCO Finance kripto AI kereskedésében keresnek menedéket

Ahogy a kriptopiac a Mt. Gox visszafizetések miatt tántorgott, az okos befektetők az RCO Finance, egy fejlett kripto AI kereskedési platformhoz fordultak, mint lehetséges fedezetet az eladási nyomással szemben.

Az RCO Finance egyedülálló funkciói és kapacitásai vonzóvá tették az instabil piaci körülmények között navigálók számára.

Az RCO Finance (RCOF) AI-vezérelt kereskedési megoldásai

Az RCO Finance egy decentralizált kereskedési platform, amely a hagyományos pénzügyi eszközöket a kriptovalutával ötvözi.

Legfőbb megkülönböztető jegye a fejlett kripto AI-elemzés, amely személyre szabott befektetési terveket és valós idejű piaci betekintést kínál.

A kripto AI robot-tanácsadó eszköz a kiemelkedő funkció, amely segít a befektetőknek megfelelő portfóliókat létrehozni a pénzügyi igények, a kockázattűrés és a piaci feltételek alapján.

A gépi tanulás és a fejlett algoritmusok segítségével a robot-tanácsadó biztosítja az elfogulatlan befektetési döntéseket, átvezetve a befektetőket a kiszámíthatatlan kriptopiacon.

Decentralizált kereskedés magas tőkeáttétellel és KYC nélkül

Az RCO Finance decentralizált kereskedési platformja a következő funkciókkal rendelkezik, hogy megfeleljen a modern befektetők igényeinek.

  • Az RCO Finance több mint 120 000 kereskedhető eszközzel rendelkezik, így ez az előkelő befektetési platform a diverzifikáció és a maximális nyereségesség érdekében.
  • A felhasználók akár 1000-szeres tőkeáttételre is képesek anélkül, hogy időrabló KYC-eljárásokkal kellene foglalkozniuk.

A rugalmasság és a decentralizáció ilyen magas szintje lehetővé teszi a befektetők számára, hogy a lehető legrövidebb időn belül megragadják a piacon belüli lehetőségeket.

Mt. Gox

Biztonságos és átlátható platform

Az RCO Finance (RCOF) erős biztonsági intézkedésekkel, ellenőrzésekkel és stratégiai partnerségekkel a kriptokereskedés biztonságos szereplőjeként van jelen.

Biztonságának döntő része a SolidProof által végzett alapos audit, amely az RCO Finance okosszerződését vizsgálta a sebezhetőségek szempontjából.

Ez az ellenőrzés bizalmat épít, és megnyugtatja a felhasználókat a platform biztonság iránti elkötelezettségéről.

Az RCO Finance emellett integrálódott a Fireblocks-szal, amely a digitális eszközök védelmére szolgáló fejlett technológiájáról ismert.

A Fireblocks fejlett titkosítással és biztonságos átviteli protokollokkal a védelem egy újabb rétegét adja hozzá. Ezen intézkedések és partnerségek kiemelik az RCO Finance elkötelezettségét a biztonságos kereskedési környezet biztosítása iránt, lehetővé téve a befektetők számára, hogy magabiztosan navigáljanak a kriptopiacon.

Fejlett tokenomika

Az RCO Finance szándékosan törekszik a platform és a natív token, az RCOF növekedésére, lehetővé téve a Buyback and Burn rendszert.

Ebben a folyamatban a tokeneket visszavásárolják a piacról, csökkentve ezzel a teljes kínálatukat, és növelve a forgalomban lévő értéküket.

Ezenkívül a tokenek tulajdonosai passzív jövedelmet kapnak azért, hogy az RCOF tokenjeiket a platformon felteszik, a kereskedési díjakból származó százalékos jövedelemmel.

Ez a tokenomika értéket hoz a birtokosoknak, és az RCOF-et az egyik legperspektivikusabb hosszú távú befektetési lehetőséggé teszi.

Az RCOF előértékesítési lehetősége a hozzáértő befektetők számára

Ahogy a kriptopiac navigál a Mt. Gox visszafizetések okozta turbulenciában, a folyamatban lévő RCO Finance előértékesítés egyedülálló lehetőséget kínál a hozzáértő befektetők számára.

Az RCOF token, az RCO Finance platform natív kriptója, az első előértékesítési szakaszban jelenleg tokenenként 0,0127 dolláron van beárazva.

Ahogy az előértékesítés előrehalad, a token ára várhatóan jelentősen emelkedni fog, és egy bónusz körben akár 0,2142 dollárig is emelkedhet.

A kriptotőzsdére való bevezetéskor a korai befektetők akár 3000%-os hozamot is elérhetnek, a várható bevezetési ár pedig 0,4 és 0,6 dollár között lesz.

Vagyis egy 1000 dolláros korai befektetés több mint 3000 dollárt fog hozni a bevezetés során.

Csatlakozz még ma az RCO Finance közösséghez, hogy diverzifikáld portfóliódat, fedezd magad a piaci volatilitás ellen, és profitálj a jelenlegi kriptoturbulenciából.

További információkért az RCO Finance (RCOF) előértékesítéséről:

RCO Finance előértékesítés
Csatlakozzon az RCO Finance közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Évente 1000 csúcsszakember kiképzésére készül a nigériai kormány

A nigériai kormány éves képzési programot indított 1000 állampolgár számára a mesterséges intelligencia és a blokklánc területén, hogy Nigériát a globális gazdaságok elé helyezze, és...

A Bitcoin kiskereskedelmi érdeklődés csökken: A következő a sorban az Ethereum érmék a tőkeáramlásért?

Vendégbejegyzés A hétköznapi befektetők érdeklődése a Bitcoin iránt csökken. Ez az elmozdulás az Ethereum és alternatív tokenjei felé irányuló tőkeáramlást jelenthet. Az olvasók felfedezhetik, hogy mely digitális...

A legfőbb okok amiért az XRP ár jelentős emelkedést tapasztalhat

A kriptopiac megosztott a Ripple vs. SEC ügyben, és vegyes a véleményük a július 31-ig történő lehetséges megegyezésről vagy megoldásról. A spekulációkat tovább fűszerezve Zach Rector...

Bitcoinért kínál európai uniós állampolgárságot egy kriptoalap

Egy új alap elérhetővé tette a Bitcoin-tulajdonosok számára azt a lehetőséget, hogy a portugál aranyvízum-programon keresztül európai uniós polgárrá váljanak. Alessandro Palombo, az Unbound Fund társalapítója...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!