Igencsak durva heteken van túl az Ethereum: az árfolyam elképesztően széles sávot járt be 315 és 380 dollár között, miközben a vásárlók és eladók zsákutcába futottak a bitcoin konszolidációval folytatott állandó küzdelmei miatt.

Hogy milyen trendet vesz fel a kriptopénz a jövőben, az kétségtelenül a bitcointől függ, hiszen a vezető kriptopénz továbbra is magabiztosan osztogatta parancsait a piacon az utóbbi hetek során.

Ez az oldalazó kereskedés azonban sokak szerint nem fog már sokáig tartani. Egy elezmő megjegyezte, miszerint az ETH által megalkotott medve piaci struktúra azt jelzi, hogy 240 dollár felé mozdulhat el az árfolyam az elkövetkező napokban és hetekben.

Az Ethereum továbbra sem képes meglódulni

Az Ethereumnak és más altcoinoknak sikerült kissé magasabbra jutniuk a bitcoinnak köszönhetően, amely sikeresen áttörte a 10.700 dolláros szintet. Ez a növekedés azóta leállt, amelynek nyomán az ETH is 10 dollárt veszített értékéből, amely így 340 dollárra csökkent. A cikk írásakor az ETH újra 348 dollárra emelkedett.

Ha a későbbiekben esetleg mégis benézne a 340 dollár alá, akkor 315 és 325 dolláron találná magát szembe egy támaszszinttel – ez ugyanis az a régió, ahonnan az előző hetek során is visszapattant.

Nem tudod hová rakni a pénzed, de azt sem akarod, hogy a párnád alatt inflálódjon el? Regisztrálj az INLOCK közösségi kölcsönplatformra promóciós linkünkön keresztül, és zsebeld be a megtakarításaid után járó jutalmat minden héten!

Az elemző szerint 240 dollárig eshetünk

Miközben az ethereum rövid távú kilátásairól beszélt, egy elemző kifejtette, miszerint ő arra számít, hogy a kriptopénz árfolyama jóval alább, akár 240 dollárig is csökkenhet rövid távon.

Elmondta:

„Nagyon feneketlenül néz ki (ami csak jó nekem). Lassan egy hónapja leszek short pozícióban […]. Nagyon örülök, hogy így döntöttem, és nem kell majd a konccal játszanom.”

Olvastad már? Megállíthatatlanul dübörög a hazai INLOCK közösségi kölcsönplatform

Forrás: bitcoinist.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon. Legyen szép napotok! 🙂