Az Ethereum hamarosan törheti az óriási bearish trendvonalát

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ethereum

A cikk írásakor az Ethereum 1211 dollár és 0.46%ot csökkent az elmúlt 24 órában.

Az Ethereum kialakított egy lokális mélypontot egy Lower Low szintet június 18-án, majd innen kezdte el remek építkezését, kialakítva Higher Low szinteken, amit a kék szaggatott vonal reprezentál.

Az árfolyam építkezésánek a csúcsa 2033 dollár, ami közel 130%-os növekedést eredményezett.

Jelen esetben a 1233-1047 dolláros zónában (zöld) tartózkodik az ETH, mely zóna erős alapot ad, főleg az alsó szint amire roppant módon oda kell figyeljünk, az 1047 dollár.

Látható a charton egy szaggatott kék trendvonal, ami egy bearish zászlónak az alsó trendvonala, ez a trendvonal remek indikátor számunkra.

Amennyiben a trendvonal fölött tud maradni az árfolyam, és építkezni tovább, addig pozitívan beszélhetünk az Ethereumról, amennyiben megtudná törni ezt a trendvonalat, még mindig támaszként szolgál az 1047 dolláros szint.

Többszöri alkalommal próbálta megtörni az óriásai bearish trendvonalát (sárga) az ETH, de minden alkalommal elbukott, hiszen annyira kevés az erő a piacban.

Még ha sikerülne áttörnie, elképzelhető, hogy kioldalaz a törés után, ami nem nevezhető validált, hivatalos trendvonal törésnek.

Amennyiben rendelkezne a piac többlet volume szinttel, elképzelhető a zónából való kitörés és így sikeresen átlépné az 1233 dolláros zóna felsó trendvonalát, amivel egyben megtörné a bearish trendvonalat.

Illetve a Bollinger szalag medián vonalát is átlépni , illetve ha jelen akadályokon túl tudja tenni magát, ezen szintek fölött helyezkedik el az 50 EMA (fehér) ami újabb akadályt jelenthet az instrumentum számára.

ethereum

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedik a bitcoin?

Robert Kiyosaki, a népszerű pénzügyi író nemrégiben részletesebben is megosztotta a gondolatait arról, hogy miért emelkedik a bitcoin, vagy éppen az arany és az ezüst,...

A Fantom (FTM) feltámadása, vagy bikacsapda?

A Fantom kétségkívül az egyik olyan érme a piacon, amely januárban jelentős emelkedést produkált. Napi időkeretben nézve, január 1. és e cikk írásának időpontja...

Bitcoin technikai elemzés 02.03.

Prémium Bitcoin A Bitcoin ma kicsit vissza húzódott,mivel a piaci volatilitás nőtt a legutóbbi amerikai nem mezőgazdasági bérszámfejtési jelentés (NFP) miatt. A csütörtöki 24 091 dolláros csúcsot...

A Bitzlato visszaállítja működését és Oroszországba költözik

A nyugati bűnüldöző szervek által lefoglalt, Oroszországhoz kötődő Bitzlato kriptopénzváltó azt tervezi, hogy újraindítja működését és engedélyezi a részleges pénzkivételt, jelentette be egyik társalapítója. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!