A visszaesés ellenére sem ad el kriptót Mr. Wonderful

-

A Shark Tank sztárja, Kevin O’Leary, azaz Mr. Wonderful azt mondja, hogy a kriptopiaci visszaesés ellenére nem adja el egyetlen kriptovalutáját sem.

„Hosszú távon egyszerűen csak meg kell emészteni. Meg kell értened, hogy lesz volatilitás” – hangsúlyozta.

Kevin O’Leary: nem adok el semmit

Kevin O’Leary, a Shark Tank sztárja a bitcoinról és más kriptovalutákról beszélt az Insidernek adott, szombaton megjelent interjújában.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A kriptopiaci turbulenciát kommentálva O’Leary így nyilatkozott:
„Hosszú távon egyszerűen csak meg kell ezt emészteni. Meg kell értened, hogy lesz volatilitás, és hogy néhány projekt nem fog működni.”
O’Leary jelenleg 32 pozíciót tart a digitális eszközök területén, közvetítette a kiadvány. Emellett a Wonderfi Technologies stratégiai befektetője. A kriptoplatform a múlt héten kapta meg a feltételes engedélyt részvényeinek bevezetésére a torontói tőzsdén (TSX).
A Banklessnek adott, múlt héten megjelent interjúban O’Leary elmondta, hogy jelenleg a legnagyobb részesedései az ethereum és a bitcoin. Ugyanakkor hozzátette:
„Van egy nagy pozícióm az USDC-ben is [és] egy nagy pozícióm az FTX-ben mint részvényben.” Ezenkívül megemlítette a Polygont és a Solanát. Hangsúlyozva a diverzifikáció fontosságát, elmondta, hogy körülbelül nyolc héttel ezelőtt a kriptoállománya a portfóliójának körülbelül 21%-át tette ki. Mostanra ez körülbelül 18%-ra csökkent, mondta, részletezve:

„A piacon nagy korrekció volt, de be kell fogni az orrunkat, és hozzá kell szokni a volatilitáshoz.”

A Shark Tank sztárja kifejtette, hogy a közelmúltban bekövetkezett kriptoösszeomlások, például a terra (LUNA) kriptopénz és az algoritmikus terraUSD stabilcoin (UST) összeomlása értékes tanulságokkal szolgál a befektetők számára.
Az UST bukása  „mindenkit arra nevelt, hogy nem így kell stabilcoint építeni” – mondta, hangsúlyozva, hogy „ez fontos az oktatás és a piac érése szempontjából”.
O’Leary hozzátette, hogy egy kriptotoken összeomlása nincs nagy hatással a globális pénzügyi piacokra. Véleménye szerint:

„Ez semmi, egy kerekítési hiba egy szuverén vagyon kontextusában. Rossz a befektetőknek, de megtanították a piacot arra, hogy mit ne tegyenek. Ez egy jó dolog.”

Mr. Wonderful azt mondta, hogy dollárbilliók fognak beáramlani a kriptóba, „amikor megkapjuk a politikát és a szabályozó szabályozza”. Úgy véli továbbá, hogy a kriptó 10 éven belül az amerikai gazdaság 12. legnagyobb szektorává válik.

Olvastad már? A rockzenész Gene Simmons 14 féle kriptót is tart

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Így készültek fel a Bitcoin bálnák a kriptopénzpiac növekedésére

A CryptoQuant vezérigazgatója szerint a bálnák long pozíciókat nyitottak, amikor a Bitcoin elérte a 29.000 dollárt, és 2023. augusztus elején megkezdték a felhalmozási fázist. Ki Young...

A Bitcoin adoptálása növekszik, mivel a BTC árai átlépik a 40.000 dollárt

A 2022 áprilisa óta először a 40.000 dolláros árszint fölé emelkedő rally közepette a Bitcoin (BTC) birtokában lévő címek száma meghaladta az 50 milliót. A Santiment...

Fogadjon a jövőre: 2024-es iGaming trendek

Vendégbejegyzés Az iGaming világa az elmúlt évtizedben jelentősen fejlődött, izgalmas kilátásokat teremtve mind a játékosok, mind az iparági szakértők számára. Az ágazati jelentésekből kiderül, hogy az elkövetkező...

A Bloomberg kripto szuperciklust jósol

A Bitcoin (BTC) árfolyamának közelmúltbeli emelkedése egy új kripto szuperciklus kezdete lehet, amely a világ legnagyobb kriptopénzét elképesztő 500.000 dollárig repíti. A Bloomberg hétfői jelentése szerint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!