Az intézmények Bitcoin-tudatosságát növelő projektet indít Jack Dorsey

-

Cathie Wood, Adam Back és mások is csatlakoztak a Twitter és a Square vezérigazgatójához azon új projekt keretén belül, amely egy új Bitcoin-oktatási kezdeményezést kíván megvalósítani.
A Twitter és a Square vezérigazgatója, Jack Dorsey nemrég azt mondta, hogy életcélként tekint a Bitcoin elfogadásának elterjesztésére és a Bitcoin ismertségének növelésére.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A folyamat legújabb lépése egy online konferencia elindításából áll, amelynek célja az intézmények oktatása a vezető kriptopénzről.
A The B Word nevet viselő program július 21-én indul egy online konferenciával, amelyen Dorsey és más neves előadók is részt vesznek.
A Square az ARK Invest és a Paradigm befektetési cégekkel, valamint a Crypto Council for Innovation nevű szervezettel közösen szponzorálja az eseményt.
Dorsey mellett az online konferencián részt vesz az ARK Invest alapítója, vezérigazgatója és informatikai igazgatója, Cathie Wood, valamint a Blockstream társalapítója és vezérigazgatója, Adam Back és a neves Bitcoin-fejlesztő John Newbery.
A konferencián jelen lesz Michael Morell is, aki a CIA korábbi megbízott és helyettes igazgatója és a Beacon Global Strategies jelenlegi vezető tanácsadója.
A hivatalos weboldal szerint a The B Word „célja, hogy demisztifikálja és destigmatizálja a Bitcoinról szóló mainstream narratívákat, elmagyarázza, hogy az intézmények hogyan tudják és hogyan kell felkarolni azt, és felhívja a figyelmet a hálózat támogatásra szoruló területeire”.
A konferenciával együtt a The B Word egy forrásgyűjteményt is biztosít a Bitcoin használatát fontolgató intézmények számára.


A konferencián öt sávot rendeznek, amelyek célja, hogy tájékoztassák a résztvevőket a Bitcoin-ökoszisztéma különböző aspektusairól:
A Bitcoin demisztifikálása, a fejlesztői ökoszisztéma támogatása, a Bitcoin-hálózat biztosítása, a Bitcoin szabályozása és a Bitcoin-ethosz megőrzése.
Mindezek közepette lesz egy élő panelbeszélgetés Dorsey, Wood és más előadók részvételével, amelyet Steve Lee, a Square Crypto munkatársa moderál.
„A Bitcoin fejlesztői közössége mindenekelőtt” – tweetelte Dorsey a bejelentés mellé.

„Ahogy egyre több vállalat és intézmény száll be a játékba, mindannyian segíteni akarunk megvédeni és terjeszteni azt, ami a Bitcoin nyílt fejlesztését olyan tökéletessé teszi. Ez a nap az oktatásra és az erre irányuló cselekvésekre összpontosít.”

Dorsey, aki folyamatosan vásárol Bitcoint, adományoz a Bitcoinhoz kapcsolódó erőfeszítésekre, és „költeménynek” nevezte a Bitcoin fehér könyvét, nemrég megjelent a Bitcoin 2021 konferencián, hogy részletezze egyre inkább Bitcoin-központú világnézetét.

„Nem hiszem, hogy az én életemben van ennél fontosabb dolog, amin dolgozhatnék” – mondta, hozzátéve, hogy más kriptovaluták „egyáltalán nem számítanak bele” a meglátásaiba.

„Bármit is tehetnek a cégeim, hogy mindenki számára elérhetővé tegyék, azzal fogom tölteni az életem hátralévő részét” – jelentette ki Dorsey a Bitcoin 2021-en.

„Ha nem a Square-nél vagy a Twitternél lennék, akkor a Bitcoinon dolgoznék. Ha több segítségre lenne szükség, mint a Square-nek vagy a Twitternek, otthagynám őket a Bitcoinért”.

Olvastad már? Vigyázz „soft rug!” – a defi újabb csapdája

Forrás: decrypt.co

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin bálnák követése egyáltalán kifizetődő?

Annak ellenére, hogy a Bitcoin (BTC) ára magasabb szintre emelkedett, az új adatok azt sugallják, hogy a bálnák nem a legkedvezőbb ügyleteket biztosították a Bitcoinjaikért. A...

A Polygon (MATIC) végre 1 dollárt ér, de ezek az altcoinok 10 dollárra ugorhatnak

Vendégbejegyzés A Polygon (MATIC) a 2021-es figyelemre méltó növekedésről mint top Layer 2 skálázási megoldásról áttért, és késedelemmel szembesült a tranzakciós sebesség és a költségek javítását...

Az Ethereum eladással szembesülhet, ha eléri ezt az ártartományt

Az Ethereum (ETH) legutóbbi, 3000 dolláros ársávba való emelkedését követően a nyereséges kereskedők száma megnőtt, majd csökkent. Mivel most az árfolyam e tartomány alá esett, fennáll...

A Bitcoin (BTC) ára már márciusban elérheti a 63.000 dollárt

A Matrixport, egy vezető digitális eszközökkel kapcsolatos pénzügyi szolgáltatási platform egy merész új jelentésében azt prognosztizálta, hogy a Bitcoin (BTC) már 2024 márciusában elérheti a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!