Az idei év legnagyobb volumenjét tapasztalta a Cumberland OTC-pult

-

Az elmúlt héten, miközben a kriptopiacok zuhantak, a digitális valutákhoz kapcsolódó tőzsdén kívüli (OTC) kereskedési pultokat elárasztották a megbízások.
A DRW leányvállalata, a Cumberland kriptopénz OTC kereskedési pultja kifejtette, hogy június 13-án a cég 30%-kal nagyobb volument tapasztalt, mint az előző, május 13-i éves csúcsnál.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Cumberland szerint „a nagy kilengések alkalmával nagyobb volumen érkezik az OTC-pultokhoz”

A tőzsdén kívüli (OTC) kereskedési pultok lehetővé teszik a nagy vagyonnal rendelkező kriptokereskedők számára, hogy úgy kereskedjenek a coinokkal, hogy ne befolyásolják annyira az azonnali piacokat, mintha hagyományos tőzsdén kereskednének.
Az OTC kereskedési pultok olyan likviditást is biztosítanak a nagy vevők számára, amelyet a kisebb tőzsdék nem tudnak biztosítani.
Számos vállalat kínál OTC szolgáltatásokat a kriptokereskedőknek, mint például a Kraken OTC, a Falconx, a Cumberland, az Athena Investment Services, a Crypto Desk, a B2C2, a Bankhaus Scheich, a Bitpanda Plus és a Coin Cola.
A közelmúlt kriptopiaci vérengzése közepette a DRW cég tweetelt a cég OTC áramlásáról az elmúlt héten, és beavatta az embereket néhány mozdulatba.
„A leggyakoribb kérdés, amit az ilyen heteken feltesznek nekünk, hogy „hogy néz ki az áramlás?”. Cumberland június 14-én tweetelt. „Az OTC flow betekintést nyújt abba, hogy a piac hogyan kezeli ezeket a nagy mozgásokat” – tette hozzá az OTC kereskedési pult. A Cumberlandet 2014-ben alapították, és az elmúlt évek során a világ egyik legjobb OTC-pultjává vált.
Amikor a Cumberland először elindult, a hírek szerint a cég hatalmas mennyiségű bitcoint (BTC) tudott megszerezni néhány U.S. Marshalls által működtetett aukción keresztül.
A Cumberland több mint 30 különböző digitális eszközt kínál 500 pár ellenében, és a vállalat azt állítja, hogy „az egyik legnagyobb likviditásszolgáltató a kriptopénz térben”.
A közelmúltbeli kriptopiaci hullámvölgyről szólva a Cumberland nyilvánosságra hozta, hogy sok kriptovolumen érkezett közvetlenül az OTC-pultokhoz.
Cumberland azt mondta:

„A nagy kilengések alkalmával több volumen érkezik az OTC-pultokhoz, és ez alól a tegnapi nap sem volt kivétel; ez volt a legnagyobb volumen, amit idén eddig láttunk. Valójában 30%-kal több volt a forgalom, mint az előző, május 13-i YTD-csúcs. A kereskedők a gyors piacok idején inkább az OTC-t használják, mert sokkal könnyebb a coinokat mozgatni. A volumenek nagyon BTC-centrikusak voltak, a teljes forgalom 75%-a bitcoinban folyt. A fennmaradó rész többsége ETH volt. A kockázatból való kilépéskor a kereskedők inkább a leglikvidebb termékekkel kereskednek.”

A kriptopiaci vérfürdő azt mutatta, hogy az elmúlt két hétben jelentős mennyiségű tőkeáttételt töröltek el. A Cumberland azt sugallta, hogy a június 13-i áramlás jó része likvidálás volt.
Számos kriptokölcsönző céget – többek között a Celsiust – azzal vádolták meg, hogy az utóbbi időben nagyon nagy pozíciókat likvidáltak.
Az olyan nagy kriptofedezeti alapokat, mint a Three Arrows Capital (3AC) szintén azzal vádolják, hogy pénzügyi nehézségekkel küzdenek, és a túlságosan tőkeáttételes pozíciókból származó likvidálásokkal foglalkoznak.

„Az áramlási arány azt sugallja, hogy az áramlás nagy része likvidálás volt, az eladók és a vevők aránya 2:1” – zárul a Cumberland Twitter-szála. „Mint mindig, a Cumberland büszke arra, hogy a legsúlyosabb piaci mozgások során is a likviditás háttértámogatójaként léphet fel.”

Olvastad már? Mark Cuban szerint a kriptokrach Warren Buffettet erősíti

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Gary Gensler: A Bitcoin nem jelent biztonságot

A Pénzügyi Szolgáltatások Bizottsága előtti szerdai meghallgatáson Gary Gensler, az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) elnöke tisztázta álláspontját a Bitcoinról, és Patrick McHenry, a bizottság...

Kriptotárcák magyar kaszinójátékosoknak: A legjobb szolgáltatások

Vendégbejegyzés A kriptovaluták az elmúlt néhány évben teljesen forradalmasították az internetes fizetést. Számos kereskedő oldalán jelentek meg a digitális fizetőeszközök mint fizetési mód, így biztonságos és...

Hedera (HBAR) technikai elemzés 09.27.

Prémium Hedera (HBAR) A Hedera (HBAR) erős nyereséget könyvelhetett el szeptember 12-14. között. A rally 21,15%-ot jelentett, és alig több mint két napig tartott, de a HBAR egy...

Lido (LDO) technikai elemzés 09.27.

Prémium Lido (LDO) A Lido (LDO) medvés kilengése tovább folytatódott, és az árfolyam egy kritikus támaszszinthez közelít. A cikkírás idején az LDO 1,46 dolláron kereskedett, éppen az 1,4...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!