Az ethereum társalapítója szerint 10-20 éven belül a blokklánc teszi ki a gazdaság nagy részét

-

Joseph Lubin, az Ethereum társalapítója arra számít, hogy a globális gazdaságok a jelenlegi tízszeresére nőnek 10-20 éven belül és a blokkláncon fogja kitenni ennek nagy részét. Lubin a SXSW konferencián nyilatkozott március 14-én.

Lubin azt is elmondta, hogy csakúgy, mint ahogy ma sem használja sok „átlagember” a blokkláncot, úgy 1983-ban sem küldött túl sok emailt az „átlagember”.
Ismét elmondta az Ethereum 2.0 ígéreteit , hogy kijavítja az ethereum és a bitcoin jelenlegi verzióinak hibáit.

„A bitcoinhoz és az ethereumhoz jelenleg külön hardvert kell használnod, ami sok energiát pazarol el számításokra azért, hogy mindenki szinkronban maradjon.
A 18 hónap múlva érkező Ethereum 2.0 blokklánca sokkal erősebb lesz és nagyságrenddel több felhasználót tud fogadni, ezek mellett sokkal kevesebb villamosenergiát igényel a futtatása.

Lubin korábban elmondta, hogy a blokklánc és a decentralizáció technológiája az újságírók és a tartalomteremtők előnyére válhat.

A mostani kijelentések passzolnak a tavaly novemberben tett nyilatkozattal, amikor egy New York Times interjúban elmondta, hogy a blokklánc segítségével a társadalom átalakul egy „ hiány alapú társadalomból egy bőség alapú gondolkodásra.”
Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon. Legyen szép estéd! 

 

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin bálnák követése egyáltalán kifizetődő?

Annak ellenére, hogy a Bitcoin (BTC) ára magasabb szintre emelkedett, az új adatok azt sugallják, hogy a bálnák nem a legkedvezőbb ügyleteket biztosították a Bitcoinjaikért. A...

A Polygon (MATIC) végre 1 dollárt ér, de ezek az altcoinok 10 dollárra ugorhatnak

Vendégbejegyzés A Polygon (MATIC) a 2021-es figyelemre méltó növekedésről mint top Layer 2 skálázási megoldásról áttért, és késedelemmel szembesült a tranzakciós sebesség és a költségek javítását...

Az Ethereum eladással szembesülhet, ha eléri ezt az ártartományt

Az Ethereum (ETH) legutóbbi, 3000 dolláros ársávba való emelkedését követően a nyereséges kereskedők száma megnőtt, majd csökkent. Mivel most az árfolyam e tartomány alá esett, fennáll...

A Bitcoin (BTC) ára már márciusban elérheti a 63.000 dollárt

A Matrixport, egy vezető digitális eszközökkel kapcsolatos pénzügyi szolgáltatási platform egy merész új jelentésében azt prognosztizálta, hogy a Bitcoin (BTC) már 2024 márciusában elérheti a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!